Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice SRIMA – Vodice (pri Šibeniku)

SRIMA – Vodice (pri Šibeniku)

Pozna kdo kraj Srima pri Vodicah? Kako je kaj tam, kakšne so plaže, je primerno za otroke, se da iti peš do Vodic?
Pozna morda kakšne solidne apartmaje na območju Šibeniške riviere, ki imajo blizu plažo, primerno za otroke?

Hvala.

Plaža je peščena, primerna za otroke, je pa tam zelo velika gneča v času sezone, brisača do brisače..

Pa en lep dan želim, Joan

Plaža ni peščena, ampak prodnata. Do Vodic sicer lahk greš peš, ampak je ene 4 ali 5 km do tja. Na plaži ni sence, je pa fajn za v vodo it.

Mi smo bili vrsto let v Srimi. Plaže v Srimi so prodnate , manjše kamenje, tako je tudi v vodi, ki je vsako leto čista. Do centra Vodic se da priti peš ob cestnih poteh mislim pa da tudi ob plaži. Tudi za otroke je super. Mi pa smo bivali v zasebnem apartmaju.

Pozdravljena Jaaaa!

Tudi mi se letos odločamo za Simo. Mi lahko paošlješ kakšno sliko te plaže v Srimi in apartmaja?

na ZS jpetek3@mail.amis.net

Hvala
barbara

Pozdravljeni! Mi se letos odpravljamo v Srimo in sicer v apartma 4o metrov od morja. APPARTAMENTS M & I SRIMA (VODICE ).Poglej njihovo spletno stran,pa če ti bo všeč.

Lep pozdrav , DORJAN

Hvala Dorjan, apartma že imamo nagledan, najbolj me zanimajo tamkajšnje plaže, naj bi bile tudi peščene.

Koliko plačate za apartma?

hvala
barbara

New Report

Close