Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SRNE

SRNE

Na našo njivo hodijo srne
postavili smo več kot meter visokega električnega pastirja, par strašil, zasmradili z arbinom ampak še vedno hodijo jest našo zelenjavo
imate še kakšno idejo kako bi jih odvrnili od naše zelenjave

Ma jst sm enkrat eno zadel s kamnom in ko se je zmedeno opotekala sem jo dohitel in ji polamal vse okončine na koncu sem jo pa še štihnil, da je izkrvavela in potem pustil pred njivo, da je zgnila. Od takrat naprej nimam več problemov s srnami.

Kak samostrel bo rešil problem, zadeva je tiha in učinkovita, poleg tega pa boste imeli poleg zelenjave še meso kar je v teh recesijskih časih odlično. Na koncu boste vsake srnice veseli, torej bo njiva samo vaba za srne. Pa ne pozabi nabavit večje skrinje…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Popokaj jih. Bum, bum, bum.

Podn.

začni kuhat divjačinski golaž 😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

v staro najlonko zaveži nekaj las (dobiš jih pri vsakem frizerju) in to naveži na ograjo. Vonj po človeku jih bo odgnal.

mi imamo ograjo 1 meter, napeljani dve vrsti žice in dve vrsti rdečega traku na katerem piše pazi elektrika:)
vse skupaj pride do višine 1,5 do 1,6 metra, trak pa plapola in šumi

do zdaj jih še ni bilo

pri nas v Kostelu imamo čisto vse travnike,njive in celo vasi ograjene z električnem pastirjem….tako da ni šans da gre kdo čez,niti srna niti človek 🙁

Čudno, da nimamo v Sloveniji dva Kostela ???

New Report

Close