Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Št. oblačil in čevljev pri 3 letih

Št. oblačil in čevljev pri 3 letih

Moji otroci so že večji, pa sem te stvari že malo pozabila.
Grem kupit nekaj za prijateljičino hčerko (stara skoraj 3 leta). Kakšno št. oblačil in obutve nosijo v povprečju 3 letnice?
Hvala!

moja bo pozimi 3, pa sem kupila čevlje št. 27 (računam na malo rezerve ter na nogavice), poleti je imela še 25. Oblačila pa 3-4 leta (npr. H&M), pazit moraš pri italijanskih, kjer so ji rokavi in hlače komaj dovolj dolge za 4 leta. Benetton npr- hlače xxs, jopica xs.

Naš je bil junija star 3 leta, pa ima št. čevljev 25-26, nosi pa oblačila 98-104 oz. 104-110 pač odvisno od znamke oblačila.

težko je tako na počez reči za neznanega triletnika. Mislim pa, da če kupiš oblačila za 3-4 let pač ne moreš hudo zgrešit.

LP Maja

Lep pozdrav !

Jaz ti pa svetujem, da vprasaj prijateljico ali pa vsaj nekoga, ki ti bo znal tocno povedat. Otroci so razlicno veliki in tezko zadanes pravo velikost.
Mogoce pa ce kupis kaj za oblect v velikosti recimo za 5 let, pa ce ji bo trenutno preveliko, lahko prispara za cez cas. V tem primeru kupi kaksno “celoletno” stvar, da ne bo slucajno nepravi letni cas, ko ji bo prav.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Hvala vsem. Ja, kupiti nameravam copatke in majčko z dolgimi rokavi, v bistvu sta obe stvari “celoletni”, tako da ne bo nič narobe, če vzamem malo večje, kajne?
LP

Moj bo tri leta star decembra in ima št. nogice 23 (komaj), supergice od poleti še vedno nosi 22, oblačila pa 92-98.

Kakšne velikane pa imate ene???,….27 št. noge???, toliko ima moj petletnik in št. oblačil 110-116.

vija vaja ven, najina sta v istem klubu :o) naš bo drug mesec star 3, pa ima številko noge 25, oblačila pa nosi 92-98.

Nas je pri treh letih nosil oblacila za vsaj 6 let, st. noge pa je imel… hm, ne vem, ker je bila skoraj vsak mesec druga.
Ce verjames ali ne, pri 11-ih je visok 170 plus ene par (malo manjsi od mene, ki imam 178), st. cevljev ima pa 44, Nike patike 45,5. Sprasujem se, kje bom naslednje leto kupovala cevlje. Verjetno bom tu po forumu sprasevala za big foot trgovine.

Naš 3 letnik nosi oblačila v št. 104-110,obutev pa 27-28

… kupila sem pač št. 27, za en prst preveliko, saj upam, da ji bodo spomladi čevlji s tankimi nogavicami še prav. A ve ne kupujete za številko večjih čevljev? Saj ne zamenjate dveh parov škornjev na sezono, če računate da se nosijo laho skoraj pol leta…
Obutve pa jaz ne bi kupovala za darilo… je treba probat.

Tam do tretjega leta sem kupovala 1 st. preveliko, ker mu je bila itak kmalu prav. Potem pa mu je noga rastla neenakomerno, v nekaj mesecih za 2-3 stevilke, potem pa pol leta ali vec niti za mm. Recimo tam 37-38 se je vleklo, 39 je se imel, 40-41 pa je kar zletelo mimo.

New Report

Close