Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sta avtobusni postaji v Ljubljani in Mariboru varni?

Sta avtobusni postaji v Ljubljani in Mariboru varni?

Pozdravljeni!

Zanimajo me vaše izkušnje z avtobusno postajo v Mariboru, saj vidim da je celotno stanje na res obupnem nivoju. Že čez dan se tam zadržujejo sami problemaši, cigani. đankiji in ljudje z družbenega dna. Da ne govorim o varnosti ponoči, in da imam sam 2 izkušnji, 1x so mene in kolega hoteli ob 11 zvečer oropati neki problemaši ali đankiji, in to kar 5 komadov. Pa tudi policija ni nič kaj prisotna, glede na to da res avtobusna postaja v Mariboru kar kliče po tem da koga zabodejo ali celo ubijejo, rop je še najmanjša stvar. Kakšno je vaše mnenje o naši ljubi avtobusni postaji na Mlinski?

Lp

Ti verjamem, meni je že kot srednješolki bilo neprijetno, vedno je smrdelo po poscanem…verjetno je šlo samo na slabše. Hvala za opozorilo, če kdaj situacija nanese, da me pot zapelje tja. Mislim pa, da bi bilo smiselno podat izjavo na policijo, jih bo malo zdrmalo, da bodo večkrat šli naokoli. Saj niso problematični klošarji, ki zaspijo v nekem kotu tam, niti ni problem, če te kdo malo oblaja, ajd kot praviš sredi noči, ampak iz tvojega zapisa pa sem dobila občutek, da si bil kar v nevarni situaciji.

Ljudje iz družbenega dna se tudi morajo nekam dat in če imajo tam mir in jih noben ne goni, bojo pač tam. Ni pa to primeren prostor za njih, le gre za nek javni prostor, ki mora ostati varen in hkrati predstavlja tudi podobo mesta…

V Ljubljani je varno.  Tam je policijska postaja in precej policajev tudi v civilu !   Kamere pa tudi vsepovsod.

nova
Uredništvo priporoča

V civilu? Dvomim. Če bi bili in šli kdaj na WC na žel. postaji bi bilo morda kako drugače.

LJ AP ni varna. Podnevi ni problema. Proti večeru, ponoči pa sami psihoti tam okrog in nadlegujejo ženske. Grozljivo. Če prideš s kakega potovanja oz. greš pa imaš kak bus, vlak sredi noči, je obup tam čakat. ŽP in AP polna psihičev.

To, da pa kradejo kot srake pa itak velja za celo LJ. Star bicikl pa ogromno ketno. Če je pa malce boljši bicikle pa ti ga koj ukradejo.

Aja, MB ŽP je tudi adijo. Vse zanemarjeno. Podnevi varno, dvomim pa, da je ponoči varno. Takrat pridejo tisti na plano, ki ščijejo, uničujejo po postaji in takih si ne želim srečat.

Vidim problem predvsem, da je po WC toliko pedrov. Za Maribor ne vem.

Odgovor na objavo uporabnika
jagodna vodka, 02.07.2022 ob 19:49

V civilu? Dvomim. Če bi bili in šli kdaj na WC na žel. postaji bi bilo morda kako drugače.

Kaj pa se dogaja na WC-jih?

New Report

Close