Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sta bile dve….

Sta bile dve….

Navihanke,resnično tiste prave!!!Marsikaj sta dali v živlenju skozi,veliko pretrpeli a tudi temu se enkrat zgodba konča…Kajti čakali so ju lepši boljši časi….ZaTO:
Pa je prišen nekoč dan,ko sta poleteli v nebesa….jep obe priblizno na podoben način….hehe Hec pa je bil ta,da sta obe to doživljali na istem kraju..jep..Okoli njiju same žabe in njihovo reglanje,pa narava in še enkrat narava…..Ironija,lepota,veselje in predvsem ŽIVLENJE JEP! To je to…..
Dobro jutro gmajna…a ni kjutiš tale zgodbica,sicer ogromno skrajšana a bistvo je zajeto….heheheh ,lep dan vsem…..naj vam žabe reglajo,naj vas boža vse kar je okoli vas božanja vredno……hihihi:))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hehehe, žabe meni reglajo okrog bajte, sploh zvečer. In zaspim kot top

Hudiča,da nisi kej u žlahti s tema dvema aaa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Nikoli ne vgeš ;o))))

a je tole blo vžgeš?

hehe jep vžigamo ja……..se kreše k svina…:)))

VEŠ. Proklet tiskarski škrat.

Sicer pa kresnem ko svečka hehehe

Verijamem ja…!!
KUL ej…..

anede.

Kako gre že un komad:

Babe
Babe so žabe

:))) ej nimam pojma…mi je pa znano…
kot tisto…..

……ljubijo barabe…

lepa dekleta….

ahm…..sam nisme hotla napisat,da nebi zvenelo tako,tako samovšečno.)))!!!!!!! :)))))))))))))))

Ampak, kar je res je res, ne

Okej..mucica..pa reglajmo skupaj…ja danes bom to še definitivno izkoristila,hihihi..regljala bom kot ..taprava žabica;))! In se pustila božati…ampak le kdo bo hotel pobožati žabico;))…hiihhi..se smejim..sem tko dobre volje..bodte taki tud vi…objemcki..za božasti dan…muca tebi pa cmoko na lička…cauci;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

JOJ žabica je pa res ena cortiš zadevca…..k jo pobožaš…potem………no potem…….aha….!!

Vračam oplemeniten objem in poljub v lep dan…čauči

Te bom kušnu in pol bo lepa princeza

Cmoka

Čau Muca!
Ja žabica je pa taka stvar,da ko jo pobožaš….in ko jo hočeš v roke vzeti…..in poljubiti,da se spremeni v kraljično……skoči stran!!!!
Saj ona je vendar že kraljična!Žab!
;-))))
Sp

raj jo lizni..heheheh bo še lepša……ampak ejj a sam mi poznamo tele pravljične štorje al kaj?

zgleda

OOO Sprevržko..legenda…..:))******
Si bolje?

Hvala Muci!
Gre na bolje!Sem pogruntal,da bi mi en dober seks s popolno neznanko pregnal vse slabe misli in spomine!
;-)))
Bo treba na jago!
Sp

o pravljica..jajaja…to mi deli…bom lepa..bom..ablubm;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Muca…samo mi znamo uzivati,ihihhi

mislim ja, da ja :)))))))

haj >Sp :)))))

Čau Drimči!
Si kandidatka?
;-)))
Sp

Bi se pogovorila ? dam gsm ? :)))))))))

New Report

Close