Najdi forum

Splash Forum Politični čvek STA v lasti premierovega kabineta

STA v lasti premierovega kabineta

Ali mi lahko odgovoriš na tole vprašanje. Ali je lastnik kabinet predsednika vlade , ali Janša osebno?
Da vidim kako si brala informacije v časopisih.

Pa ravno ti najbolj jamraš, kako so menda nizke plače…[/quote]

Dokler se bo smatralo , da je pokojnina socialna podpora ne pa nagrada za minulo delo bo tako kot je.

a je to zame???

no tud če ni, je prov vseeno, mislil je da dobi ponovne volitve, pa bi lastnik ostal isti, a se je frajerček zmotil!:))))

a je to zame???

no tud če ni, je prov vseeno, mislil je da dobi ponovne volitve, pa bi lastnik ostal isti, a se je frajerček zmotil!:))))[/quote]

Zate je bilo ninej. In tvoj odgovor mi je vse povedal. Ne znaš brati in sprejemati informacij, temveč si jih prikrojiš svojim potrebam. Žalostno.

a je to zame???

no tud če ni, je prov vseeno, mislil je da dobi ponovne volitve, pa bi lastnik ostal isti, a se je frajerček zmotil!:))))[/quote]

Ja ninej, tebe sem mislil. Nikjer ne piše da je lastnik Janša, to si si ti izmislila in lažeš ko to trdiš.Kot lastnik je bi vpisan urad predsednika vlade. Če pa bi tvoje trditve držale pa bi sedaj bil lastnik novi predsednik vlade, verjetno Pahor. Ker pa je to tvoj ljubljenec bi pa oz. je pa vse uredu in se sploh ne usajaš. Verjetno zato ker veš da si se z prejšnjimi trditvami debelo zlagala.

a je to zame???

Ja ninej, tebe sem mislil. Nikjer ne piše da je lastnik Janša, to si si ti izmislila in lažeš ko to trdiš.Kot lastnik je bi vpisan urad predsednika vlade. Če pa bi tvoje trditve držale pa bi sedaj bil lastnik novi predsednik vlade, verjetno Pahor. Ker pa je to tvoj ljubljenec bi pa oz. je pa vse uredu in se sploh ne usajaš. Verjetno zato ker veš da si se z prejšnjimi trditvami debelo zlagala.[/quote]

ej dragi bossek, se ni treba nič usajat, so našli “napako” in jo popravili, tik preden se je v urad preselil Pahorček, hahaha čudno ane!

kaj sem se jaz spet zlagala, poglej kaj piše v linku, sem tu ga pripopala.
ja madonca bossek, kdo pa je šef urada predsednika vlade, Peče morda??:)))

Ne glede na to, kdo je šef, kabinet ni privatna lastnina. Če je lastnik “kabinet bla bla bla”, je to kabinet in ne vodja kabineta.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

pa si ti sploh brala, kaj piše v linku???:))))ali samo tako blablabla?

Ne, seveda nisem. Takoj ko vidim “ninej”, dobim rdečo barvo na očeh in se moram oglasiti.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Enkrat za spremembo si povedala resnico…

hahaha, nič zato, nisi edina, je pa rdeča barva drugač lepa, kaneda, to pa moraš priznat!:))

Lepa lepa, še posebej mi je pri srcu rubinasta, če žari v soncu. Ajde, naj ti bo:=)

New Report

Close