STA v lasti premierovega kabineta
a je to zame???
no tud če ni, je prov vseeno, mislil je da dobi ponovne volitve, pa bi lastnik ostal isti, a se je frajerček zmotil!:))))[/quote]
Ja ninej, tebe sem mislil. Nikjer ne piše da je lastnik Janša, to si si ti izmislila in lažeš ko to trdiš.Kot lastnik je bi vpisan urad predsednika vlade. Če pa bi tvoje trditve držale pa bi sedaj bil lastnik novi predsednik vlade, verjetno Pahor. Ker pa je to tvoj ljubljenec bi pa oz. je pa vse uredu in se sploh ne usajaš. Verjetno zato ker veš da si se z prejšnjimi trditvami debelo zlagala.
a je to zame???
no tud če ni, je prov vseeno, mislil je da dobi ponovne volitve, pa bi lastnik ostal isti, a se je frajerček zmotil!:))))[/quote]
Ja ninej, tebe sem mislil. Nikjer ne piše da je lastnik Janša, to si si ti izmislila in lažeš ko to trdiš.Kot lastnik je bi vpisan urad predsednika vlade. Če pa bi tvoje trditve držale pa bi sedaj bil lastnik novi predsednik vlade, verjetno Pahor. Ker pa je to tvoj ljubljenec bi pa oz. je pa vse uredu in se sploh ne usajaš. Verjetno zato ker veš da si se z prejšnjimi trditvami debelo zlagala.[/quote]
ej dragi bossek, se ni treba nič usajat, so našli “napako” in jo popravili, tik preden se je v urad preselil Pahorček, hahaha čudno ane!
kaj sem se jaz spet zlagala, poglej kaj piše v linku, sem tu ga pripopala.
ja madonca bossek, kdo pa je šef urada predsednika vlade, Peče morda??:)))