Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Štajerci, a kdo pozna: Leticia Tavares

Štajerci, a kdo pozna: Leticia Tavares

Hoj. Veliko časa imam in gledam razne stvari na YT. In predem do posnetkov omenjene gospe (Leticia Tavares). In me, čisto tako… zanima, ALI JO KDO POZNA? Posnetki so zanimivi, zgleda, da govori iz srca. Žal moram priznati, da so me razočarale tiste velike pooperativne žnable in umeten nos… 🙁

A to misliš fuzbalerjevo ženo?

A si fouš fuzbalerjevi ženi, ali kako?

v mariboru je tale

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/foto-leticia-tavares-marcos-je-nas-bozji-dar

čigav youtube pa ti gledaš, pa pojma nimam. cel kup leticij tavares obstaja na yt

Kaj ji bom fovš? Do zdajle še vedela nisem zanjo.. No, da ima fozbaler ženo, sem vedela, nisem pa vedela, da ima te posnetke, ki so mi sicer zanimivi, ampak me moti to, kar sem napisala (se glih ne sklada z vsebino posnetkov).

Ja, zato sem vprašala Štajerce, a ne? Ker me zanima ta iz Maribora.
Sprašujem pa zato, ker mi njen “popačen” izgled ne resonira z vsebino posnetkov.

Tudi meni se zdi, da so ji žnable nekam nenormalno narasle. Škoda.

Ženska je ok. Žnabli gor al dol.
Hm, kaj pa ve opravljivke z debelim ritam, kosmatim tacam, mastnimi lasi? Operete lase enkrat tedensko, večkrat preskočite jutranje tusiranje in s posrano ritjo iz bajte. Fuj.

OK. Pol sem pa fovš, če tako pravite. 🙂 Iskreno, sama tega ne čutim tako… Ne bi si želela biti na njenem mestu (tudi sem že precej starejša od nje), ampak šokiralo me je to napreotje njenega govorjenja, ki se mi sicer zdi fajn.. in njenim umetnim izgledom, ki demantira njeno govorjenje. Tukaj sprašujem zato, ker mi to ne gre skupaj in bi si rada ustvarila realno sliko. Nič drugega.

sploh mi ni jasno, zakaj se z njo obremenjuješ ….

kaj ti je ona dolžna in kaj govori, da je v nasprotju z realo

Prihaja poletje in boš lahko okoli hodila naravno naga, ne pa da keširaš culit v ibercugu.

Prihaja poletje in boš lahko okoli hodila naravno naga, ne pa da keširaš culit v ibercugu.
[/quote]

Kako sovražen odgovor!

New Report

Close