Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Štajerski pevec Zoran Predin: Sem proti rasizmu, seksizmu, in janšizmu

Štajerski pevec Zoran Predin: Sem proti rasizmu, seksizmu, in janšizmu

Prebwrite članek na ona plus

Jaz sem pa proti cvetacnim polpetom in omako iz ribjih konzerv.

Legenda, moje spoštovanje. Sicer točno vem kaj bodo jansisti, rumeno pofarbani iz nora24tv komentirali proti njemu in vsem, ki nam je car, če bodo…. ampak, kot ponavadi, koooo jih jebe že v naprej, da ne bom 2x pisal…

Pa saj smo vsi.
Sploh tukajšnji forumovci 😈😈😈

Jaaah, kot laibache je tudi tega čas povozil…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne vem, no. Že par ljudi, ki ga osebno dokaj dobro pozna, mi ni imelo povedati nič dobrega o njem.

Pa saj je normalno, da je človek proti vsemu temu.

hik, hik, da ne bo spet z odra padel in pridelal modro oko…
Proti alkoholu bi moral biti, to bi mu najbolj koristilo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pretepač. A ženo še pretepa?

Kdor ni proti janšizmu, je verjetno kosovski Albanec

[img]https://www.mladina.si/media/www/slike/2015/41/__610/tk2-jan_a-kos.jpg[/img]

Je ze odplacal dolg Olimpiji?

Če bi jaz bila v industriji ki je financirana iz proračuna bi tudi bila proti odlacevalcem ki lahko spremenijo moje financiranje.

Kulturnike upravičeno skrbi, saj kot izgleda se bo končno uredilo financiranje in neproduktivnost ne bo več plačana.

[/quote]

https://www.24ur.com/novice/slovenija/skoraj-milijonsko-tozbo-janeza-janse-bodo-obravnavali-v-celju.html

Predin se je z ženo kompromitiral do daske. Udeležil se je v naprej na propad obsojenih petkovih kolesarskih cirkusov. Potem veste, koliko je ura. Da ne omenjamo samo njegovega kompromtiranja s sucker punchem košarkarskemu sodniku v preteklosti…

[/quote]
NE MARAM PREDINA,KER GOVORI TAKO KOT JANŠA- na vsake par minut en stavek-za bruhat

Njegova besedila res odražajo to, kar se dogaja v njegovi glavi.

80% Slovencev je proti jansizmu

Nic novega. Sledijo mu le popolnoma blesava teleta brez mozganov, ki pac ne dojamejo, da tak clovek svoje zaveznike mastno podkupuje na racun telecjega denarja. Enostavno jim ne potegne. Zaradi te polpismenosti mu te ljudje sledijo. Vsak, ki malenkost uporablja svoje mozgane, se umakne stran.
Zadnjic mi je soseda govorila, kako ni fajn gledati drugega kot noretv, da je na portalih ala 24ur fajn samo komentirati, brez branja.

Najbolj fino je seveda komentirati na Novi24, tam smo sami realni, delavni in inteligentni ljudje, ki kulturno debatiramo, ne pa drugje, kjer nekaj vsak po svoje trobi in ne priznavajo vsi dosežkov gospoda Janeza Janše.

Predin je primitivec, alkoholik, pretepač, zadolžen do smrti.
Pa še glup.
Njegova dela pa sama gostilniška poezija.

New Report

Close