Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stane in sol

stane in sol

Pozdravljen, Primož!!

Verjetno bom izpadla prava “tužibaba”, ampak, prosim pomagaj!!
Na forumu (brez moderatorja) o hujšanju se nam je vsilil en proizvajalec in prodajalec “zdrave soli”… Ne vem kakšna sol to je in če je res zdravilna, v bistvu me niti ne zanima,…. In tudi če bi jo propagiral, bi rekla, no kaj me briga, in ne bi brala teh sporočil… Ampak, ta gospod pa zelo, zelo žali vse osebe na tem forumu, pogovor z njim je postal ena sama farsa, in noče pa noče odnehati, čeprav so ga forumovke že prosile… Imele smo tak lep forum, kje smo se spodbujale in bile druga drugi v podporo (pa tudi moški so v glavnem, tisti ki so, ok), sedaj pa nekdo kar naprej govori kako se “prenažiramo”, “imamo debele riti”, “smo butaste”, “požrešne” in če ne bomo kupile njegovo sol, in prebrale njegovo knjigo, bomo sigurno zbolele…. Ma, same bedarije…
Mogoče je kaj na tej soli, ampak po tej količini negativne energije ki jo ta človek širi, mi še na mislel ne pade, da bi jo preizkusila, pa čeprav bom zbolela in bo “moja debela rit” crknila od same lenobe…
Res sem jezna… In to se vleče že nekaj dni, pod postom “zdrava sol za dr. Hafner”, sedaj je pa (verjetno kar stane) odprl temo še enkrat, tako da če nočeš brati tistih 70-80 sporočil, ja naletiš na eno novo, kar za uživancijo… Preberi, in povej če se ti to zdi primeren način komunikacije!! Če si vsaj malo pratil ta forum od začetka, si lahko videl da je bil res, res prijeten, tak pozitiven, topel forum, podobno kot prehrana, bile smo domače, varne in srečne… Sedaj pa kar naprej žaljivke!!!

Pomagaj!!! Če pa se ti zdi da imam prav, pa post kar zbriši, za mene ne obstaja več, čeprav kar bode v oči!!!
Saj so bile hude debate na starši – staršem, pa vseeno… Nekako je to tam normalno… To pa kar se tukaj dogaja, ni več debata!! Je čistokrvno žaljenje!!!

Lep pozdrav,
Sonja

staneta in njegove soli je precej tudi na ostalih forumih in kolikor jaz opazam bo nekaj casa tezil in vsiljeval,potem se bo pa pocasi navelical.upam!

Mislim, da se ne bo naveličal, drugače bi se že.

Bomo urepali.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close