Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stanko Pušenjak

Stanko Pušenjak

Je umrl, ali kdo ve, zakaj? Še ni bil toliko star.

Koliko je bil star?

Infarkt pred 14 dni

V 65.letu.

Kapo dol, res velik človek in zelo se je zavzemal za ženske in jim pomagal.

Krasen človek, zdravnik s srcem.

Meni je pred leti zelo pomagal. Neizmerno sem mu bila hvaležna.

Pred dvema tednoma je doživel infarkt. Star je bil 62 let, letnik 1962. RIP.

Na Dr. Pušenjaka bom vedno imela lepe spomine. Iskreno žal mi je, da je preminil. Veliko prezgodaj.

Moja prva nosečnost se je zaključila s 40. tedni nosečnosti in mrtvorojeno hčerko. Tisti dogodek me je res zaznamoval in obe naslednji nosečnosti sem namesto v blagostanju preživela v paničnem strahu kdaj bo vsega konec – tako ali drugače.
V vsem hudem sem se obrnila na dr. Pušenjaka in to je bila oseba, ki sem jo takrat najbolj potrebovala. Izjemno strokovna, a hkrati z izjemnim čutom človečnosti. Z njegovo pomočjo sem obe nosečnosti veliko, veliko lažje prestala in rodila dva zdrava otroka. Sina je s carskim rezom na svet spravil ravno on, dr. Pušenjak, kar mi je takrat neznansko veliko pomenilo. Čeprav je ravno zaključeval s svojo izmeno, si je vseeno vzel čas.

Hvala dr. Pušenjaku za vse! Hvala tudi za vse neprecenljive nasvete, za vso predanost njegovi profesiji. Delo mu je bilo v čisti užitek, s tem pa je pomagal nešteto ženskam, ko smo pomoč najbolj potrebovale. Res škoda, da na svetu ni več takih ljudi.

Žalostna sem. Moje iskreno sožalje svojcem.

Tina

Se opravičujem, sem gledala napačne podatke, žal nas je zapustil v 63.letu.

Prav njegovi nasveti so bili moje prvo srečanje z njim. Čudovit človek z empatijo, občasno hudomušno. resen in zelo dober v prepoznavanji težav, pa tudi malo manj resnih težav, ampak vedno strokoven, spoštljiv. Sožalje vsem, ki so mu bili blizu.

sem mu neizmerno hvaležna, kolikokrat sem mu pisala, med obema nosečnostima in še kasneje zaradi mojih ginekoloških težav. Dobila odgovor še isti.dan. Koliko žensk je s tem pomiril, potolažil, strokovno svetoval in usmeril v pravo smer. Res mu hvala za vse.

Hvala spoštovanemu gospodu za vse odgovore na vprašanja, ki sem mu jih zastavila.

Odšel je velik Človek.

Tudi jaz sem mu iskreno hvaležna za vse odgovore.

Pri njem sem imela morfologijo z mlajšim otrokom (moja ginekologinja je bila odsotna) in mi je odkril eno redko zadevo, ki običajno ostane neodkrita in katere posledica je izkrvavitev otroka med porodom… on je to samo strokovno napisal v materinsko, da niti nisem vedela da je tako resno, rekel je, da je večja verjetnost carskega reza in če kaj zakrvavim naj se pa pridem pokazat. No, tik pred carskim rezom, ki ga je tudi on naredil, je ena sestra povedala z zgornjimi besedami…

Odgovor na objavo uporabnika
Naty886, 24.11.2024 ob 18:45

Infarkt pred 14 dni

In od kod tebi ta podatek? Nepreverjen, seveda.

Še prejšnji teden je bil v ponedeljek Pušenjak v službi. Torej je čisto nemogoče, da bi to, kar si napisala, držalo. Ker je v službi prvič manjak v torek, 19. novembra.

Imel sem to čast, da je bil dr. Pušenjak prisoten ob rojstvu moje hčere. V soboto grem k mami na obisk in mi pove, da je sanjala rojstvo moje hčere. Nič posebnega. V nedeljo izvem žalostno novico o dr. Pušenjaku in sporočim mami o koincidenci glede sanj. Uboga mati je planila v jok. Bila je njegova dolgoletna sodelavka.

V službi ni manjkal prvič 19, ker je bil na forumu odsoten že od 11.11. V petek je bila informacija, da bo odsoten več mesecev.

Žal, krasen človek je bil.

New Report

Close