Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Stanovanje

Stanovanje

Pozdravljeni!

Trenutno brskam po iskalniku. Ne najdem nič posebnega na temo oprema stanovanja. Iščem kakšen nasvet na temo kopalniške opreme, ploščic. Rada bi vedela, kakšne izkušnje imajo ljudje pri izbiri in iskanju potrebne opreme. Npr. katera kuhinja je boljša po materialu ali od Gorenja ali od Sveje……..

Imate vi kakšen predlog na to temo?

Lp, Tinka

Mislim, da je od tebe odvisno, katero kuhinjo boš izbrala. Materiali pa so si tako zelo podobni, da lahko samo še razmišljaš, katera kuhinja ti je všeč, ne pa katera je bolj trpežna.
Sama sem pred kratkim kupila kuhinjo. Navdušena sem bila nad eno Gorenjevo in eno od Svee. Na koncu sem se odločila za Sveo. To pa zato, ker sem bila 2x čisto brez veze v Velenju (iz. Lj), prodajalci so blazno zdolgočaseni, cene za elemente sva morala sama čečkati na papir, imajo zelo malo pojma kaj prodajajo in na sploh blazno neustrežljivi. Ko so še omenili, da se mora plačati prevoz in montaža posebej (10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od vrednosti), me je vse minilo. Moja naslednja postaja je bila Svea Zagorje, kjer sva bila v salonu prijazno sprejeta, dobila sva izpisan cenik in tudi načrt smo takoj narisali. Že na poti domov, sva se odločila, da bova kupila kuhinjo pri njih. Takrat so imeli ugodnosti (mogoče jih še imajo): brezplačen prevoz in montaža. Pri njih sva tudi naročila pečico in steklokeramično ploščo (od Gorenja – je bila ista cena kot v Gorenju), tako da sva komplet kuhinjo dobila naenkrat.

Toliko o moji dogodivščini kupovanja kuhinje. Odločitev je pa tvoja.

Lili

p.s. se pa vseeno splača kupit kuhinjo v tovarniških trgovinah oz. salonih, čeprav imajo ostali prodajalci popuste tudi do 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Na koncu pa te vseeno pride dražje kot pri proizvajalcu.

Pokomentirajte malo o svojih kühinjah:)

nova
Uredništvo priporoča

Letnik 78, posodobljena na danšnji sistem, podedovana.👍 Pult čez vse, granit črni korit, šporet na 5 ognov, črn friđ…

Taka kuhna, k so jo imeli v socializmu vsi, na uč še v nulo, časovna kapsula. Bela z unim vtopljenim ročajem z alu dodatkom.

Sem že reku, zdej k vsi terajo retro, da bi ji še soft klose vodila dal itd, pa isto fural…sam sem je nažrt…

4m linearna, med elementi je ležeče okno 60×240, in se lepo fajn ven na ulico vidi ( al te pa not vidijo ko pomivaš z ulce). To ful vela…k ponavadi so kuhne k en bunker, pa še ti senco s telesom delaš svetlobi, k od zadaj prihaja, sploh v L izvedbe.

Zamenjala jo bo Dan kuchen al pa Venetta Cuccine 4m in 2,4polšank.

New Report

Close