Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stanovanje

Stanovanje

Prosila bi vas, ce kdorkoli od vas ve za spletne oglase za stanovanje, nujnu rabim, z mozem namrec imava pogodbo samo se ta mesec.. sva ze nekako obupala.. ze skoraj 4mesece isceva vsak dan stanovanje hodiva na oglede in vse ampk nic ne pomaga ali naju ne vzamejo zaradi prevelike konkurence, ali ne pustijo da se prijavis na zacasno bivalisce itd. Lepo bi vas prosila ce kdorkoli ve za kaksno stanovanje ki se oddaja z 2ma sobama ki ni prevec drag in da je v siski …zelo bi bila hvalezna …hvala ue v naprej. GRDE KOMENTARJE PROSIM DA ZADRZITE ZASE.. (s slovnico nism najbolj ker nisem slovenka)

Kje pa to iščeta ?   Murska Sobota?  Tolmin?  Novo mesto?

Na  Nepremičnine.net imaš stanovanja po celi Sloveniji in še na Hrvaškem.

https://www.nepremicnine.net/oglasi-oddaja/stanovanje/

Na nepremičnine.net daj oglas kaj iščete. Poglej kakšne FB skupine za najeme tudi in daj tam oglas da iščeš. Drugače pa nimaš kaj drugega kot klicati vse primerne oglase in upati da kaj najdeš. Ne vem pa zakaj se osredotočaš samo na šiško če tam ni nič primernega.

Vedno iscem na nepremicnine …veliko ogledov sva ze imela ampak nic …siska mi najbolj ustreza ker imam tukaj sorodnike in sluzbo v blizini pa ker nimam svojega prevoznega sredstva mi je najlazje biti v siski v blizini sluzbe

Torej iščeš 2-sobno stanovanje v Šiški.  Koliko pa si pripravljena plačati?

Pa si že dala ti oglas da najemaš? BI tebe potem klicali. Drugače pa glej še vse dele ljubljane ki imajo direktno povezavo s trolo. Recimo iz dela viča/kolezije/murgle kjer vozi 1-ka imaš direktno trolo do šiške in službe. Isto iz ostalih delov kamor vozijo trole, ki gredo čez šiško. Ne rabiš avta v ljubljani. Je pa fajn da imaš samo eno trolo, da ni treba prestopat. Ampak tudi če moraš prestopat je boljše kot pa biti na cesti brez stanovanja.

Sem ti hotela pomagat, pa mi portal ne dovoli link nalepit.

New Report

Close