Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Stanovanje brez posredovanja agencije

Stanovanje brez posredovanja agencije

Če kdo išče informacije o oddaji, prodaji ali najemu, nakupu stanovanj ali pa želi kakšne informacije posredovati, si lahko pogleda FB stran Stanovanje. Tu folk objavlja svoje ponudbe mimo agencij.

Ja, je pa res ful ponudb- SAMO ENA.

ja nekje je treba začeti 🙂 dodaj še svojo, očitno tudi ti nekaj iščeš/ponujaš.
stan v taki obliki stoji šele par dni, pa se je že zbralo 50 ljudi.

Sem pogledala na omenjeno stran, ampak je žal res samo 1 ponudba, ki pa je zame predraga.:(

Sicer pa dodajam še svoj “oglas” – upam, da avtorica ne bo huda, ker sem kar sem dodala…

Iščem stanovanje do max. 400€, v Ljubljani, bližina lpp. Če kdo oddaja. lepo prosim, da se oglasi.
Garsonjere načeloma ne pridejo v poštev.

Sicer pa sva mlad, miren par, nekadilca, redna plačnika. V stanovanju, kjer sva sedaj, sva že 6 let, ampak lastniki ne bodo več oddajali, zato iščeva novo stanovanje za najem.

[email protected]

Lp.

Sonček*
Sem vam poslala e-pošto.

Če še koga zanima pustite kontaktno številko ali pa e-naslov.

V Dravljah oddajamo 1,5 sobno stanovanje, 380 € + stroški.

Sonček*, kje pa! le zakaj bi bila huda 🙂 saj ravno to je cilj strani [u]Stanovanje[/u]. Svoje povpraševanje lahko oddaš tudi na tej strani in bo po tvoji želji dodana tudi na listo, ki si jo lahko ogledajo vsi obiskovalci strani.

lpp22, tudi ti lahko svojo ponudbo dodaš na omenjeno stran. Če imaš še kakšne fotke bo tvoj oglas morda celo dodan na “plakat”.

Tudi vse bralke in bralce vabim na stran, ki je zdaj res izključno v občem interesu, saj bo stanovanje lastnika strani odstranjeno (je oddano).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close