Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine stanovanje – mlad par

stanovanje – mlad par

Lep pozdrav,
sva mlad par, 21 in 22 let, oba študenta (gradbena in naravoslovnotehniška). Ker bom jaz (moški del para 🙂 ) letos absolvent in ker sva doma iz oddaljenih krajev, iščeva garsonjero za najem. do zdaj sva se vozila, zdaj bi se pa tudi odlepila na svoje. in ker sem absolvent, bom poleg izpitov in diplome imel tudi več časa za delati, punca pa prejema štipendijo. tako da bova malo bolj finančno stabilna.
že nekaj časa si ogledujem oglase in poleg tega prazna stanovanja po ljubljani. kako to, da so cene najemnin tako visoke, poleg tega pa je v ljubljani toliko praznih stanovanj? in s tem ne mislim novih praznovanj, ki so v lasti bank. no, ni važno.
torej, iščeva garsonjerico za naju, nisva izbirčna. važno nama je to, da ni povsem na robu ljubljane in to, da najemnina ni previsoka. sicer pa sva pripravljena za nižjo najemnino oz. stroške tudi kaj pomagati “gazdi”, pri čemerkoli (sploh če je garsonjera v hiši,kjer je več za postoriti) – npr. pokositi okoli hiše, obrezati drevje, grmovje, pozimi kidati, moja punca pa tudi rada varuje otroke. raje bi prišel k nekomu kot podnajemnik, če vem, da je človek v redu, za hec in ne komplicira.

torej, če poznate koga, ki ni zakompliciran in išče normalne najemnike, za normalno ceno, mi prosim sporočite na: [email protected]
hvala lepa za vaš čas,
B&H

http://med.over.net/forum5/read.php?182,7874120

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close