Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stanovanjska kriza

Stanovanjska kriza

Odgovor na objavo uporabnika
ula–, 16.11.2024 ob 22:29

Hahah, sem ti pa fajn na žulj stopila, ha? Me boš sanjal ponoči? Spremenjeni vzdevki in samotarsko življenje, ker te očitno nihče ne povoha, so pa tvoja domena, ne moja. Pa saj smo navajeni tvojega zrcaljenja sebe samega na druge, ane?

Šhizofreničarka da ne boš svojega defektnega otroka uničila. Da ti ga ne bo kdo fental.

Kokoši🧶🐈‍⬛🧶🐈‍⬛🧶🐁, 16.11.2024 ob 22:32

Šhizofreničarka da ne boš svojega defektnega otroka uničila. Da ti ga ne bo kdo fental.

Bah, to smo že stokrat brali pri tebi. Res misliš, da me boš s tem, kaj – prizadel?  Hahahahahaha.

A ne znaš kaj novega skupaj spacat, vedno te iste stare brezvezne fore. Daj no, še kakšna popolnoma nova žalitev, ki je še nismo slišali. Verjamem vate, da zmoreš.

ula–, 16.11.2024 ob 22:38

Bah, to smo že stokrat brali pri tebi. Res misliš, da me boš s tem, kaj – prizadel?  Hahahahahaha.

A ne znaš kaj novega skupaj spacat, vedno te iste stare brezvezne fore. Daj no, še kakšna popolnoma nova žalitev, ki je še nismo slišali. Verjamem vate, da zmoreš.

“ULA-“,

Kaj ti ni jasno psihopat? A ne vidiš, da si isto pisala kot ZARA(in še kdo) v tisti temi.

A vidiš kakšen gnoj si, niti umakneš se ne od interneta.

Ko ti pa dokažem, da sem nekaj drugega pisal kot mi ti vsiljuješ in da si samo butasta in ne moreš razumeti PA TO SPREGLEDAŠ in začneš z nečim novim. Pa ne vidiš da nesposobnega DEBILA iz sebe delaš, ker nisi ničesar sposobna prav razumeti?

Pa čudil bi se, če ti še noben moški ni gobec razbil. Pa da tako opletaš s tem prašičjim gobcem debilnim si zihr že fasala.

Pa saj je vse jasno, poglej se ti vase zagledana oseba, ki se delaš drugačno kot si in da si razumevajoča.

Jaz vidim kako gnila si v sebi.

In ne tvoja družina, ne nihče drug ni nerazumevajoč, da se odmaknil od take prasice. SAMO TI SI SAMA KRIVA. Ker noben noče tazga gnoja ob sebi.

Svinja zlorabljena v mladosti, da si taka beda osamljena postala.

Nope, zanič poskus. Še vedno so vse žaljivke iste. Pa kaj si res tako nefleksibilen, da si čisto nič drugega ne zmoreš izmislit. “Razbit gobec, nihče te ne mara, gnila prasica, gnoj, svinja, psihopat….” Ehhh, zeh, grem spat. Ti pa še kar poskušaj, bom zjutraj brala, če si bil kaj inovativen.

ula–, 16.11.2024 ob 22:53

Nope, zanič poskus. Še vedno so vse žaljivke iste. Pa kaj si res tako nefleksibilen, da si čisto nič drugega ne zmoreš izmislit. “Razbit gobec, nihče te ne mara, gnila prasica, gnoj, svinja, psihopat….” Ehhh, zeh, grem spat. Ti pa še kar poskušaj, bom zjutraj brala, če si bil kaj inovativen.

LOL

tega kekca bo danes še kap zadela tolk se je razburil.

Hvala za smeh.

Dejansko obup. Na srečo sem v lastniškem stanovanju in pred leti sem si celo brez staršev postavila hišo. Danes si garsonjere ne bi mogla kupit. Smilijo se mi ljudje, resnično smilijo. Cene so oderuške, najemodajalci obupno pohlepni. Večkrat dam kaj v dobrodelne namene in moj cilj je urediti eno nepremičnino z normalnimi najemninami. Če bi bila bogata, pa nisem.

V Sloveniji ni stanovanjske politike, ker ni politične volje! Tudi zato, ker so politiki v večini lastniki večih nepremičnin in kaj je lepšega, da vrednost raste vsako leto,…. Ljudje pa itak sprejemajo divji kapitalizem kot nekaj normalnega,…

Elite želijo spremeniti Evropo v ZDA, tole je relanost v ZDA:

watch?v=08_uN4gHDVI

Vtipkajte v youtube:

Dregs of the City: Phoenix | Short Documentary

Vtipkajte v youtube:

Homelessness in Oregon: Growing Homeless Crisis in 2024

Tole želijo elite tudi v Evropi, raja pa se prepira ali si je kdo zaslužil nepremičnino ali ne in ne razume, da v Sloveniji ni stanovanjske politike, vse je samo denar.

Ubogo se samo s sabo dopisuje in pritrjuje. To pa je res ubogi drek brez življenja.

Kokoši🧶🐈‍⬛🧶🐈‍⬛🧶🐁, 16.11.2024 ob 23:13

Ubogo se samo s sabo dopisuje in pritrjuje. To pa je res ubogi drek brez življenja.

Če misliš name, se motiš.

nisem ula, sem čisto nekdo drug.

verjamem pa, da pa ti rad pritrjuješ sam sebi

LOL

Psihopatski usekan kurjek je spet vse teme posral. Pa a ga ne more kdo v norišnico spravit?

če bi res bilo v Sloveniji premalo stanovanj, potem se nebi ženske ločevale in odhajale za sebe živeti. To je neverjetno kako hitro ločena ženska v tej državi dobi stanovanje.

Za anonimno 2468

Če bi bila bogata oz. ko boš bogata te bojo izkušnje na tej poti do premoženja naučile, da si dobrotnik lahko samo v krogu najbližjih.

Anonimno 5743, 17.11.2024 ob 08:51

Za anonimno 2468

Če bi bila bogata oz. ko boš bogata te bojo izkušnje na tej poti do premoženja naučile, da si dobrotnik lahko samo v krogu najbližjih.

Nisem bogata, a nekaj premoženja imam. Moje izkušnje potrjujejo. Ponudiš prst, hočejo roko. V začetku sem oddajala za simbolično najemnino. Bila je 40 % cene primerljivih na isti lokaciji. Aparati, sanitarna oprema, novo pohištvo, sicer iz Ikee – vse novo, klima že pred leti. So me najemniki grdo izigrali, prej pa cmizdili in se delali reveže. Drugič sem oddala na priporočilo znancev, podobna zgodba. Stanovanje je bilo po dveh letih potrebno prenove. Zdaj oddajam po tržni ceni in sem z najemniki v strogo poslovnem odnosu. Od takrat vse teče normalno.

Lahko ima status izrednega študenta, vendar nima bonov in tega sranja.

Ker lahko bi potem vsi odrasli zaposleni tako delali. Država naj mi plačuje štipendijo, da lahko poleg dela hodim jest na bone.

A to mate zgoraj sledilci moderatorski stanovanjsko krizo.

……

Kriza je tako grozna in stanovanjska  problematika tako pereča, da bi morali  vsi vsaki dan protestirati proti  eni stvari, proti grozljivi politični  slovenski  gnojni jami. Politika je gnojna.  Gnoj na gnoj.

Rešeni so samo tisti ljudje, ki hodijo na delo v Avstrijo. In tam ostanejo.

Ti, Vstaja, prosim kar pojdi v Avstrijo.

Tam imajo radi pridne in sposobne ljudi, ki ne jamrajo. Ampak trdo delajo in ustvarjajo. Glede nepremičnin pa boš že doživel avstrijsko realnost. Ki je bistveno drugačna od tega kar trobezlja levičarska propaganda na čelu s pedrom Maljevcem.

New Report

Close