Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute stanovanjski kredit brez gotovine, stalna služba?

stanovanjski kredit brez gotovine, stalna služba?

Jaz rabim nujno kredit za eno garsonjero,da se preselim z otrokom, zanima me ali obstaja kakršnkoli možnost,da dobim kredit brez gotovine imam stalno službo, kam naj se obrnem za nasvete, lepo lepo prosim naj mi kdo odgovori,nujno je! Hvala lepa za odgovor lp

teoretično se da, je pa treba malo iznajdljivosti.
Torej:
-če imaš neko premoženeje, ki ga lahko zastaviš dodatno (vrednostni papirji, druga nepremičnina) je to najlažje-ampak v tvojem prime najbrž manj verjetno
-ali pa najem gotovinskega kredita, ki ga porabiš za lastni delež, preostalo pa kredit za stanovanje.
Tu je lahko težava kreditna sposobnost, ker je gotovinski na krajšo dobo, zato je obrok višji

Borg hvala lepa za odgovor, torej obstaja možnost. Sicer sem na NLB ali grem kar tja ali kakšno drugo bolj ugodno banko.Sem laik za finance in zato zastavljam verjetno nekaterim neumna vprašanja..

Mi smo prešaltal na SKB…dobili smo 90% kredita od vrednosti stanovanja, tistih 10 % smo pa sami napraskal..
Drgač pa niso nič komplicirali, čeprov nimam stalne službe, ampak za določen čas.

no, predlagam,da greš najprej tja, seveda.
bi pa vseeno bilo smiselno istočasno preveriti še pri drugih bankah (glede na izkušnje- Hypo, Unicredit, Reiffeisen..) ..) -že zato,da dobiš primerjalne ponudbe.in potem mogoeč pri NLB-ju dobiš boljše pogoje.

no, seveda….moraš pa več bank prej obiskat, ne se v ta prvo zaletet.

no,sedaj veš vse..javi , kakšen bo “izplen”

New Report

Close