Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute stanovanjski kredit za nakup parcele

stanovanjski kredit za nakup parcele

Pozdravljeni!
Ali mi lahko kdo potrdi moja domnevanja. Rada bi najela stanovanjski kredit 30.000 eur, za dobo odplačila 10 let. Po vseh informativnih izračunih sem prišla do sklepa da je najugodnejša NKBM za bivše varčevalce NSVS. Brez stroškov odobritve in nizko EOM. Ali se tukaj skriva še kaka zanka, ki je nisem opazila? Ali so kje ugodnejši in ali se dolgoročno bolj splača kredit s fiksno obrestno mero?

Dvomim? Kje vse so vam naredili informativne izračune?

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Sama sem jih delala na spletnih straneh bank. Pri tem od NSVS je najnižja EOM, prav tako obrok in ni stroškov odobritve. Osebno še nisem bila na bankah. Kaj mi svetujete?

Na internetnih straneh ni enako kot se lahko z banko dogovorite. Odvisno je od vaše bonitete. Pojdite kar v poslovalnice raZličnih bank pa vam bodo pripravili realne ponudbe.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close