Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute stanovanjski kredit

stanovanjski kredit

Spoštovani!

Sem v dilemi za hipotekarni stanovanjski kredit. Zanima me katera obcija je boljša, kredit v vrednosti 76.000,00 € za obdoblje 20 let vezan na euribor ali na libor. Kolikor se malo spoznam na obrestne mere je libor ugodnješi, vendar pa me zanima koliko je dajnski riziko da bo švicarski frank zelo rastel. Malo sem gledala statistiko na vašem forumu in po grafih sodeč, kar raste. Zanima me ali je možno osebno svetovanje pri kateri banki je kredit najbolj ugoden? Na kašen način se lahko pogajaš z banko, ali je možno dobiti kredit z nižjim pribitkom? Ali je možna zmenjava pri kreditu da greš potem iz libor na euribor in pri kateri banki.

Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav,
SaškaŠ

Pozdravljeni!

Menjava valute je na nekaterih bankah mogoča in s tem se izognete riziku sprememb valutnih tečajev. Ravno zaradi tega je kredit na Libor velik primernejši. S tam lahko ogromno privarčujete.

Kako se pogajat vas težko naučim. Dokazovati morate, da ste zelo bonitetni in če pridete še s katero ugodno ponudbo se da marsikaj dogovoriti.

Če mi dostavite dokumente za kredit se grem lahko na banko v vašem imenu pogajat in vam sporočim kaj se je dalo dogovoriti. Lahko me pokličete.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close