Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stanovanjski sklad RS

Stanovanjski sklad RS

Ker se naša družina zanima za eno izmed stanovanj v Novem Mestu katero oddaja Stanovanjski sklad RS, me zanima, kako si vi tolmačite naslednje;

e) Ostali – med temi lahko uveljavljajo prednost prosilci, pri katerih povprečni mesečni redni neto dohodki vseh polnoletnih uporabnikov stanovanja (med katere se šteje tudi prosilec) glede na število vseh uporabnikov stanovanja v zadnjih treh mesecih ne presegajo zgornje meje, določene v spodaj navedeni tabeli;

Število uporabnikov Zgornja meja neto
stanovanja dohodka

1 uporabnik do 2.060,32 EUR
2 uporabnika do 2.575,40 EUR
3 uporabniki do 3.245,00 EUR
4 uporabniki do 3.811,59 EUR
5 uporabnikov do 4.378,18 EUR
6 uporabnikov do 4.841,75 EUR

Mi smo 3-je odrasli. Ali to pomeni, da zgornjo mejo določa seštevek vseh naših treh plač za tri mesece skupaj ali seštevek vseh treh naših plač za en mesec skupaj?

Ne kupuj od teh barab.
Stanovalci Novega Dragomlja smo od njih kupili stanovanja pred petnajstimi leti, pa še danes nismo vpisani kot lastniki v zemljiško knjigo:-(

Povprečje dohodkov vas treh v zadnjih treh mesecih.

Seštevek vseh treh plač v enem mesecu.

Hoteli smo kupiti stanovanje in sem izpadla.
Bila sem vdova z otrokom. Dobili so ga tisti, ki so že imeli stanovanja.
Kuhinja, je bila prisotna tudi na tem področju.

Pise Mesečni prihodki v preteklih treh mesecih. Torej mesecno povprecje preteklih treh mesecev. Povprecje se izracuna tako, da sestejes in delis s tri.

Jaz torej po prebranem razumem, da sestejes place vseh uporabnikov stanovanja za zadnje tri mesece in delis s tri.

New Report

Close