Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine stanovanjski sklad

stanovanjski sklad

Zanima me, kako se lahko izve (prej kot od sklada), kdo bo izvajalec gradnje za stanovanja Stanovanjsekga sklada. BI vi povedali, če bi gradili npr. stanovanja na Brdu ali kaki drugi lokaciji za Stanovanjski sklad?

Kot strokovnjak mi povejte: v kolikem najkrajšem možnem času menite, da lahko postavijo blok? Čudno se mi zdi, da govorijo, da bo SS dal še letos ven razpis za nakup stanovanj na Brdu, bloka tam pa še nikjer ni…

Kaj nasplošno menite o možnostih nakupa stanovanja prek SS? Pravijo, d aje bolje, d akupuješ in se prijaviš za malo večje stanovanje, ker je za majhna prevelika gužva; kaj to pomeni- trisobno?

Kaj bo prinesel nov davek na nepremičnine v letu 2007 novogradnji? Se bo m2 podražil in za koliko menite?

Hvala.

Pozdravljena,

Vsak investitor izbere po svojih kriterijih zanj najugodnejšega izvajalca. Ne vidim razloga zakaj ne bi izvajalec gradbenih del povedal o sodelovanju s Stanovanjskim skladom. Stanovanjski sklad je večji investotor in je dobrodošla referneca za vsakega gradbenega izvajalca. Prav tako ne vidim razloga zakaj vam ne bi tega podatka posredovali na Skladu, če bi jih vprašali. Razpis lahko objavijo na samem začetku rok vselitve pa je poznejšega datuma.
Spremljajte objave na njihovi spletni strani:

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/

Hitrost gradnje- Trend «hitre« gradnje je prisoten in strmi k čimprejšnjem zaključku investicij. Žal je to nujno potrebno zaradi upravičenosti naložbe.

Možnosti nakupa- Mislim, da imajo vsi prosilci oz. potencialni kupci enake možnosti za nakup. Odvisno pa je kakšne so vaše potrebe in finančne zmožnosti. Je pa dejstvo, da je zaradi cen največ popraševanja po manjših enotah. Upam, da vam bo uspelo in boste kupili stanovanje, ki bo po vaši meri.

Leto 2007- Bo pestro, saj so napovedi po novih stanovanjih kar obetajoče. Ponudba bo velika. Bolj je vprašljiva kupna moč. Davek bo po moji oceni povzročil dvig cen. Za koliko, je pa špekuliranje.

Za vse tiste, ki čakate ponudbo SS:
http://www.finance-on.net/show.php?id=147756

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close