Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek star 7 dni POMOČ PROSIM!

star 7 dni POMOČ PROSIM!

No, to glede mleka sploh ni res, da se moraš odločiti samo za dojenje ali adaptirano. Jaz sem en mesec kombinirala. Najprej je popil mojega, potem pa adaptiranega. Temu se reče dohranjevanje in to priporočajo vsem mamicam, ki imajo premalo mleka. Materino mleko je koristno zaradi protiteles in tudi če mama nima namena dojiti ali pa ima samo premalo mleka, se priporoča, da si izčrpava vsaj prvi mesec, da dojenček dobi protitelesa.
Če je materinega mleka dovolj, to seveda ni potrebno.

Aja, to velja tudi, če je materinega mleka manj kot pol ali še manj.

Isto sem mela CR. In pol na začetku skor nič mleka. Naš tamali je bil jedec in se spomnim, da je en dan v poronišnici še (star 4 dni) spil tri stekleničke dodatka (čez 100 ml). Naš tamali je vedno jokal, če se ni najedel do sitega. Ko sva prišla domov, me je skrbelo da preveč je, saj je poleg dojenja vedno zahteval kar ornk dodatek. redil se je ko en krofek in nihče ni verjel, kako je velik za svojo starost. Še zdej je tak (14 mesecev). Še vedno dosti poje, je velik za svojo starost pa suhcen, ker je nonstop v pogonu.

Če otroček joka, naj ga tolaži. Naš je jokal tudi po uro, če ni podru kupčka. Drugače pa je bil tud pr nas problem po CR, ker sem mela post-operativno vnetje rane.

Tudi meni so tamaceno zavili na trdo v plenico, to pa naredijo samo zato, ker se otroček prevec naje, joka pa zato ker ga boli trebušček, ne pomaga nobeno stiskanje k sebi, čez kaki 2 urici bo že mirno spal.

New Report

Close