Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Star čez trideset in še kar hodi z mamo na dopust

Star čez trideset in še kar hodi z mamo na dopust

Odgovor na objavo uporabnika
Tako je250, 06.10.2024 ob 12:19

Dejstvo je, da ste tisti, ki po srednji šoli ne prerežete popkovine in še kar hodite s starši okoli, nezreli in nesamostojni, pa se izgovarjajte, kolikor hočete. Velja za ženske in moške.

Kako točno pa naj bi izgledal ta famozni prerez popkovine? Ignoranca, prekinitev stikov? Kje je meja da je popkovina prerezana??? Zgornji primer, izmišljen ali ne.. sin s tem nikogar ne zanemarja, nihče ne trpi na ta račun saj ni brati da bi imel družino. Ne vemo ali je mama vdova, osamljena, morda celo invalid ki potrebije pomoč.

Če bi jo imel,družino mislim, pa spet..tule beremo da ni normalo klicati staršev prepogosto (koliko je to??), ne obiskovati prepogosto (spet ne vem kje je meja?)..kaj šele kadarkoli v kakršnem koli primeri se strinjati s starši.

Naj že vendarle nekdo pojasni konkretno.. kaj toĉno pomeni prerez te frdamane popkovine s konkretnimi podatki da vidim pri čem sem. Ker tavam v temi..

Sicer pa se strinjam, obstaja prevelika navezanost..ko trpijo drugi in ti sam..ampak menim da sta za to potrebna dva..po drugi strani pa sem mnenja da je več obratnih primerov..družin brez ljubezni, navezanosti, prijateljstva…vsaj glede na to kar nekateri tu pišete..pošiljate brez skrbi otroke v svet pri najstniških letih npr..se zgrażate ob navedbi objema in poljuba odraslih otrok in staršev..ipd.

Ti bi raje videla, da je na tvojih vajetih, kajne?

To so nekoč uničeni fantje. V večini primerov so jih uničile njihove mame, ki so jih psihološko navezale in v zadnji fazi privezale nase in jim niso dovolile, da odrastejo. Sami pa niso imeli toliko moči ali pa niso dojeli kaj se dogaja, da bi se z uporom iztrgali iz njihovega psihološkega grabeža. Poznam take primere.

jajajajajaja, 06.10.2024 ob 11:47

Tema je totalno izmišljena. Pred nekaj časa smo imeli enako temo, le da je bila znanka, ki je hodila z mamo na dopust.

Izmišljeno, izmišljeno, izmišljeno.

Se strinjam.

Vam bom jaz povedala, 06.10.2024 ob 09:57

Takega niti pogledam ne! Sramota od današnjih decov, ki to sploh niso. V moji soseski so štrirje taki. Že v srednjih letih, vsi brez žensk in še kar pri mamah.

Pa saj, v čem je točno problem…takih tipov niti pogledaš ne, stvar rešena, ampak ti jih moraš komentirati, zakaj se vtikaš vanje, če so ti itak ful nezanimivi? Ti imaš uspešnega poslovneža manekenskega videza, ki mamo obišče samo za njen rojstni dan.

Ga že mama servisira, verjetno tudi spolno. Tako pav je, sprojaznite se z nasilnimi mamicam

In kaj je narobe s tem, če gre otrok z mamo na počitnice? S kom pa naj gre?

Glej, jaz nisem bila že leta na morju, pravem ornk morju, za 7 ali 10 dni. Ker sama pač ne grem, z mamo pa tudi ne. Tip se pa ne prikrajša z morjem, pa gre z mamo. Jaz pa ne grem in sanjam.

P.s. Obstaja tudi tema, kjer hči hodi z mamo na morje.

Otrok je očitno kvaliteten material za poroko.

Poznam tipa, starega okrog 50, ki živi z mamo, ki je stara cca 80. On ima sicer službo, ampak BAJE je pa mama polna denarja. In hodita skupaj na kosila, na dopuste, prepotovala sta veliko sveta, redno poleti na morje in pozimi na smučanje v Italijo, Avstrijo. Oba sta zelo družabna.

Pa sicer, ko se pogovarjaš z njim, je človek razgledan in v redu, tudi za pogledat mu nič ne manjka … ampak ja, mamin sinček in to bo do njene smrti. Potem pa bo mogoče poiskal kak nadomestek.

Zakaj se sekiraš za druge in ne zase?

Kdor se pri teh letih drži mamice, je skrajni levičar, incel in duševni revež.

Mogoče se ti zdi nenavadno, da nekdo v srednjih tridesetih še vedno hodi z mamo na potovanja, a to ni nujno nekaj, kar bi kazalo na kakršnokoli pomanjkanje zrelosti. Ljudje imajo različne družinske odnose in okoliščine, ki vplivajo na njihove odločitve in navade. Nekateri imajo s starši močne vezi, ki jim pomenijo veliko, in jim je v veselje preživeti čas skupaj, tudi na počitnicah. To, da še nima partnerke, tudi ne pomeni, da je z njim kaj narobe – morda se preprosto še ni srečal s pravo osebo ali mu v tem trenutku življenje ustreza takšno, kot je.

Poleg tega ne obstaja univerzalen “pravilnik” o tem, do katerega leta naj bi ljudje preživljali čas s starši. Vsak ima svoj tempo in prioritete, zato bi bilo bolje, če ne bi hiteli soditi nečesa, kar temelji na osebnih izbirah.

Ja itq. Grozno. Boljši so taki kot ti, ko vlečejo tašče s seboj za varuške svojim sončkom.

New Report

Close