Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Star wars 9 – ste že gledali?

Star wars 9 – ste že gledali?

Kateri del zadnje trilogije vam je bil najbolj všeč? In katera trilogija?

Zadnja trilogija je še večji poden od prve. Edini pravi Star Wars so IV, V, VI, vse ostalo je komerciala in vtikanje žensk in zatiranih ras v vloge, v katere ne spadajo.

Men je najboljša episode VII iz 2015, VIII malenkost manj, ampak bolj od tastarih, IX pa še nisem.

Po do zdaj videnem mi je zadnja trilogija najboljša, potem najstarejša, tasrednja je pa res slaba.

Meni je bila najbolj všeč prva posneta trilogija, 4, 5. in 6. del, od zadnje pa 7. del.

Men pa sploh ne potegne že od začetka, mi je bolj fantazijja kot science fiction. Sem bolj za Star Trek. Čeprav zadnja različica tudi boleha za sodobnimi boleznimi. Upam da bo ST: Picard boljši.

Otroci, ki so sicer navdušeni nad Star Wars, pravijo da gre za najslabši del do sedaj. Tudi po spletu prejema kritike.

Meni so všeč od I do V – kjer je bil Lucas režiser.

Ista bolezen kakor pri zadnjih sezonah Game of Thrones, zmanjkalo je izvornega materiala. Mandalorian serija je pa po drugi strani zelo dober space vestern. Mi je pa vedno bil bolj pri srcu Star Trek, tako, da mi je vseeno. Upam, da bo serija Picard bolj sledila zgodbi in manj velikemu poku. Disco je samo naslednik JJ Abrams stila brez vsebine, ampak 2 sezona ni bila slaba.

Je pa vprašanje, kako bi bilo, če bi danes prišla ven prva trilogija Star Wars. To bi bil totaln pofl za te čase, ker fani so z množičnim dostopom do interneta postali veliko bolj strastno obsedeni.

Lucas je bil režišer od I-VI.
Kje na internetu pa so kritike od 9. dela? Vem le za kritike 8. dela. Pisalo je, da so bili tudi igralci razočarani nad zgodbo.

To misliš I.-III. del? Zakaj bi bila pofl? Zgodba je bila v redu, efekti tudi. Čeprav mi je najljubša IV.-VI.

Lucas je bil režišer od I-VI.
Kje na internetu pa so kritike od 9. dela? Vem le za kritike 8. dela. Pisalo je, da so bili tudi igralci razočarani nad zgodbo.
[/quote]

Lucas je bil samo pri štirih SW režiser;), ostalo je sodeloval v drugih vlogah.
https://en.wikipedia.org/wiki/George_Lucas_filmography

Glede na to, da je film zunaj 3 dni imaš kar veliko kritik zadnjega dela: POZOR: Spoiler alert!
https://www.rottentomatoes.com/m/star_wars_the_rise_of_skywalker
http://www.bbc.com/culture/story/20191218-film-review-star-wars-the-rise-of-skywalker
https://www.cnet.com/news/best-and-worst-of-star-wars-the-rise-of-skywalker-a-global-review/

To misliš I.-III. del? Zakaj bi bila pofl? Zgodba je bila v redu, efekti tudi. Čeprav mi je najljubša IV.-VI.
[/quote]

Dialogi so bili absurdno osnovnošolski, polno klišejev, igra po večini lesena, sploh Anakin je bil totalen hlod. Vizualni efekti tle pa ni nobene kritike, še sedaj so top.

Clone wars risanka bolje razčleni kompleksnost junakov. Mrbit me je Old Republic saga razvadila, ampak I – III je sam blišč in noben vsebine. Ampak kljub temu še vedno z veseljem pogledam vse dele 😀

Ja, se strinjam, večina čara je nostalgija, fani nikoli več ne bodo zadovoljni, ker tudi ne morejo bit. 40 let nazaj je to bilo nekaj novega in zanimivega, zdaj pač gre za štanc novih delov, čeprav je za moje pojme zadnja trilogija še najbolj dodelana, ampak pač nikoli ne bo prva.

Nobena mi ni potegnila. V celoti sem gledala dve,pa menda dve na pol. Te sploh ne bom.

Meni je bila ok…zal mi je samo da Ray ni zasedla prestola in postala imperatorka…pa drugace daisey je igrala brezhibno kar za ostale ne morem …

Meni pa tudi 2 sezona Disca ni potegnila. Razen druge epizode, New Eden, ki jo naravnost obožujem. Sem mislila, končno tisti pravi Star Trek feeling, in to na potenco. Sem upala da bodo tako nadaljevali, pa žal niso. Najsvetlejša točka 2 sezone je Pike, ki pa ga v 3 sezoni ne bo.

Meni pa tudi 2 sezona Disca ni potegnila. Razen druge epizode, New Eden, ki jo naravnost obožujem. Sem mislila, končno tisti pravi Star Trek feeling, in to na potenco. Sem upala da bodo tako nadaljevali, pa žal niso. Najsvetlejša točka 2 sezone je Pike, ki pa ga v 3 sezoni ne bo.
[/quote]

Me kdo razsvetli, kaj je to Disco?

Me kdo razsvetli, kaj je to Disco?
[/quote]

Star Trek Discovery, najnovejša serija franšize, dokler ne pride na ekrane Star Trek Picard (23.1. 2020)

Star Trek Discovery, najnovejša serija franšize, dokler ne pride na ekrane Star Trek Picard (23.1. 2020)
[/quote]

hvala

[/quote]

Če gledaš Short Trek tam ves čas namigujejo, da bi Pike imel svojo serijo. Upam 🙂

Drugače je pa The Expanse tudi dobra znanstvena fanstična serija, nekaj dni nazaj je prišla ven celotna 4 sezona.

Če gledaš Short Trek tam ves čas namigujejo, da bi Pike imel svojo serijo. Upam 🙂

Drugače je pa The Expanse tudi dobra znanstvena fanstična serija, nekaj dni nazaj je prišla ven celotna 4 sezona.
[/quote]

Jaz tudi 🙂

Se bo snemala še kakšna trilogija Star wars?

Baje leta 2022 sledi prvi del nove trilogije, ki pa naj ne bi imela nobene zveze s Skywalkerji

New Report

Close