Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stara koza me je ozmerjala zaradi zaparkiranja

Stara koza me je ozmerjala zaradi zaparkiranja

Zadnjič me neka ženska zaparkira pri vrtcu, se ne razburjam, počakam minutko. Naslednjič pa jaz za kakšno minutko zaparkiram neko drugo žensko, se začne jezit, saj je tam frej, zakaj tu parkiraš itd. Naj omenim da je to neka stara koza, verjetno že v menopavzi, otroka dobila tik preden so jajčniki izdihnili, zato pa je tako tečna. Zdaj raje parkiram malo dlje stran da nimam več opravka z njo.

Odgovor na objavo uporabnika
stare koze, 04.12.2024 ob 11:56

Zadnjič me neka ženska zaparkira pri vrtcu, se ne razburjam, počakam minutko. Naslednjič pa jaz za kakšno minutko zaparkiram neko drugo žensko, se začne jezit, saj je tam frej, zakaj tu parkiraš itd. Naj omenim da je to neka stara koza, verjetno že v menopavzi, otroka dobila tik preden so jajčniki izdihnili, zato pa je tako tečna. Zdaj raje parkiram malo dlje stran da nimam več opravka z njo.

Upam da ti en z ziletko preuredi mladi fris zaradi katerega misliš da si nedotakljiva, smrt te čaka za vogalom nesramnica, umrla boš želo kmalu v prometni nesreči, nate sem priklicala prekletstvo.

Ko

Stara čarovnica

Zelo žalostno da umetne oploditve po 40 plačujemo vsi, saj so jajčniki že preveč slabi za uspeh, potem pa je toliko odločbarjev. Verjetno je prej omenjena starka mati kakšnega takega.

Noben te ne pofuka mlada koza, 04.12.2024 ob 12:12

Upam da ti en z ziletko preuredi mladi fris zaradi katerega misliš da si nedotakljiva, smrt te čaka za vogalom nesramnica, umrla boš želo kmalu v prometni nesreči, nate sem priklicala prekletstvo.

Ko

Stara čarovnica

Malo si v zmoti, vsekakor pa mnogo prepozna, namreč, pred tem  sem že jaz priklical nad tebe nesrečo, VU-DU lutko, ki ponazarja tebe, sem pa še poscal, priklical sem vse gliste, in črve, ki te bodo pregriznili, napeljal sem nate vso greznico in blato, vsa smrdeča crkovina se bo vlekla za teboj, gnojnica iz svinjaka te bo spremljala na poti, žlobudra ti bo kapljala na glavo, cigani te bodo ugrabili in pojedli. Tebe ni več, si samo še kup posušenih črvov.

Zadnja dva stavka povesta več o tebi kot o ženski, ki te je ozmerjala.

Avtorica, s tabo živet pa mora bit huda j…eba. Pa sama sebi si verjetno tudi v napoto, kaj?

Bogo dete. Invalid že v štartu. Za razliko od otroka od te menopavzne, ki bo imel vse na razpolago. Tvoj bo delal zanj, če le ne bo preveč poškodovan v glavi.

Mlada nespametna kura je zapakirala staro kozo. Besednjak, vreden največje primitivke, bravo.

Zamahneš z roko in se ne sekiraš (če je seveda šlo res za minutko in ne kaj več. Če si jo pa zaparkirala za dlje časa in te je morala dlje čakati, pa se je seveda upravičeno jezila).

Tistega, kar si napisala na koncu, pa nočem niti brati. 🙁

Eni res nimate logike, da se nikoli ne zaparkira drugo vozilo pa tudi če samo minutko kot si napisala. Pravilno ti je povedala da se preparkiraj.

Ti ne boš stara koza?

Karte ti res kažejo da ne!

Koliko je stara tvoja mama?

Slabo te je vzgojila!

Hm, lahko, da je tista “stara koza”, kako jo ti poimenujes, babica, ki vnucka pelje v vrtec. Ni prvic, da to pocnejo babice in dedki, ker se starsa peljeta veliko zgodaj v oddaljeno sluzbo. A ves, jaz pa nimam teh izkusenj, da starejse mamice menopavzice norijo, prej obratno. Kokarkoli, zdaj sama vidis kaj te se caka, ko bos v tistih letih. Nekaterim se dobesedno odpelje.

zastarani jajčniki, 04.12.2024 ob 12:23

Zelo žalostno da umetne oploditve po 40 plačujemo vsi, saj so jajčniki že preveč slabi za uspeh, potem pa je toliko odločbarjev. Verjetno je prej omenjena starka mati kakšnega takega.

A da placujes spremembo spola pederajsov pa odstranjevanje odvecne koze debeluharjev ti pa ni problem?

New Report

Close