Stara koza me je ozmerjala zaradi zaparkiranja
Zadnjič me neka ženska zaparkira pri vrtcu, se ne razburjam, počakam minutko. Naslednjič pa jaz za kakšno minutko zaparkiram neko drugo žensko, se začne jezit, saj je tam frej, zakaj tu parkiraš itd. Naj omenim da je to neka stara koza, verjetno že v menopavzi, otroka dobila tik preden so jajčniki izdihnili, zato pa je tako tečna. Zdaj raje parkiram malo dlje stran da nimam več opravka z njo.
stare koze, 04.12.2024 ob 11:56
Zadnjič me neka ženska zaparkira pri vrtcu, se ne razburjam, počakam minutko. Naslednjič pa jaz za kakšno minutko zaparkiram neko drugo žensko, se začne jezit, saj je tam frej, zakaj tu parkiraš itd. Naj omenim da je to neka stara koza, verjetno že v menopavzi, otroka dobila tik preden so jajčniki izdihnili, zato pa je tako tečna. Zdaj raje parkiram malo dlje stran da nimam več opravka z njo.
Upam da ti en z ziletko preuredi mladi fris zaradi katerega misliš da si nedotakljiva, smrt te čaka za vogalom nesramnica, umrla boš želo kmalu v prometni nesreči, nate sem priklicala prekletstvo.
Ko
Stara čarovnica
Noben te ne pofuka mlada koza, 04.12.2024 ob 12:12
Upam da ti en z ziletko preuredi mladi fris zaradi katerega misliš da si nedotakljiva, smrt te čaka za vogalom nesramnica, umrla boš želo kmalu v prometni nesreči, nate sem priklicala prekletstvo.
Ko
Stara čarovnica
Malo si v zmoti, vsekakor pa mnogo prepozna, namreč, pred tem sem že jaz priklical nad tebe nesrečo, VU-DU lutko, ki ponazarja tebe, sem pa še poscal, priklical sem vse gliste, in črve, ki te bodo pregriznili, napeljal sem nate vso greznico in blato, vsa smrdeča crkovina se bo vlekla za teboj, gnojnica iz svinjaka te bo spremljala na poti, žlobudra ti bo kapljala na glavo, cigani te bodo ugrabili in pojedli. Tebe ni več, si samo še kup posušenih črvov.
Hm, lahko, da je tista “stara koza”, kako jo ti poimenujes, babica, ki vnucka pelje v vrtec. Ni prvic, da to pocnejo babice in dedki, ker se starsa peljeta veliko zgodaj v oddaljeno sluzbo. A ves, jaz pa nimam teh izkusenj, da starejse mamice menopavzice norijo, prej obratno. Kokarkoli, zdaj sama vidis kaj te se caka, ko bos v tistih letih. Nekaterim se dobesedno odpelje.
zastarani jajčniki, 04.12.2024 ob 12:23
Zelo žalostno da umetne oploditve po 40 plačujemo vsi, saj so jajčniki že preveč slabi za uspeh, potem pa je toliko odločbarjev. Verjetno je prej omenjena starka mati kakšnega takega.
A da placujes spremembo spola pederajsov pa odstranjevanje odvecne koze debeluharjev ti pa ni problem?