Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stare babe (25+)

Stare babe (25+)

plosk plosk za izvirnost in duhovit pristop

Ne, zato ker so vse revne, še zase majo komi, da bi jih pa samo za šport porinil se jih pa ne bi več rešil, ni bolj grozljivega kot zaljubljena stara baba, to je Hitchcock mode, se ni za igrat.

Imam pa v rezervni karti, za enkrat imam še malo upanja, da mi tega ne bo treba, bom raj sam vzdrževal mlajše od 25. Bom videl če si ta mlad nektar lahko privoščim, stare kokle še vedno ostanejo, samo verjetno bi raj na daljavo, za fulltime kokošnjam pa nisem, razen da mam res svoj prostor, sam spet, mora imet dost denarja 🙂

Ne vem katera 45-letnica bi te sploh htela – mora že bit mazohistka da si nakoplje pijavko. Bljak

Ne vem katera 45-letnica bi te sploh htela – mora že bit mazohistka da si nakoplje pijavko. Bljak[/quote]

Mogoče mama od Nekulturnika? Glede na to kako jo je opisal, verjamem, da bi se ujela s temle tipčkom.

Ajde pol pa ti Gazelca povej zakaj bi si mlajši moški al pa rečmokaterkol moški mlajši od 55, nakopal 45letno koko k je od prej ni poznal ? Če na premoženje ne sme gledat ? Bivše itak niste pozabile, morda boste normalne nekaj časa, dokler boste “zaljubljene” kar je pri starih babah patetično, potem pa bo udarlo vse za nazaj in seveda za to pričakujemo kompenzacijo, drugače se ne splača. Mlajše ženske so boljše, cenejše, prilagodljivejše in vse 🙂 Edina prednost k jo ma 45+ je, da ima še kaj premoženja, samo to ne morete sprejet, na kaj pa hočete ujet deca, na sive lase ? Če ima izbiro bo gledal mlajše od 30, če je pa nima, takih pa itak nočete, tako da ste (revne) 45letnice na nikogaršnji zemlji.

Ne vem katera 45-letnica bi te sploh htela – mora že bit mazohistka da si nakoplje pijavko. Bljak[/quote]

To pa res! hahaha
Misli si, da je ne vem kaj. V resnici je pa samo en lolek bolek. Srečna vsaka, ki se mu izogne. Stara ali mlada.

Pa kaj ti misliš, da smo ženske take, da MORAMO imet moškega?
Ne, ni treba.
Super je imet ok moškega, ki ne piše takih bedarij kot jih eni pišete tu gor.
Drugače je pa samski stan čisto ok furat. Nobenih težav. Je čisto fajn.

ja ha ha ha ane bebke, srečen je neveden bebec, 45letnice so cenej k žemlja pred zaprtjo trgovine. Sam kurca jim pokažem pa vejo zakaj se gre. Samo hudič je k si želijo veze, to pa se živ hudič ne bo šel, če ni premožna.
Tko je, ženske zbirate presrano do 25ega, potem pa tipi lohk delamo kar nam paše, sploh če smo oženitven materjal. A sploh veste kako so 45letnice lačne ljubezni in dotikov ipd ? To je njihova prednost, ne potrebujejo nič, nobene večerje in nič, samo vseeno je cena velika, če se ti userje v življenje, tako da mora biti bogata ali pa se ne splača, če imaš izbiro. Tako je in nikol ne bo drugač.

Ne ne mislim, vem. Ženske ste neobstojen element v naravi, morate se vezat ali pa razpadete oz spremenite spol v moškega, potem lahko nekako fukcionirate, drugače ne. Te k so res “uspele” ostati samske in neodvisne so praktično kot dec s pizdo. Ženstvenih žensk pa ni samskih, nikol. Raj majo SAM DA JE, kot nič. Tako je.

Zdaj smo že kar liberalna dežela. Glede na to, da si ne želite žensk, sploh ni panike. Nihče vas ne bo šikaniral, če boste brez ženske. Če resnično ne zmorete biti samski, se sparčkajte monovci med sabo. Tisti, ki ne marate žensk, se sparite med sabo. Pa še tem o nezaželenih nosečnosti ne boste več odpirali pa ne boste v skrbeh, da ne bi imeli analnega seksa.

Ne ne mislim, vem. Ženske ste neobstojen element v naravi, morate se vezat ali pa razpadete oz spremenite spol v moškega, potem lahko nekako fukcionirate, drugače ne. Te k so res “uspele” ostati samske in neodvisne so praktično kot dec s pizdo. Ženstvenih žensk pa ni samskih, nikol. Raj majo SAM DA JE, kot nič. Tako je.[/quote]

Ja in kaj zdaj? V jok pa na drevo, ker si vendarle ugotovil, da ženske zmoremo brez slabih moških?
Ozri se okrog. Na kupe samskih žensk in čisto ok shajamo. Zdaj smo preprosto postale izbirčne. Želimo ali ok moškega, takega ta pravega. Če pa tega ne dobimo smo pa čisto zadovoljne s samskim stanom. Prav dol mi visi kaj si o meni misli en monovski bebo. Če sem zate dec pa naj bo tako. To je tvoj problem s katerim se jaz ne bom ubadala.

O tem se govore…

“Ostane pa še en problem: Kako naj ženska, stara 26 let in več, ki je bila tako zelo nerodna, da ni uspela dobiti trajnega moškega, uresniči svoj poglavitni življenjski cilj (da ne ostane “ovela tetica”), da dobi perspektivnega moškega. Problem je komaj rešljiv, kar sem spoznal pri dolgoletni obravnavi samskih deklet, ki so še pri tridesetih nedolžne (!). Izhod vidim v ustanovitvi posebne “Šole za ugrabitev v zakonu naveličanih moških” (takšnih je po moji presoji po 45. letu več kot polovica). V to šolo, ki sem jo pripravljen ustanoviti, se bodo lahko vpisale samo razmeroma bogate samske ženske, ki premorejo vsaj trisobno stanovanje (še bolje pa hišo) z opremljeno delovno sobo za kandidata, kajti nujno je upoštevati tudi okoliščino, da se moški, ki zapušča ženo, ne bo preselil iz hiše v najeto garsonjero, razen seveda za eno noč” VIR: http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417850

Ej ti tetka, kokrat si gledala 50 odtenkov sive ? Si želiš, da bi milijarderja “popravila” kajne. Da bi bil popolen, le še tisto majhno napakico bi imel, katero bi ti zgladila, da bi postal 100% poplen.
Sej prov da imate standarde, samo jih morate postaviti čimprej, ne da ste se gonile za hotdog pa ledeni čaj na pločniku, pol k vam pa starost na obraz pa telo pritisne bi pa standarde razvijale…

Mlada ženska, tud grda, lohk doseže marsikaj, starejša od 25 pa mora to že pošteno utemeljit POLEG videza, tako je.

Glede na pisanje enih mladcev zgoraj, ugotavljam, da so njihove mame očitno zanosile že zelo zelo mlade.
Zato so potem v 40ih letih tako ovele in brezzobe kot pravijo, da so.
Take mlade mamice pa verjetno niso bile ravno pripravljene na otroka, verjetno se je kar zgodila nosečnost. Ker pač nista uporablja olagumijev. Potem pa je jasno kako vesele so bile svojih otrok. Pa kako so jih vzgajale. Se vidi po pisanju teh ubogih otrok.

Napaka, baba, spet si falila. Tiste ki so rodile mlade (zgodnja dvajseta) so še dolgo mladostne, ker jim je telo dobro odpustila nosečnost. Problem je pri teh starih mamcah, k rodijo pri 30+, tako da so praktično mlade babice. Njihovo telo je že tako proti koncu s kvalitetno proizvodnjo in materiali in če hoče zgradit zarodek, ji mora pobrat pol zdravja, kolikor ga je še ostalo. Zarodek bo pridobil material in če ga mati ni sposobna vnašati oz predelovati, pa bo razžiral (jemal iz nje) njo, simpl bilanca. In praviloma starejša kot je ženska slabše odnese nosečnost. Tko da te k so k bog pomagi, so rodile pozno. Dostim ženskam nosečnost za vedno odvzame zdravje, ker ne vnašajo dovolj oz pravega materiala oz je telo nesposobno pretvarjati vnešeno hrano, tako da praktično plod njo je pri živem. Rodim čimprej ali pa nikoli.

Gledam moje sošolke. Tiste, ki so zgodaj rodile, so zdaj večinoma ločujejo. Otroke nevzgoje, mož jih vara. Nezadovoljne same s sabo. Zagrenjene. Otroci so sitni. Otroci se jokajo po monu, ker jih punce ne marajo pa tako naprej. Zmešan lajf. Potem pa jih lastni sinovi opravljajo po monu.
Tiste, ki so pa rodile potem 30+ pa so vse zadovoljne, nasmejane, se ne ločujejo.
Seveda so v obeh skupinah izjeme.

A to so babe stare 45? Ali več?

svetzarka a smo govorli o telesu a o ostalem ? Glede ostalega imaš prav 🙂

Ja veš kaj je problem, to da ženska telesa sedaj za nekje 5let prehitro odrastejo zaradi morda neznanega razloga, ena teorija so aditivi v hrani. Včasih so imele npr menstruacijo pri 18ih, vprašajte babice oz ženske nad 80 let… Danes pa imajo menstruacijo 5-10let prej, se prav tm 9-12let, pri 20ih so pa že tako kot so bile včas pri 25-30. In pol so danes pri 25ih že take kot so bile včas pri 30+. Prej odrasteš prej odcvetiš, logično. Imam tud kolega sicer, k se mu je vedno fajn zdelo kako je bil starejši od nas, kar mu je pasalo ko smo bli najstniki, je pa tudi prvi zgubil lase in vse..

Tko da ja, idealno bi bilo, da se ženska definira pa vse, se prav tm nekje 25let je idealno, da ve kaj hoče, da si postavi standarde, se izobrazi, postav eno zaledje oz “backup”, potem pa izbere primernega kandidata s srcem IN MOŽGANI. Če ga prehitro bo morda le zaljubljenost igrala igro ja, ko bo pa prišla streznitev in ugotovila da se je poročila z zgubo/varalico (oz oboje), bo pa že prepozno. Se prav idealno bi blo, da bi se poročile/rodile tm ukol 25, pa da bi imele še vedno telo 20letnice 🙂

Ja, samo to pa res. Eni kar hitro odcvetijo. Recimo moški imajo kar nekaj let krajšo življenjsko dobo. Tako, da če ženka ne želi biti dolgo vdova, je najbolje, da si najde kakih 8 let mlajšega moškega. Drugače bo ona še vsa ohranjena, on pa že na smrtni postelji, če bo vzela vrstnika.
Pametno to razmišljaš. Sploh, ker se potem dogaja, da je on ves ubog, ona pa mu mora biti negovalka. Nič, res je treba dobiti mlajšega. Vsaj 8 let.

Ja to bi blo idealno, samo veš kaj, jaz bi postavil zakon da ženska z manj kot 5 leti delovne dobe nima pravice rodit, oz tako, če zanosi in rodi z manj kot 5 leti delovne dobe ni upravičena do dodatkov (otroških, vrtca itd) ker to pomeni da samo jemlje iz proračuna vanj ni vplačala še ničesar….

Jaz si ne upam met froca ker se mi zdi 750€ izplačila premalo da bi vzdrževal še enega otroka ob sebi, potem pa vidim brezposelne mamice pri 25tih in mi gre na bruhanje ko dobivajo evre ki jih meni država nasilno trga!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ne upam (in ne želim) ampak pogojno če bi si ga želel ga ne bi upal met s tako nizko plačo….. da se ne bo ker kreten obeso na tole spet 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja to bi blo idealno, samo veš kaj, jaz bi postavil zakon da ženska z manj kot 5 leti delovne dobe nima pravice rodit, oz tako, če zanosi in rodi z manj kot 5 leti delovne dobe ni upravičena do dodatkov (otroških, vrtca itd) ker to pomeni da samo jemlje iz proračuna vanj ni vplačala še ničesar….

Jaz si ne upam met froca ker se mi zdi 750€ izplačila premalo da bi vzdrževal še enega otroka ob sebi, potem pa vidim brezposelne mamice pri 25tih in mi gre na bruhanje ko dobivajo evre ki jih meni država nasilno trga![/quote]

Tole se pa povsem strinjam. Vsem tipom, ki nimajo vsaj 5 let delovne dobe pa vsaj povprečne plače pa naredijo otroka, je treba tiča zavezat. Kastracija.

Maš prav.

Ja no ženske prav imate, če pri 25ih zanosite lepo, pa potem še drugič pri 27ih, imate potem ravno nekje do 45ega časa, da lepo spravite otroke h kruhu, se pravo čimprej, 18let je dovolj, pol pa al resen faks al pa takoj delat, potem bo vaš tip že nekje ukol 50, tič mu bo počasi padal dol in ravno idealn čas, da se lepo ločite, boste še dokaj “mlade”, tik pred 50im se ga losate, 1-2 otroka sta “skupaj” gor spravila, potem pa če ste bile pametne in izsilile poroko pravočasno! (ker dec se bo poročil po nekajletih veze, ko že živita skupaj – redko) se lepo ločite, dobite, če je bil dec vsaj približno sposoben, lepo dobite 1-2sobno stanovanje iz ločitve, otrok ste že rešene, kariero kar imate mate in pa morda dobite ša kakšnih 50-100k izplačila pri ločitvi. Kaj je lepšega ? Potem pa si izberete med moškimi, četudi mljašimi, k so vas še sposobni zadovoljit v postelji oz morda odkrijete čisto nove vode.

Pravilo če dec ne dela nekaj na sebi preveč oz ne trenira na tem področju, mu bo ravno tam do nekje 50ega tič dol padel, sploh če dobi še kakšne tablete za pritisk ipd.. in takrat se morate odločit ali se ga boste kurca rešile in ZADIHALE prvič v življenju, same, neodvisne… saj ste dale vse skozi, mama, žena, gospodinja, vse… ali imate ljubimce ob strani, se tiho tolerira in navidez še vedno ok zakon, ali pa se ga losate.

Redki so sposobni erotično prebujeno damo zadovoljevati ko so enkrat 50+, takrat se pa ženskam šele dobro ulaufa… Tako da je takrat zadnja prilika da se ga losate ali pa boste z njem obtičale celo življenje, pisdo si pa lahko le še zašijete.

Jaz si ne upam met froca ker se mi zdi 750€ izplačila premalo da bi vzdrževal še enega otroka ob sebi, potem pa vidim brezposelne mamice pri 25tih in mi gre na bruhanje ko dobivajo evre ki jih meni država nasilno trga![/quote]

Tole se pa povsem strinjam. Vsem tipom, ki nimajo vsaj 5 let delovne dobe pa vsaj povprečne plače pa naredijo otroka, je treba tiča zavezat. Kastracija.[/quote]

A ženska dobiva otroške za froca ne? 🙂 Optimistka, mi odidemo, ve mate otroka, ve mrote bit previdne, nenaz7adnje ste se hvalile da v vas raste otrok, mi smo samo usput oplojevalci, nihče vbistvu, za otroka je pomembna samo mati, če se ona odloči za splav moški ne more pravno gledano storiti NIČ da prepreči ”umor”(tako eni rečejo) svojega potomca…. torej tako kot je pravica do splava izključno ženska naj bo tudi dolžnost in odgovornost da si sposobna 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close