Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stare babe (25+)

Stare babe (25+)

Na kratko. Vse vas ima spredalčkane, ker se to da, saj veda je nezmotljiva. Če pa kdo hoče njega pa pravi, da se ne da vsega spredalčkati. Pa ko bi vsaj znal predalčkat, niti tega ne da. Pridem malo pogledat na forum, pa ne vem a sem imel srečo a spet tukaj vidim njegove “analize”, veš kakšno škodo dela to ? To so kot uni šarlatanski zdravilci oz k delajo škodo zaresnim. To je on, samo se ne zaveda kakšno škodo lahko opica naredi s skalpelom, k ga niti nima, samo maha z roko, da zgleda kot da operira. Totalna neznalica je. Ko bi vsaj pisal svoja mnenja, se pa sili nekaj analizirati. Oz dobro, če bi bil res nek kompetenten analitik pa naj, še posebej če ljudje prosijo, samo večinoma on to posiljuje. Ni pa nič od nič. Svojega mnenja ne pove ravno, utrinkov tudi ne, svoje preteklo in sedanje življenje skriva kot da je največa tajnost. Vsak post skuša napisati kot objektivno in absolutno analizo. Če pa se mimogrede kopje obrne proti njemu pa pravi, da to ne gre tako, da se ne da tako.
En paradoks tega foruma je. On je Punco, ni ne moški, ne ženska, niti fant niti punca, nič. Nek v puberteti se je zataknil med fantom pa punco, po moje obžaluje da mu je lulčel zrastel, sej si ga da lahko odstranit, bo imela mamico hčerkico. V glavnem, bruhar je. Pride človek malo na forum pa eni in isti prevaranti. Pa rad mam analitike, da ne bo pomote, samo take šarlatane ne prenesem.

Pa že znotraj te tvoje zgrešene logike oz “analize”, k se jo lotevaš brez da te je kdo prosil in to glede na en prispevek anonimnega uporabnika, ti ne gre skupaj tole. Če bi sin pobral to zavist in škodoželjnost do mlajših žensk, se jim ne bi potem izogibal oz jih zaničeval, porival pa naj bi močne “zrele” ženske ? Al kako si to razlagaš ? Zate je itak vse kompleks kar ni isto tvoji mamici kajne. Moja mati kraljica.

Zakaj se ti toplovodar vedno nekaj vsajaš s tvojo patetično “analizo” ? A ni bilo že neštetokrat rečeno, da si tukaj izmenjujemo mnenja, izkušnje, potem pa se vsak sam odloči komu bo verjel. Razen seveda če kdo res izčrpno o sebi kaj napiše in prosi za nasvet oz analizo. Ti se pa na vsak anonimni post zatakneš kot riba na trnek in se ti vklopi, po tvoji logiki – da je treba se ozdraviti kompleksa, ki je vedno prisoten kajne,rešiteljski ali mesijanski kompleks. Ali le želiš izpasti učen, naštudiran analitik ? V deželi slepih je enooki kralj. Namreč jasno je, da nimaš pojma od pojma.

Če bi bil tak kot ti bi sklepal, da je tebe vzagajala samohranilka oz razočarana žena z medlim ali odsotnim očetom, tako da jo vse to “ljubezen” preusmerila nate in te z njo zadušila. Si tipičen predstavnik poženščenega moškega, idealen za hišnega ljubljenčka, četudi ne hodiš v službo, če le imaš kakšno premoženje od mamice, kamor se lahko pametna ženska namesti, rodi, vmes ima še prave moške, kar ti jasno nisi. Za povrh vsega si boš pa še mislil kakšen dober mož si, saj te je vzela kljub temu da ne delaš kajne, potem moraš biti pa še toliko bolji kavlc. Že kakšen nick si si dal, matjažko, tako te kliče mamica ? Boš papcal pri mamici danes oz pri njenem analogu ?

Evo najbolša definicija matjažka kar sem jih našel na MON:
“Mamin sinček” je nezreli “fantek”;, ki si (še) ni pridobil temeljnih lastnosti osebnostno zrelega mladeniča (možakarja), zato se obnaša nezrelo, nevrotično. Napravijo pa ga mamice v svoji nadkompenzatorični obsedenosti; s potrebo po človeškem stiku, ki je posledica opeharjenosti za tvorno življenje z zrelim moškim.”

http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417850%5B/quote%5D

Z leti človek (ne glede na spol) ne izgublja vrednosti! Nasprotno, načeloma bi naj celo (pri)dobival že zaradi življenjskih izkušenj. Negativne označbe “stara koka” in obešanje na starost žensk v vsaki temi, zakaj je tako, čemu se mučiš s temi fiksacijami in obsedenostjo z željo po očrnitvi zrelejših žensk, ki ne zadoščajo neki (izrazito subjektivni) umetni “matematični prelomnici”, pa boš moral pri sebi malo bolj razmisliti, zakaj imaš težave z ženskami (in njihovimi leti), kje konkretno te čevelj žuli, ker vedno se najde za vsakogar ustrezen partner (tudi da po letih klapa). Vsak ima možnost, da si izbere partnerja, kakršen mu ustreza glede na svoje zahteve, želje, pričakovanja. Namesto, da pišeš eseistične pamflete in izmišljevanjem za vsak post novih nikov, bi lahko to energijo vložil v kaj koristnejšega, npr. v žgečkanje milfic, ki tako burijo tvojo domišljijo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No nobenih težav s starejšimi brez skrbi bodi, spet sklepamo ? Pa mislim da ne gre za očrnitev, le za budnico, da se premaknejo iz cone udobja, ne da se obnašajo kot najstnice in vedejo, da jih vse še čaka. Poglejte te ženske danes, pri 30+ se obnaša še kot srmklja, da se ji še nič ne mudi, potem jih pa čez noč zagrabi panika. Ti bi se pa lahko rešil te fiksacije pa obsedenosti, da vsi pišemo le o svojih pogledih/izkušnjah, če bi bilo temu tako, potem tudi si tudi ti vse te komplekse pa odsotne očete, mračnjaške matere tudi sam doživel ali si se učil od drugih ? Odloči se že. Ali se da povzeti po izkušnjah drugih ali lahko govorimo le o stvareh, ki smo jih doživeli ?

No nobenih težav s starejšimi brez skrbi bodi, spet sklepamo ? Pa mislim da ne gre za očrnitev, le za budnico, da se premaknejo iz cone udobja, ne da se obnašajo kot najstnice in vedejo, da jih vse še čaka. Poglejte te ženske danes, pri 30+ se obnaša še kot srmklja, da se ji še nič ne mudi, potem jih pa čez noč zagrabi panika. Ti bi se pa lahko rešil te fiksacije pa obsedenosti, da vsi pišemo le o svojih pogledih/izkušnjah, če bi bilo temu tako, potem tudi si tudi ti vse te komplekse pa odsotne očete, mračnjaške matere tudi sam doživel ali si se učil od drugih ? Odloči se že. Ali se da povzeti po izkušnjah drugih ali lahko govorimo le o stvareh, ki smo jih doživeli ?[/quote]

Aja, premikal boš druge ljudi, razsvetljeval cele generacije +30 žensk? 😀 Dobro da te imajo, predvsem 3 ženske na forumu, ki morebiti kaj prečitajo, da jih usmerjaš, pokažeš pravo pot, ampak kaj, če so pa “prestare”, poslednji vlak do sreče jim je že zdavnaj odpeljal po 25-tih. Ne vem, kaj bi brez tebe vse te “stare koke”, če jim ne bi budnice pel in sufliral slog življenja, kako naj živijo po tvoje, da bi jim končno kapnilo, da ko dopolnijo starost 25 let, 2 uri in 30 min , se znajdejo na spolzkem terenu stalnega pešanja življenjskih funkcij zaradi starosti. :)))

Vsaka živi tako, kakor ji paše, ena tako, druga drugače, koga to pravzaprav briga, razen tebe? 🙂 Moškega pa ženska brez težav dobi, dokler toplo lula, pa tudi točno vedo, v kaj in s kom se spuščajo v razmerje, ker večina moških nismo ravno neka silna zagonetka za ženska, da nas ne bi znale prečitat. 🙂

Bravo MATJAŽKO! Tole si sprintaj in nalimaj, ko boš hotel vsiljevati svoje analize, tudi moškim. No pa smo. Moje delo je končano 🙂

haha…. humorist 😀

@Multinik

Kot kaze se nisi pogruntal mafijske narave forumasev, ki so sprivatizirali ta forum. Moderator robi dan in noc dezura, da pobrise vse kar bi to mafijo kakorkoli ogrozilo. Tu se gredo Stalinizem.

sploh ni res.

Meni lej, 25+ al jih sploh ne pogledam.. Preprosto bolj so privlačne, če pa so prekomerne teže in tako naprej je to njihov problem , ne pa problem teh let.

Matjažko je nekoč pisal, da večje prsi pri ženski pomenijo, da ima ženska več mleka :).

Dajte me razsvetlit, kaj vas muči?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dajte me razsvetlit, kaj vas muči?

Primož[/quote]

Capo Primož, za vse, ki se pritožujejo, predlagam zastonjski izlet na morje in betonska obuvala. 🙂

Ah ne, lahko pa naredimo en izlet na morje, ne zastonj seveda.

če nas je dovoolj najamemo avtobus, če nas je manj pa izlet z kombijem 9 ljudi. Se pravi 8 prijav. recimo izola ali piran, gremo na pivo in pizzo, se malo okopamo, podebatiramo, pa gremo domov.

Cena na osebo. 25€

brez betonskih čevljev.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Bo kaj -25 letnic zame in Multinikića? 🙂

Kakor kdo. Jih je na tisoče. Eni so poročeni, eni so mladi 25 letniki, ki bi radi izgubili nedolžnost pa se kaj naučili, potem so taki, ki jim mama pomaga iskat punco. Velik delež je tistih, ki jim biološka urca tiktatak, ker so 40+ in hočejo imet otroke. Potem pa so še tudi čisto pravi moški, zreli, odrasli. Vse mogoče je.[/quote]

Ma ja… vse mogoče je, tudi pri ženskah. Če predobro izgleda, potem je velika verjetnost, da se s tabo malo pogovarja, gre na kavo celo, ko pa bi rad kaj več pa pove, da to stane 200€…
Pol maš take, ki so ločene pa jim je všeč, če mal tipe menjavajo, kaj resnega pa se ne bi šle. Une, ki bi se pa šel kaj resnega so pa al totalno v podnu, al pa prestare pa jih je strah, da bodo ostale same. Ostanek so pa poročene, ki skačejo čez plot. Been there, done that… it just sucks.
Ostanek, ki je verjetno renih namenov pa ni na te portalih, ker nimajo časa, da bi hengale tam in izgubljale čas.
No, jaz nisem več prijavljen nikjer, ker mi pač ustreza drugačen način življenja…[/quote]
s teboj sem bila na pijači pa lahko rečem le, da si zelo ozkogleden. seveda si na široko razdelil ženske, ki no go zate.. skromno pa pozabljaš dodati, da si sam tudi en blefer, bogat na besedah, ki si pravzaprav zveze niti ne želi, čeprav trdiš tako ;))).

Kratek povzetek te teme – 1. stran je humoristična, druga stran gre iz komedije v bolj artikularnost, tretja stran obdela multikuluralizem, ekonomijo, globalizacijo (proti koncu je že matjazko na tapeti) in trenutno četrta stran je matjazko “full on” na tapeti. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close