Stare grške bajke
Pozdravljeni!
Hči ima za domače branje v 1. letniku “Stare grške bajke” (zbirka Petiška) – knjiga je seveda po vseh knjižnicah v Ljubljani in okolici izposojena.
Ali morda ve kdo še za kakšno varianto izposoje razen splošne in šolske knjižnice? Morda bi jo bil kdo pripravljen posoditi za cca 3 tedne?
Stare grške bajke imamo mi za domače branje… Ta knjiga je meni kr neki oprostite če sm koga užalila s tem.. Ampak saj veste vsaka oseba ma svoj okus… Če je vaša hčerka upisana v OTONA ŽUPANČIČA si gre lahko tja isposodit v glavno knižnico,ker jih imajo tam še toliko pa neverjamem če ste preiskali celo LJUBLJANO bi najdli že kakšno knjigo. Lep pozzdrav od mene. <3<3<3
Stare Greške bajke su pa ja ZaKon….
MISLIM nisem prebral samo se mi zdi Grčija full fajn sploh kot kraj za počitnce in verjetn u knigi opisujejo tut kšne lepe kraja, plaže pa kšne kul znamenitosti…. Nio jJa men se tko zdi!
Mislem de se splača prebrat sam jez je nam.
PS:
A je Zevs neki res ubstajow??
Ke je unga neki gora Ulimp??
A ni Afrodita neki ena krema??
(na netu sm gledu ubmovo St. Grš. Bajk — pe malj vem o …..
aja nam je učitlca povedala da so u sredni šoli tudi te bajke za tiste k pravite da jih vzemate v 7 razredu.
no jaz sem tudi u 7 razredu in imamo knjigo za prebrat do jutri jaz pa sm zgubla listek na katerem je bajka napisana in kr je veliko nočni ponedeljek je knjižnica zaprta in bi vas prosla če katera ve obnovo USTANOVITEV MESTA TEBE bla bi full vesela