Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Stare grške bajke

Stare grške bajke

Pozdravljeni!

Hči ima za domače branje v 1. letniku “Stare grške bajke” (zbirka Petiška) – knjiga je seveda po vseh knjižnicah v Ljubljani in okolici izposojena.
Ali morda ve kdo še za kakšno varianto izposoje razen splošne in šolske knjižnice? Morda bi jo bil kdo pripravljen posoditi za cca 3 tedne?

Priporočam kakšno drugo knjigo o grški mitologiji, teh je na pretek, poiščite na cobissu, grške bajke so ene in iste, le zunanja oblika knjige in naslovi so različni!
Mislim, da bo tudi profesor/ica to razumel/a!
LP!

Priporočam, da hčerka obišče Slovansko knjižnico na Einspielerjevi ulici 1 v Ljubljani, kjer imajo vse knjige. Lahko jo prebere v čitalnici ali pa mogoče fotokopira. So tudi zelo prijazni.

pejt spat

pjd spat

Stare grške bajke imamo mi za domače branje… Ta knjiga je meni kr neki oprostite če sm koga užalila s tem.. Ampak saj veste vsaka oseba ma svoj okus… Če je vaša hčerka upisana v OTONA ŽUPANČIČA si gre lahko tja isposodit v glavno knižnico,ker jih imajo tam še toliko pa neverjamem če ste preiskali celo LJUBLJANO bi najdli že kakšno knjigo. Lep pozzdrav od mene. <3<3<3

Pa kokr jz vem da nemore imeti v prvem letniku Stare grške bajek… ker to ima lahko samo v osnovi šoli. Ker sm jaz 7 klas tko da……..

Žepna izdaja stane 7.95, kar se mi zdi poceni.

Glede na to, da je MIša tako skrbna mama, da za hčer išče knjigo preko neta, je verjetno šola za njima. Js Oo, ne kvari dobrega foruma, prosim!

Še zmeraj nekaj pišete.
Pa to je ona vprašala leta 2002.

Stare Greške bajke su pa ja ZaKon….
MISLIM nisem prebral samo se mi zdi Grčija full fajn sploh kot kraj za počitnce in verjetn u knigi opisujejo tut kšne lepe kraja, plaže pa kšne kul znamenitosti…. Nio jJa men se tko zdi!

Mislem de se splača prebrat sam jez je nam.

PS:

A je Zevs neki res ubstajow??
Ke je unga neki gora Ulimp??
A ni Afrodita neki ena krema??
(na netu sm gledu ubmovo St. Grš. Bajk — pe malj vem o …..

kr neki te bajke.

Naša je ravno to prebrala za domače branje, pa je v 7. razredu.

Mi jo imamo v 7. razredu…. zanimiva knjiga… ni kaj…VSEPOVSOD JO LAHKO NAJDEŠ 😀 ….

oii,jaz ji lahko posodim

aja nam je učitlca povedala da so u sredni šoli tudi te bajke za tiste k pravite da jih vzemate v 7 razredu.

no jaz sem tudi u 7 razredu in imamo knjigo za prebrat do jutri jaz pa sm zgubla listek na katerem je bajka napisana in kr je veliko nočni ponedeljek je knjižnica zaprta in bi vas prosla če katera ve obnovo USTANOVITEV MESTA TEBE bla bi full vesela

lahka ma ko mam js tut pa sm 2.

New Report

Close