Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stare stvari- kam z njimi

stare stvari- kam z njimi

pozdravljeni, namen imamo “pospraviti” nekaj prostorov, v katerih imamo stvari, ki jih ne potrebujemo več. to so stare omare, postelja, krožniki, oblačila…pa še kaj bi se našlo. je pa vse še uporabno in nepoškodovano. in bi prosila za kak nasvet, kam z njimi? Ni za v smeti, komu še lahko pride prav. hvala za vsako dobro idejo.

Pr nas je na radiu lokalnem rubrika poslušalci podarijo.
Lahko daš na bolho rubrika podari. lahko tukaj:
https://www.podarimo.si/
Če je kaj za prodat lahko tudi poskusiš.
Lahko odneseš v kontejnerje z oblačili.

če si iz Maribora, ti dam telefonsko številko gospoda, ki ti bo vse prodal na bolšjem sejmu … in številko gospoda, ki bo vse razdelil pomoči potrebnim

izkusnje s podarjanjem: javjajo se ti tahujs klosarji… ena se najavi ob neki uri, pa potem ne pride, druga ti utruja, ce mu lahko se pripeljes, tretja sicer pride z eourno zamudo, ko glih otroka spat spravljas, in viha nos, da ni dost dobro zanjo… raje vrzem proc, ce ni tolk vredno, da bi se mi ljubilo dati oglas na bolho.

ne, nisem iz mb. okolica lj. na podarim pa…lahko pride kdo ki tega sploh ne potrebuje in bi samo rad preprodajal…a kakšne dobrodelne organizacije ali pa zveza prijateljev mladine bi to jemali? kake izkušnje? ali pa kdo drug…

Center ponovne uporabe, ki je v več mestih.. Poglej na spletu, kje ti je najbližji

Za manjše stvari poglej na fb Zadruga stara roba nova raba.

V Lj. je Center ponovne uporabe na Povšetovi.
Potem Kralji ulice (brezdomci , ki delajo in se s tem sami preživljajo in socializirajo), imajo trgovino z rabljenimi predmeti na Poljanski 14, Ljubljana.
Sama sem po smrti staršev podarjala naokoli, tudi v muzeju so bili veseli nekaj stvari. Nekaj sem odnesla enemu društvu. Pa zgoraj omenjenim.

Vrtna ulca 15

Murska sobota

ga. Fujs

http://www.cpu-reuse.com/
Zgooglaj kateri so ti najbližji!

Iskreno… objavi na bolhi, ti obljubim da prej ali slej vse prodas, sploh ce si iz lj. Moja teta je se rabljene spodnje hlace prodala… vse gre v promet, sploh ce je retro!

izkusnje s podarjanjem: javjajo se ti tahujs klosarji… ena se najavi ob neki uri, pa potem ne pride, druga ti utruja, ce mu lahko se pripeljes, tretja sicer pride z eourno zamudo, ko glih otroka spat spravljas, in viha nos, da ni dost dobro zanjo… raje vrzem proc, ce ni tolk vredno, da bi se mi ljubilo dati oglas na bolho.
[/quote]
Kok ste zateženi eni. Jaz sem nekoč dala oglas za kavč moje pokojne babice, Prišli so ljudje, kakor smo se dogovorili in ga odpeljali. Bili so izjemno veseli.
Zakaj imaš pa ti take težave, se pa malo tudi sama vprašaj, tudi tvoj odnos se vidi,da ti je vse odveč in nepotrebno, tako da ne vem zakaj se potem nad drugimi pritožuješ, ki so ti očitno enaki.
Avtorica pa, saj imaš tudi ti možnost prodati, če se ti ne da, kaj te moti in skrbi kaj nekdo drug dela s tem, ni tvoja stvar.
Pa imej doma in naj ti zaseda prostor.

za brezdomce Ljubljana, materinski dom.—

Oblačila sm že parkrat odnesla na Zvezo prijateljev mladine.
Omare, belo tehniko…. pa v oglas al pa kar v Reto center na Zaloški. Oni pridejo in odpeljejo, lahk tud sama. Potem tam obnovijo in prodajo naprej, kakšnim soc.ogroženim pa tud đabe dajo.

kašna oblačila? tvoje smrdljive najlonke, čarape?

Dete, vsi nimajo tako umazanih cot in misli kot ti. Daj se očisti!

Brezmejna primitivnost. Ali poznaš pregovor: Nikoli ne podari nekaj, kar tudi tebi ni všeč .
Jaz vedno podarim vredne reči, ki so premajhne, jih imam preveč.., Od kod tebi tolikšna zloba? Le kaj je tebe mama naučila?

Tale center je dobil eno z ruto čez glavo (saj se ve od kje), ki se v vse, kar prineseš ostro vtikuje “A je brezhibno, a je celo, a je ok…..??”. Madonca, a ni center ponovne uporabe namenjen temu, da predmet malo urediš, kaj popraviš, predlaš in je spet za rabo. Se mi je kar uprlo. Ne nosim več tja predmetov, ki jih ne potrebujem. Četudi so brezhibni. Ena z ruto me pa res ne bo sekirala. Sedaj oddajam v Šiški, v center Sonček https://www.soncek.org/centri/center-soncek-ljubljana-siska/.

Moje čist nič ne smrdijo, teb pa priporočam, da začneš skrbet za higieno. Si bo treba začet noge umivat tud večkrat na dan, pa večkrat zamenjat čarape, pa ne skoz bit v isti obutvi. Bo pomagal, vrjem.
Če pa že rabš, pa napiš, pa ti jih lahk tud podarim. Ampak lahk sam čarape, najlonk ne nosm 😉

V varno hiso, sploh poside, kozarci, pribor….stvari ki jih odnesejo s seboj ko gredo enkrat naprej ven. Se zgodi da pridejo brez vsega, otroc v pizami, bosi….

Varna hiša. Poguglaj po spletnih strabeh CSD-ja, ponavadi imajo objavljen kontakt. Tako sem oddala 2 leti stare jogije, kup posteljnine, posodo, kavč, jakne. Napiši jim, kaj imaš viška. Povedo, kaj bi lahko vzeli oni ali katera od uporabnic, ki se seli na svoje iz varne hiše. Naj pa bo po pravilu – daj dalje, kar bi sam obdržal. Uporabno, celo, čisto. Če je smet, raje vrži v keson.

New Report

Close