Starejša dama za prijateljstvo
Zivjo, sem študent, ki končuje podiplomski študij, u vezi sem že od začetka faksa in sicer 4 let, iščem žensko starejšo od 30 let za prijateljstvo. Idealno bi bilo gorensjka ali notranjska regija.
Lp
Potem pa ga ne seri okol, če si v vezi.
Povej ji in se loči. Hurc hleda takšne fakine!
Pa že 30 let si star, takšen stari kres in še vedno študiraš!
Koga le! Pejd raje delat.
meni je ratalo kresati mamo od ene, s katero sva kao hodila … priporočam ☺
meni je ratalo kresati mamo od ene, s katero sva kao hodila … priporočam ☺[/quote]
haha ne to pa spoštujem 🙂
Mihel v živo malo poflirtaj z damami, ne išči tukaj peht. Malo pohvali starejše dame, so vse mokre, sploh kakšne zapostavljene od mož. Najbolje da najdeš kakšno podjetnico/odvetnico/zdravnico, dobro situirano oz. s kakšnim prezaposlenim/impotentnim možem. Te bo razvajala pa kavsal jo boš.
Ja pol si pa najd zastopnika oz zastopnico, a dobro zgledaš ?
Una k ti bo vredu, bo šla zastopnica do nje in ji povedala. Zgleda si bolj beta in rabiš take dominantne mamice/mature, tako da ji bom še bolj všeč, da svojo beta naravo takoj razkriješ preko zastopnice.
Potem bo prišla do tebe in začelo se bo. V glavnem najdi si prijateljico da ti eno zrihta oz ko ti bo ena všeč, ji poveš, pa se ona zmeni zate 🙂
nevem to vprašanje a dobro zgledaš, to morejo drugi odggovort.. pa ne rabm prjatelce sj tok pa tud nism munjen 😀
Mihel kok si ti prefinjen meščan. “Starejša dama za prijateljstvo” haha… Pa vsi vemo da to pomen “Iščem staro babo za fuk”
Star si 25 let in 30-letne ženske so zate že starejše dame, gospe in starejše ženske? Pri teh letih je to praktično ista generacija, če bi imel pa vsaj zrno soli v glavi, bi pa itak vedel, da ste si po mentalni starosti bliže kot z 20-letnicami. Danes pa res lahko že vsak naredi podiplomca.
Raje se drži svoje punce, ker ne obvladaš ne žensk ne življenja. Imaš ogromno srečo, da imaš vsaj njo.
Nakopal si je eno, ki ne obvlada in zdaj si bo nakopal še eno. To je kot bi kredit želel odplačat z novim kreditom v želji, da profitiraš in še malo huje. 🙂
A jih vidš ženske, kadar jim paše je pa tako… A niso včas govorli da so ženske 8let naprej po zrelosti ? Se prav so 30+ kot tip 38+ ? Seveda so to zanj že starejše dame. Vidiš avtor kako si razhudil tetice k mislijo, da so še 20 in nekaj. Pazi. Pa napisal je, da je 30 MINIMUM, se prav so lohk tud 45letne elizabete. Avtor raje išči ZRELE oz IZKUŠENE, izraz “STAREJŠA” jim sproži alergijo in mednožje se jim zapre kot najbol varovano zaklonišče.
Kaj sej ženske imajo 30+ tipe tud za OLDER MEN, pa kaj ? JBG
nevem kaj se repenčiš, prvo kot prvo sem mislu od 30 let naprej, in ja kakor je napisal uporabnik pod teboj je to kot nek minimum. drugo pa ne poznaš me, tko da kaj jst obvladam ter ne obvaldam nemorš vedt, lahko ugibaš ampak si v zmoti.
A jih vidš ženske, kadar jim paše je pa tako… A niso včas govorli da so ženske 8let naprej po zrelosti ? Se prav so 30+ kot tip 38+ ? Seveda so to zanj že starejše dame. Vidiš avtor kako si razhudil tetice k mislijo, da so še 20 in nekaj. Pazi. Pa napisal je, da je 30 MINIMUM, se prav so lohk tud 45letne elizabete. Avtor raje išči ZRELE oz IZKUŠENE, izraz “STAREJŠA” jim sproži alergijo in mednožje se jim zapre kot najbol varovano zaklonišče.
Kaj sej ženske imajo 30+ tipe tud za OLDER MEN, pa kaj ? JBG[/quote]
ja vidim, da so čist jezne pa to ni bil moj namen, mogoče sm se pa res narobe izrazil.. hvala ker si me branil 🙂
nevem kaj se repenčiš, prvo kot prvo sem mislu od 30 let naprej, in ja kakor je napisal uporabnik pod teboj je to kot nek minimum. drugo pa ne poznaš me, tko da kaj jst obvladam ter ne obvaldam nemorš vedt, lahko ugibaš ampak si v zmoti.[/quote]
Definitivno in to ne ugibam, ne obvladaš slovenščine oziroma pardon, bi morala napisati takole: neobvladaš, da me boš sploh razumel.
En ubogi copatek si in sprijazni se, bolje zate.
Kaj sej ženske imajo 30+ tipe tud za OLDER MEN, pa kaj ? JBG[/quote]
Ne vem, kaj so govorili, definitivno pa tega jaz nikoli nisem slišala. Hočeš reči, na primer, da so fantje v devetem razredu OŠ na stopnji prvošolčka? In zdravnik, ko skoraj že začne samostojno delati, na stopnji bruca?
Kdor pri 25 letih ni zrela osebnost, ne bo nikoli, pa še to mejo sem postavila zelo zelo visoko.
In ne, ne gre za alergijo na izraz starejše ženske, ampak je navadna traparija, da pri 25 letih ljudi, stare 30 let, jemlješ kot “starejše”. No, če je ta 25-letnik mentalno osem let zadaj, kar po mojem glede na njegove pisarije tukaj gor tudi je, potem seveda so starejši.
nevem kaj se repenčiš, prvo kot prvo sem mislu od 30 let naprej, in ja kakor je napisal uporabnik pod teboj je to kot nek minimum. drugo pa ne poznaš me, tko da kaj jst obvladam ter ne obvaldam nemorš vedt, lahko ugibaš ampak si v zmoti.[/quote]
Definitivno in to ne ugibam, ne obvladaš slovenščine oziroma pardon, bi morala napisati takole: neobvladaš, da me boš sploh razumel.
En ubogi copatek si in sprijazni se, bolje zate.[/quote]
Po čem ti sklepaš, da ne obvladam slovenščine.. pišeš brez prave podlage in potem meni govoriš da sem bogi. Bolj si ti boga, ker te zgleda vse to prizadelo, ker, če te ne bi, bi samo ignorirala ne pa komentirala.
aja pa tvoj drugi komentar je samo dokaz, da si ti ne zrela oseba, ker sva ti objasnila kaj je mišljeno kot 30 let. so pa zame osebe, ki so čez 25 let starejše od mene, tebe pa če to moti, potem si mela probleme z osnovami matematike(večje, manjše) ali pa si vse kar je čez 5 zaokroževala navgor.
Prosim, če nimaš ničesar normalnega za komentirati, da se odstraniš pošast.. hvala
En ubogi copatek si in sprijazni se, bolje zate.[/quote]
Po čem ti sklepaš, da ne obvladam slovenščine.. [/quote]
Ti bom jaz povedala, po čem se vidi, da je ne obvladaš: neustrezno postavljanje vejic, neustrezna raba velike začetnice, “ne vem” pišeš skupaj, pa verjetno bi se še kaj našlo, če bi šla čez vse tvoje poste.
Po čem ti sklepaš, da ne obvladam slovenščine.. [/quote]
Ti bom jaz povedala, po čem se vidi, da je ne obvladaš: neustrezno postavljanje vejic, neustrezna raba velike začetnice, “ne vem” pišeš skupaj, pa verjetno bi se še kaj našlo, če bi šla čez vse tvoje poste.[/quote]
Ok razumem, ampak to je bolj kot ne forum in uporabljam pogovorno slovenščino oz. sleng. Ne bom dejal, da ne delam napak ker jih ampak s slovenščino nisem imel težav.
Je pa tema, čisto izšla iz svojih smernic.
Jaz se javim. Stara sem 55 let in imam lepo debelo rit.
Forum je zaprt za komentiranje.