Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Starejša obala

Starejša obala

Odgovor na objavo uporabnika
Martina684, 05.12.2022 ob 02:22

Mmm jaz sem tako potrebna. Jojj, kako si želim nekoga, da me dobro,…..ah samo sanje. Sem preveč baročna, noben me nebi.

Zakaj moški hočete samo manekenke? Tudi me baročne punce si želimo ljubezni.

Piši mi na mail tvojskrivni22@gmail. com da se zmeniva za kaj več 😉

Martina pisi na [email protected]

Zdravo zenske barocne postave,49 letni moški išcem kakšno žensko mocnejse postave,za druzenje,Dolenjska,Posavje,Bela krajina krajina,pisi na 069 685 117 lp

zdravo, od kod pa si? LP

stara? jaz 50 +

piši na [email protected]

javi se na [email protected]

interes je, LP

Martina, manekenke so pase. Morajo biti lepo izpopolnjene, še posebej tiste, ki nimajo kompleksa, kaj se tiče postave. Enkrat sem imel z suhico in nikoli več, ker niso sproščene. Ni lepše, kot z lepo izpopolnjeno, to so neskončni užitki. Ne morem pa razumeti, ko nekateri kritizirajo žensko postavo, ker vsaka ima svoj čar in če se dobro počuti v svojem elementu, zakaj pa ne.

lp [email protected]

Če bi se želela pogovoriti, mi piši. Znam dobro prisluhnit.

aleks53, 11.12.2022 ob 11:02

Martina, manekenke so pase. Morajo biti lepo izpopolnjene, še posebej tiste, ki nimajo kompleksa, kaj se tiče postave. Enkrat sem imel z suhico in nikoli več, ker niso sproščene. Ni lepše, kot z lepo izpopolnjeno, to so neskončni užitki. Ne morem pa razumeti, ko nekateri kritizirajo žensko postavo, ker vsaka ima svoj čar in če se dobro počuti v svojem elementu, zakaj pa ne.

lp [email protected]

Če bi se želela pogovoriti, mi piši. Znam dobro prisluhnit.

ALEKS ti si bebec, sploh ne veš kaj pišeš, lažeš ko pes…najprej kritiziraš sujice in hvališ obilnejše, potem pa napišeš, da ne moreš razumeti, da nekateri kritizirajo žensko postavo, ler ima vsaka kao svoj čar- RES SI KRETEN- PRAVI  VOSU

Tudi jaz…….

krenaporedna, 13.11.2022 ob 12:48

Jaz sem tud za.. 50+,samo mi je nerodno ker sem bolj okrogla.

Drugač pa suša spodaj. Žal pa nisem z obale :/

Tudi jaz nisem z obale, sem pa zainteresiran

ZOSS, 11.12.2022 ob 13:51

ALEKS ti si bebec, sploh ne veš kaj pišeš, lažeš ko pes…najprej kritiziraš sujice in hvališ obilnejše, potem pa napišeš, da ne moreš razumeti, da nekateri kritizirajo žensko postavo, ler ima vsaka kao svoj čar- RES SI KRETEN- PRAVI  VOSU

Se vidi, da ste vsi nepismeni. Kaj ima sex in postava skupnega – nič. Nisem nikoli in ne bom kritiziral ženske postave.

lpp

kako si kaj .

rad bi spoznal tebe za redni sex in avanture ter da bi te povabim na obalo k meni da te fukam in te

razvijal.

pisi na 070224739

pišite mi na [email protected]

kr ena poredna pa lepa lukic  in ostale starejše če ste pa bbw toliko bolše :*

pošlji kontakt na [email protected]

Kaj si blizu kopra

krenaporedna

oglasi se mi [email protected]

piši [email protected]

Piši mi na [email protected]

Sem mlad in so mi všeč baročne 😉

New Report