Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starejša partnerka boljša od mlajše

Starejša partnerka boljša od mlajše

Celotno življenje sem si želel mlajšo žensko, ker sem imel starejšo ženo, s katero sem preživel lep del življenja. Ko sem jo izgubil in postal vdovec, sem imel občutek, da je sedaj pravi čas, da uresničim svojo željo. In res sem jo našel – mlajšo žensko. Vendar se je izkazalo, da so bili problemi takoj prisotni. Ne samo, da je bilo težko usklajevati vsakdanje življenje, tudi v seksualnem smislu ni šlo tako, kot sem si predstavljal. Po nekaj časa je bilo jasno, da enostavno ne funkcionirava, zato je šla ta zgodba v smer, ki je ni bilo vredno nadaljevati. Sedaj pa imam partnerko, ki je starejša od mene za 8 let, in lahko rečem, da je vse veliko boljše. Ona skrbi zame, kuha, pere in skrbi za gospodinjstvo. Jaz jo peljem na lepše, kamor si želiva iti, in njun odnos je popolnoma drugačen. Mlada dekleta so pogosto predraga in imajo visoke zahteve, pri čemer pa ni vedno mogoče slediti vsem tem pričakovanjem. Moja zdajšnja partnerka pa ni takšna. Njena skromnost in pristnost sta nekaj, kar je zares osvežujoče. S to partnerko sem našel mir in srečo, kot sem si jih vedno želel, pa čeprav sem sprva iskal nekaj povsem drugega. Staro in mlado pač ne gre vedno skupaj. Eno izmed obeh se vedno počuti izkoriščenega – ali tisti, ki mora nenehno slediti, ali tisti, ki čuti, da mu ne dajejo tega, kar potrebuje. To sem spoznal na svoji lastni koži. Sedaj, ko imam partnerko, ki je mojih let in ima svojo modrost ter življenjske izkušnje, se počutim spoštovanega in ljubljenega na način, ki ga nisem poznal prej.

Bravo!

Odgovor na objavo uporabnika
Venc, 04.04.2025 ob 14:25

Celotno življenje sem si želel mlajšo žensko, ker sem imel starejšo ženo, s katero sem preživel lep del življenja. Ko sem jo izgubil in postal vdovec, sem imel občutek, da je sedaj pravi čas, da uresničim svojo željo. In res sem jo našel – mlajšo žensko. Vendar se je izkazalo, da so bili problemi takoj prisotni. Ne samo, da je bilo težko usklajevati vsakdanje življenje, tudi v seksualnem smislu ni šlo tako, kot sem si predstavljal. Po nekaj časa je bilo jasno, da enostavno ne funkcionirava, zato je šla ta zgodba v smer, ki je ni bilo vredno nadaljevati. Sedaj pa imam partnerko, ki je starejša od mene za 8 let, in lahko rečem, da je vse veliko boljše. Ona skrbi zame, kuha, pere in skrbi za gospodinjstvo. Jaz jo peljem na lepše, kamor si želiva iti, in njun odnos je popolnoma drugačen. Mlada dekleta so pogosto predraga in imajo visoke zahteve, pri čemer pa ni vedno mogoče slediti vsem tem pričakovanjem. Moja zdajšnja partnerka pa ni takšna. Njena skromnost in pristnost sta nekaj, kar je zares osvežujoče. S to partnerko sem našel mir in srečo, kot sem si jih vedno želel, pa čeprav sem sprva iskal nekaj povsem drugega. Staro in mlado pač ne gre vedno skupaj. Eno izmed obeh se vedno počuti izkoriščenega – ali tisti, ki mora nenehno slediti, ali tisti, ki čuti, da mu ne dajejo tega, kar potrebuje. To sem spoznal na svoji lastni koži. Sedaj, ko imam partnerko, ki je mojih let in ima svojo modrost ter življenjske izkušnje, se počutim spoštovanega in ljubljenega na način, ki ga nisem poznal prej.

Če to ni provokacija, pol savak čast da te je pamet srečala ti majmun.

Korenine verjetno. Saj lahko to njej poveš.

Ona zate skrbi, to je to, ti isces mamo. Jaz sem mlajša od moža 8 let, pa imamo vedno skuhano, pospravljeno, premoženje je skupno, skupaj sva ga ustvarila. Ti se z mlajšo nisi našel  zato si spet šel na starejše  in v tem vidiš rešitev. Če si srečen ok, drugače pa sem jaz zagovornik da je bolje da bi bilo obratno. Jaz imam raje starejše kot mlajše moške . Že od nekdaj

Gia_Gia, 04.04.2025 ob 14:50

Bravo!

Gia Gia ,zakaj pa bravo?

Moje mnenje, kateri moški imajo radi starejše. Taki ki raje jemljejo kot dajejo. Tisti moški ki bo imel zelo mlajšo žensko,sploh če je zelo lepa, ji bo moral tudi kaj nuditi, da jo obdrži. So pa moški, ki so škrt, taki imajo potem raje skromne starejše ženske. Potem sindrom mame, da ona skrbi zanj, oni pa vzamejo v zakup, da je ona starejša. So tudi moški, ki so radi sponzorirani, isto kot ženske. Ženska ki je zelo premožna (ne da ima avto , ampak da ima milijon in več v nepremičninah), se bo bolj otepala moških, kot premožen  moški žensk. Takih lovcev je precej na denar.

Nisi odkril nic novega, jasno je, da mladi si pac zelijo vec in od vsega vec, ker pac zivijo komaj nekaj let in hocejo doziveti, videti, cutiti, okusiti, slusati itd. cim vec novega, potrebujejo dozivetja in izkusnje, starejsi smo pa ze vse to dozivrki in si nabrali izkusnje in se zdaj lahko umirimo.

To je cisto naravno, nic posebnega.

mladi in stari, 04.04.2025 ob 16:45

Nisi odkril nic novega, jasno je, da mladi si pac zelijo vec in od vsega vec, ker pac zivijo komaj nekaj let in hocejo doziveti, videti, cutiti, okusiti, slusati itd. cim vec novega, potrebujejo dozivetja in izkusnje, starejsi smo pa ze vse to dozivrki in si nabrali izkusnje in se zdaj lahko umirimo.

To je cisto naravno, nic posebnega.

Saj je dobro napisal. Vedno v odnosu se nekdo počuti izkoriscanega. Res je.

Ni res! Ker imam 77 bi bila 85-letna partnerka prava katastrofa!

Bojim se, da bi moral dobesedno tečt v DSO… Staro babo namreč ne bi želel umivat.

Dajmo se navadit označevat AI vsebino: Urejeno s ChatGPT.

kako tvojih let, če si napisal da je 8 let starejša.  ti rabiš služkinjo, ki te uboga in naredi vse namesto tebe, uboga ženska, njo bi morali mi vprašati kaj si v resnici misli o tebi, morda je izkoriščana, ker nima druge možnosti, ti si pa res en butec na kubik

iDesi 🏍, 04.04.2025 ob 16:54

Dajmo se navadit označevat AI vsebino: Urejeno s ChatGPT.

Verjetno res AI. Ker spodaj piše istih let, zgoraj 8 let razlike… Izmišljena zgodba. Ampak so moški ki so radi negovani. Vzamejo v zakup da je ženska starejša,manj privlačna,  ampak je skromna, nezahtevna.  Poznam en bizarni primer, on zelo premožen, ampak obseden s premoženjem, nič si ne privošči, samo na kupček daje. Žena ga je pustila, potem je oboleval od groze na zmenkih, ko je spoznaval da mlajše od njega želijo da tudi kam gresta. Ne on bi cele dneve delal in imel eno za občasno praznenje.  Potem je našel žensko, 5 let starejšo, bolno, ampak nezahtevno. Sprejela je vse pogoje, da od premoženja ne bo želela nič, niti živita ne skupaj, ker je on tako obseden da bi mu kaj vzela, ne pristane na skupno življenje, ko gresta na dopust , plačata vsak pol.

kako sedaj-ali imaš partnerko starejšo za 8 let ali sta istih let? (Sedaj pa imam partnerko, ki je starejša od mene za 8 let.. Sedaj, ko imam partnerko, ki je mojih let )

sicer je tema za hec, da malo prkosiš starčkom, ki pecajo mladenke.

Mladi NE VEDO, kaj bi sploh radi. Ker jih mede internet tako zelo, da to ni res.

Ker skoraj ne znajo več ločiti realnosti od virtuale. Beri desetine študij, ki to potrjujejo…

Mnenje malo bolj resnega hrvaškega fotografa:

Sadašnja mlada generacija ne zna ni šta je vrijeme, blenda ili ISO.

Ali zato imamo dnevno na netu miljune novih (bezveznih) fotografija…

Mladi ljudi su sasvim BEZ kriterija što je dobra fotografija, koja nosi poruku a šta je govno, koje napravi svaki mobilni telefon…

Njima je snimiti dnevno 100 fotografija normalno. 36.000 fotografija godišnje… A NE snimiti ni jednu fotografiju, koja vrijedi, koja nešto poručuje…

Isto kao vozač teškog motora koji snima kamerom na kacigi celo vreme od polaska iz severne Njemačke pa sve do Splita. Da će on pogledati taj snimak koji traje 12 sati? NI SLUČAJNO nema vremena za nešto takvo…

Ako čovek svaki dan jede, piša i sere, zašto onda ne bi svaki dan i snimao, jel tako? Snimao sve oko sebe… Pa i vlastito govno…

Zartrose, 04.04.2025 ob 17:03

kako sedaj-ali imaš partnerko starejšo za 8 let ali sta istih let? (Sedaj pa imam partnerko, ki je starejša od mene za 8 let.. Sedaj, ko imam partnerko, ki je mojih let )

sicer je tema za hec, da malo prkosiš starčkom, ki pecajo mladenke.

Ne, partnerka je BISTVENO mlajša od mene.

Razlika je za povprečnega recimo 60-letnega Slovenca, ki hodi v cerkev (ampak si želi vsaj enkrat probat z 20-letnico, popolnoma nesprejemljiva…

@Zartrose, napisal sem:

Ker imam 77, bi bila 85-letna partnerka prava katastrofa!

Bi bila… Na srečo je mnogo, mnogo mlajša.

star dec, 04.04.2025 ob 17:15

@Zartrose, napisal sem:

Ker imam 77, bi bila 85-letna partnerka prava katastrofa!

Bi bila… Na srečo je mnogo, mnogo mlajša.

Zartrose je odgovarjala avtorju Venc. Enkrat je pisal da je 8 let starejša, nato pa da je isti h let. AI slabo prevaja 😂.

Mogoče ima pa ona tebe? K si omenil, da imaš ti njo. Za, kaj, naj bi bil moški starejši, zgornji komentarji? Ženske v povprečju živimo dlje. Meni so od nekdaj všeč mlajši. Rekord, ko sem bila 16, se je za mene zanimal 12 let star. Je bil eno glavo manjši od mene. Fora in pol ga srečam kasneje. Je bil pa ogromen dec. Lej, kokr komu oaše.

Kaj pa, če je problem, da se mladi pač gnusiš. Pol je pa izgovor, da ona ne ve kaj bi rada

V resnici, ve. Noče tebe. Ti pa vseeno verhameš, da te hoče?

Moj bivši je bil od mene mlajši 6 let. Skupaj sva bila skoraj 20 let. Na koncu sva se razsal zato ker ..

Po telefonu mi je rekel, da si želi žensko, ki bo stalno doma in ga ubogala. 😁😁. Bila sem seveda povsem frapirana, ker mi c vsem času najine veze niti enkrat ni na mignil da mu kaj ni všeč. Je pa res, rada potujem okoli, on ne, in ne ubogam haha.  Najbrž si bo zdaj našel kako mlado, pridno in ubogljivo.

To sem izkusil tudi sam.

Najprej sem odlično, uspešno brez težav nekaj let užival v objemu starejše, ki me nikoli ni spravljala ob živce vse je bilo kot v pravljici. Ampak tudi pravljice se naenkrat končajo, prelepo mi je bilo in sem mir zamenjal za kaos, 20 let mlajšo in otroški jok. Danes mi je žal za bivšo saj me je mlajša konkretno stala ugleda, pameti, denarja in me ponižala na nižje kot se moškega sploh še da. Zdaj spet iščem starejšo in mir ob njej.

Je samostojna, prizemljena, lepa, umirjena, skrbela je zame pa še sex je bil boljši.

Ker je samska jo skušam dobiti nazaj, se pa od mlajše ločujem.

Lepo naj ti tako ostane.

Vsak ima drugačen okus, men so bolj privlačne starejše, ne prestavljam se z mlajso od sebe 8 let,

macho39, 08.04.2025 ob 09:35

Vsak ima drugačen okus, men so bolj privlačne starejše, ne prestavljam se z mlajso od sebe 8 let,

kolk si star …

New Report

Close