Starejša soseda me zapeljuje
Sem star 22, imam sosedo 42 let staro, ki me konstantno zapeljuje, prepričuje v to da seksam z njo. Poročena je z nekim starejšim tipom od nje, ki je doktor, vendar ga je že večkrat prevarala z različnimi tipi… sicer trdi ga ima rada, ampak ne vem zakaj potem hoče z mano spat? jaz se jo probam izogibat, ker mislim da so samo problemi…
mucek24, 17.03.2024 ob 16:32
Sem star 22, imam sosedo 42 let staro, ki me konstantno zapeljuje, prepričuje v to da seksam z njo. Poročena je z nekim starejšim tipom od nje, ki je doktor, vendar ga je že večkrat prevarala z različnimi tipi… sicer trdi ga ima rada, ampak ne vem zakaj potem hoče z mano spat? jaz se jo probam izogibat, ker mislim da so samo problemi…
jaz pa ne razumem zakaj ti ne bi malce potreniral!?!
Imeti nekoga rad ali si ga želeti v postelji je drugo. Lahko imaš rad majhnega otroka, z njim ne sexaš. Skrbiš za njega. Mogoče je tip že 8npotenten. Mogoče bo tudi v njenem interesu, da je tiho. Udobja 8n denarja od unega nebi izgubila. Kaj lahko ti izgubi#? Šanse pri keri drugi? Kaj pa če nihče ne izve. Lej, pa dej se dol. 1 sex za vajo? Samo nikomur povedat.
Glej, če je tip impotenten. In ne bi rad izgubil negovalke, mogoče ga sploh ne bo motilo. Jaz poznam primer. Moja kolegica ji je tip sam tole celo predlagal. Samo ona se je vseeno ločila in mu pobrala pol premoženja. On je predlagal, da se ne ločita in ima 9na ljubimca. Edino pred sosedi, da se sprehajata za roko. Starše imaš tudi rad in ne sexaš z njimi.
Ja seveda se bo ,kar tako ponujala. Imaš pa dobro domišlijo ha,ha,ha. Ve se,da so nekatere starejše prikrajšane v seksu zaradi različnih problemov in težav moških in na ta način iščejo zamenjavo. Ampak ,kar tako se pa tudi ne mečejo za nekom kot pišeš ti. Malo manj drugič naloži ,da bo vsaj nekaj primernega.
Simona76, 24.03.2024 ob 07:16
Imeti nekoga rad ali si ga želeti v postelji je drugo. Lahko imaš rad majhnega otroka, z njim ne sexaš. Skrbiš za njega. Mogoče je tip že 8npotenten. Mogoče bo tudi v njenem interesu, da je tiho. Udobja 8n denarja od unega nebi izgubila. Kaj lahko ti izgubi#? Šanse pri keri drugi? Kaj pa če nihče ne izve. Lej, pa dej se dol. 1 sex za vajo? Samo nikomur povedat.
Enkrat Je en moški izjavil: Kaj mi pomaga to, da sem jih poseksal 100, če za to nihče ne ve. Haha