Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starejša soseda me zapeljuje

Starejša soseda me zapeljuje

Sem star 22, imam sosedo 42 let staro, ki me konstantno zapeljuje, prepričuje v to da seksam z njo. Poročena je z nekim starejšim tipom od nje, ki je doktor, vendar ga je že večkrat prevarala z različnimi tipi… sicer trdi ga ima rada, ampak ne vem zakaj potem hoče z mano spat? jaz se jo probam izogibat, ker mislim da so samo problemi…

in naslednji dan si se zbudil z roko v školjki 🤣🤣🤣

Odgovor na objavo uporabnika
mucek24, 17.03.2024 ob 16:32

Sem star 22, imam sosedo 42 let staro, ki me konstantno zapeljuje, prepričuje v to da seksam z njo. Poročena je z nekim starejšim tipom od nje, ki je doktor, vendar ga je že večkrat prevarala z različnimi tipi… sicer trdi ga ima rada, ampak ne vem zakaj potem hoče z mano spat? jaz se jo probam izogibat, ker mislim da so samo problemi…

jaz pa ne razumem zakaj ti ne bi malce potreniral!?!

Aja, a kar pred tebe se postavi in ti reče, da bi rada sexala s tabo?

Pa razlaga, da ima moža rada, a ga je že večkrat prevarala?

Yep , sanje so dovoljene…jutri pa je nov dan…!

Pa ji reci, če lahko možu poveš, kako ga ima rada in da svojo ljubezen do njega tudi pokaže vsem mladim sosedom.

Imeti nekoga rad ali si ga želeti v postelji je drugo. Lahko imaš rad majhnega otroka, z njim ne sexaš. Skrbiš za njega. Mogoče je tip že 8npotenten. Mogoče bo tudi v njenem interesu, da je tiho. Udobja 8n denarja od unega nebi izgubila. Kaj lahko ti izgubi#? Šanse pri keri drugi? Kaj pa če nihče ne izve. Lej, pa dej se dol. 1 sex za vajo? Samo nikomur povedat.

Glej, če je tip impotenten. In ne bi rad izgubil negovalke, mogoče ga sploh ne bo motilo. Jaz poznam primer. Moja kolegica ji je tip sam tole celo predlagal. Samo ona se je vseeno ločila in mu pobrala pol premoženja. On je predlagal, da se ne ločita in ima 9na ljubimca. Edino pred sosedi, da se sprehajata za roko. Starše imaš tudi rad in ne sexaš z njimi.

Neumen k zemla …. to bi mogu ze zdavnaj sprobat, zdj pa se sm uzivat z njo

Ja seveda se bo ,kar tako ponujala. Imaš pa dobro domišlijo ha,ha,ha. Ve se,da so nekatere starejše prikrajšane v seksu zaradi različnih problemov in težav moških  in na ta način iščejo zamenjavo. Ampak ,kar tako se pa tudi ne mečejo za nekom kot pišeš ti. Malo manj drugič naloži ,da bo vsaj nekaj primernega.

To je Mojca a ne? Poznam, dobro se porine 🤪🤣🤣🤣

Pravi si mucek. Namesto da jokaš tu v javnosti, se spravi k dami in se dobro potrudi. Ženska v teh leti ve kako se stvari streže, se boš marsikaj naučil.

Dickson, 24.03.2024 ob 08:53

To je Mojca a ne? Poznam, dobro se porine 🤪🤣🤣🤣

A Si jo že preikusil

Vsake katere ne bos ti bo zal…tko da samo naprej.

Simona76, 24.03.2024 ob 07:16

Imeti nekoga rad ali si ga želeti v postelji je drugo. Lahko imaš rad majhnega otroka, z njim ne sexaš. Skrbiš za njega. Mogoče je tip že 8npotenten. Mogoče bo tudi v njenem interesu, da je tiho. Udobja 8n denarja od unega nebi izgubila. Kaj lahko ti izgubi#? Šanse pri keri drugi? Kaj pa če nihče ne izve. Lej, pa dej se dol. 1 sex za vajo? Samo nikomur povedat.

Enkrat Je en moški izjavil: Kaj mi pomaga to, da sem jih poseksal 100, če za to nihče ne ve. Haha

Ker tisti, ki bi res sexali s starejšo, ne bi objavljali takih tem. Bogi, samo fantazira in se boji žensk, verjetno je še nedolžen.

Daj številko pa bom jaz z njo spal

Moj kuža.. točno tako je. Doživel… sprobal…

Možno, da je zgodba resnična. Meni je odpovedala sobo, ker je nisem naskočil, mož je bil menda impttn. Ženske so različne.

Poc jo potem potem pa vsak k sebi,kaj češ mamo imaš doma ne rabiš še ene.lp

ja

Najboljši nasvet, ki ga boš kdajkoli dobil je: s sošolko, sodelavko ali pa s SOSEDO se nikakor in nikoli zapletati, ker je preveč problemov, če/ko gre kaj narobe. Če ti pa to ni problem pol pa skoč, se boš kaj naučil

Ja pa jo nazaj zapelji z biciklom en krog, potem jo pa nazaj odpelji domov. Če se vmes slučajno zvrneta v kak jarek, bo mislila, da si pač neroda še kje drugje in bo navalila na kskšnega manj nerodnega.

New Report

Close