Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starejša ženska

Starejša ženska

Spoznal sem se z eno, med pogovorom je tudi mene presenetilo da je toliko starejša (govorimo o 8 let razlike). Deluje desetletje mlajša, lepa urejena, postava da se 20 let mlajša skrije. Karakter prijeten, prijetna ženska je . Njo motijo leta, ne mene.  Pravi da se jo bom naveličal, da bom iskal kasneje mlajše. Res je da se veliko parov z razliko v letih razide (da je ona starejša), ampak če se z nekom ujameš, zakaj ne bi probala? Samo enkrat se živi .

Odgovor na objavo uporabnika
En moški, 18.05.2025 ob 15:28

Spoznal sem se z eno, med pogovorom je tudi mene presenetilo da je toliko starejša (govorimo o 8 let razlike). Deluje desetletje mlajša, lepa urejena, postava da se 20 let mlajša skrije. Karakter prijeten, prijetna ženska je . Njo motijo leta, ne mene.  Pravi da se jo bom naveličal, da bom iskal kasneje mlajše. Res je da se veliko parov z razliko v letih razide (da je ona starejša), ampak če se z nekom ujameš, zakaj ne bi probala? Samo enkrat se živi .

Kaj nas retard debile sprašuješ?

Z njo si srečen, kaj bi še rad? Zakaj si kompliciraš.

Tvoje je življenje ne od drugh. Ne razumem ljudi, črnoglednost že v samem štartu.

To je dobra kombinacija! Moški se hitreje starate in si zdaj približno njenih let. Uživajta v skupni družbi!

Mene je pustil 15 let starejši….

Se popolnoma strinjam s tabo…leta naj ne bodo ovira. Naj traja dokler traja, uživajta zdaj, ta trenutek …in,ja SAMO ENKRAT SE ŽIVI, “NEK ŽIVI LJUBAV’❤️

Mene ne moti starejša, všeč mi je , da skrbi za svoj izgled.

Starejša ima smisel, če si 20-letni junc, ki ga razganja od seksa, ona pa je 40-letnica, željna mladega jebaća. Go for it.

New Report

Close