starejši, modrejši?
Zastopim. Ampak to delanje kontra je le reakcija zaradi teh vzorcev. Ti se še vedno bojiš vrvi, ker te je enkrat pičila kača.
Ti nisi presegla teh vzorcev in pri sebi naredila zavestne spremembe, zato obstaja verjetnost, da bi še vedno bila žrtev enakih okoliščin, če bi šla v vezo.[/quote]
Aha, tako si mislil. Ja to je pa res.
Samo jaz sem videla same slabe prakse, če je bila ženska finančno od moškega odvisna. Tako, da se mi zdi finančna neodvisnost res pomembna. Dejansko me je strah, da bi ostala brez službe in dalj časa ne bi našla nove. Tako, da finančna neodvisnost mi res pomeni veliko.
Preprosto si ne upam tvegat. Glede teh finančnih zadev in skupnih blagajn.
Pa tudi recimo vidim par, ki se razume pa vse. Potem pa ona izgubi službo pa se vse spremeni.
To je KLJUČ do mnogih popolnih zakonov 🙂 Samo kaj k se tega, predvsem ženske, ne zavedate.
“You teach best what you most need to learn.” – Richard Bach
Zastopim. Ampak to delanje kontra je le reakcija zaradi teh vzorcev. Ti se še vedno bojiš vrvi, ker te je enkrat pičila kača.
Ti nisi presegla teh vzorcev in pri sebi naredila zavestne spremembe, zato obstaja verjetnost, da bi še vedno bila žrtev enakih okoliščin, če bi šla v vezo.[/quote]
Aha, tako si mislil. Ja to je pa res.
Samo jaz sem videla same slabe prakse, če je bila ženska finančno od moškega odvisna. Tako, da se mi zdi finančna neodvisnost res pomembna. Dejansko me je strah, da bi ostala brez službe in dalj časa ne bi našla nove. Tako, da finančna neodvisnost mi res pomeni veliko.
Preprosto si ne upam tvegat. Glede teh finančnih zadev in skupnih blagajn.
Pa tudi recimo vidim par, ki se razume pa vse. Potem pa ona izgubi službo pa se vse spremeni.[/quote]
Ja a oboje ne gre ? Si neodvisna pa še pustiš, da tip zate skrbi, sej izgubit ne morš nič. Svoje imaš še vedno, prej in potem, ko si skup ti lahko še več ostane. Al maš prov probleme s SPREJEMANJEM ? Ne želiš, da ti kdo kaj da, da ti ne bi očital, bi bila dolža al karkol ?
Mene je 2x v življenju ženska častila, tko momentalno, sej sm ji kasneje vrnil. Samo sem se obupno počutil. Mi je pa zelo fajn plačat drugim npr, tud če me takoj po tem pošljejo nekam, ne pričakujem nič v zameno. Eni radi dajemo, drugi pa prejemajo, pa se pokrije 🙂 Moški dajemo, ženske prejemajo kajne. Čeprav v tej moderni dobi smo videli vse žive izpeljanke.
🙂 Verjetno mu je še šipe obrisala na avtu, pa kondome dala v predal za rokavice.[/quote]
Ana? Čakam tvoj komentar… ;)[/quote]
Ni česa komentirat. Neinspirativna provokacija pač 🙂
pida, potem pa dajaj. A ti kdo brani? Tvoj sistem, ki ga tako hvališ, je očitno super a ne?
Uživaj, a ne? Mene ne boš prepričal, ti pa kar uživaj.
Ana? Čakam tvoj komentar… ;)[/quote]
Ni česa komentirat. Neinspirativna provokacija pač :)[/quote]
Tebe pa tudi Chuck Noris ne bi mogel sesut! 😀
Ana, kaj če jo je v tvojem avtu nabrisal. Ti si bila dobra mama, si sinčku vse omogočila, druga je pa potem šipe rosila v tvojem avtu al pa v unem k si ga tankala. To je najslajša prevara za žensko a ni ?
Hmmm, dvomim, ker je moj avto precej majhen in ne prav udoben. V njegovem bi šlo bistveno lažje. Vidiš, morda ga je pa zato skoz pucal neki. Saj ima zdaj proste roke, lahko to počne 24/7, če mu še paše 🙂
Hmmm, dvomim, ker je moj avto precej majhen in ne prav udoben. V njegovem bi šlo bistveno lažje. Vidiš, morda ga je pa zato skoz pucal neki. Saj ima zdaj proste roke, lahko to počne 24/7, če mu še paše :)[/quote]
A tvojga pa ni nikoli spucal?!?!? Bi se spodobilo, če si mu ga že tankala…
Hmmm, dvomim, ker je moj avto precej majhen in ne prav udoben. V njegovem bi šlo bistveno lažje. Vidiš, morda ga je pa zato skoz pucal neki. Saj ima zdaj proste roke, lahko to počne 24/7, če mu še paše :)[/quote]
Zakaj si ga pa zavrgla ? A si postavlala vprašanja na katerih nisi želela odgovora ? 🙂 No vidiš kako se mu je izplačalo, on je tvoj jajček tankal 2deci, ti pa njegovo žolno za 100litov 🙂 Sam prevarat neb smel, pa bi bla super par oz.. ti neb smela drezat v to 🙂
BTW Ana, če se hočeš tipu maščevat, ga prevaraj v njegovem avtu, to je BIG nono 🙂 Sam da navš s novicah pol.
Sam en primer kok je avto pomemben za moške:
4:35-4:55
https://www.youtube.com/watch?v=hhw0fiL8Brs
K mu je povedal, da mu je ženo… je bil indiferenten, ko pa je zvedel, da v njegovem avtu, se mu je pa snelo.
Kaj ste zapeli za to tankanje 🙂
Saj je on tudi mojega … Pa to je bil samo primer pač, da se ni kompliciralo okoli financ na neke brezvezne načine. Saj je pucal tudi mojega, pa servisiral tudi, etc …
Sem že povedala, da s človekom, ki ne premore empatijje, ne morem (dolgo) živeti. Dvomim, da me je varal. Pa tudi če, to danes res ni več pomembno. Po domače povedano, dol mi visi 🙂
Nisem blazno maščevalen tip človeka. Ampak če pa mi že potegneš živec res do konca, me ponižaš ali kako drugače nizkotno razvrednotiš, pa razmisli s katerim kolegom boš šel naslednjič na kavo.
rofl. Tole zna bit komentar leta.
Anči, ne sekiraj se, saj bo bolje. 😉
Samo malo hecam… Po moje imaš kar dobro počiščeno podstrešje in se zate ni bat. 😉
Tega zadnejga stavka pa ne rezumem. A to pomen, da boš naslednjič, ko bo šel s kolegom na kavo, prišla pa naredila sceno. Al mu boš najela eno omara, da se z njim “pomeni” na kavi ?
Tega zadnejga stavka pa ne rezumem. A to pomen, da boš naslednjič, ko bo šel s kolegom na kavo, prišla pa naredila sceno. Al mu boš najela eno omara, da se z njim “pomeni” na kavi ?[/quote]
Kako ne razumeš?
Z NS ne bo več hodila na kavo.
Mhm, tako nekako ja.[/quote]
“Nisem blazno maščevalen tip človeka.”
Mhm, tako nekako ja.[/quote]
Ja kero zdej, prvo al drugo ?
ta tema je jasen dokaz kako fantki, ki se vam jajčka še niso spustila, ne morete videt žensk, ki se odločijo, da bodo najprej samostojne, medtem ko si bodo moškega izbrale zato, ker je z njim fajn in ne zato, ker nimajo 2 eura, da bi si plačale tisti juice z vodo.
zato je najhitrejši način, da prepoznaš tipa, ki je pripravljen vso svojo letno plačo dat za nove feltne ta, da najkasneje 2. zmenek častiš sama. manipulativni dr.ekači, ki znajo žensko osvojit (beri, privezat nase) samo tako, da jo peljejo v deichmana (za loboutinke jim pač ne znese, ker so morali feltne kupit), odpadejo kot knof od gat, ker jih s tem ženska bojda “kastrira”. še dobro da se na take “lepe dase” limajo samo tiste nesrečne punce, ki niso mogle boljšega šihta dobit, kot da prodajajo štumfe v btcju za polovični del. čas… 😀 hvala bogu za to selekcijo 😀
Ana babana a ti bi tipa dala pretepst ? Fizično bi ga dala izmaličit, groza. Čimbolj stran od takih Ana Bab.
Mogoče pa sploh ne misliš kaj slabega, le pohodiš kakšno nerazrešeno čustveno mino, k so jih namontirali bivši in jo raznese. Gre takoj naročit ene rokovnjače. Groza. Se mi je kar posušu pa odpadel.
Loboutinke stanejo minimalc/kos. Za uno prej k je rekla da so čevlji osnova.
Zlatolaska napetoritka prav imaš 🙂
A otrok si tud ne želiš, kaj pa če bi slučajno zanosila ?
otroci pridejo, ko bom malo starejša 🙂 če bo dano. nikol ne veš… in ne vem kaj to pomeni “slučajno” zanosila. ker, sorry – “slučajno” se ne zanosi. pri vseh kontracepcijskih sredstvih, morning-after-pill-u in tako dalje pač ne moreš zanosit ponesreči, razen če si zadet in ne veš kaj delaš
Slučajno z njim, ne slučajno zanosila.
Forum je zaprt za komentiranje.