Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starejši, modrejši?

starejši, modrejši?

Ti pa nisi ravno blestel v šoli, a? 🙂

Ta reč že pomeni “slučajno zanositev”, ki se je pač losaš, ker….

Ti pa nisi ravno blestel v šoli, a? :)[/quote]
Ni imel s kom pisat, ker se mu je posušil…. 😉

tudi slučajno ne bo držalo, ker morning after prepreči jajčecu, da bi se vgnezdilo v maternici, kar pomeni da do zanositve sploh ne pride… in potem bi moški radi, da jim prepustimo finance, zaščito,…. malo morgen :)))

Ti pa nisi ravno blestel v šoli, a? :)[/quote]

Na spodnji vprašanji (ali ali) odgovoriš pritrdilno. Kaj ne razumem, poduči neukega. Al si se spet zajebala… V glavnem, poduči me.

Mhm, tako nekako ja.[/quote]

Ta reč že pomeni “slučajno zanositev”, ki se je pač losaš, ker….[/quote]

Tehnično gledano že ne, uničiš morebitno oplojeno jajčece (seveda ni nujno, da je res oplojeno). Ko se pa enkrat dejansko ugnezdi, se ga pa s tabletko ne losaš.

tudi slučajno ne bo držalo, ker morning after prepreči jajčecu, da bi se vgnezdilo v maternici, kar pomeni da do zanositve sploh ne pride… in potem bi moški radi, da jim prepustimo finance, zaščito,…. malo morgen :)))[/quote]
Oploditev je pa že uresničena, tvoj otrok je bol spočet, kateremu si ti odrekla gostoljubje…

Ma, ko ga jeb…, a ne? Gemo drucga delat…

kaj se usajaš, ti si s svojem dr.kanjem naredil že genocid, pa so ti vsi hvaležni, da si jih odplaknil v wc, kamor spadajo.

meni pač ne ustreza (še vedno pogosto) moško mnenje, da mora bit baba bosa in noseča in si jemljem pravico, da za obe potrebi poskrbim sama. najpomembnejše pa je, da se za otroka ne bi odločala v obdobju, ko sem 300h/mesec vezana na službene obveznosti. vi jih kar delajte, kolikor jih bog da, zaradi mene jih imejte 10, potem pa na karitas po makarone 🙂 pa pri galuniču sredstva zbirajte, da bo za toplo vodo, sick, sick people

Otroka ko bo starejša ? Jst sm mislil, da se je že odločila, da jih ne bo…

Enkrat je en rekel ženski, da bi se rad z njo postaral, mu je pa rekla “pa ti si že star”.

:)))))))))))))))) made my day

O fak to je pa še mene ruknilo. Ker beden svet/sistem, mora folk fehtat za golo preživetje. Včas tega ni blo, še ko smo bli kmetje na polju. Pri tej tehniki da pa vsemu da se mora to dogajat. Bruh. Potrt.

Ana Bolana a ti blestinka šolska si na vprašanje “Ali bi rdečo torbico ali zeleno ?” odgovorila z DA ? In pol če je kdo gledal, si zavila z očmi, ker debil, da ne razume.

ASSHOLE

kaj se usajaš, ti si s svojem dr.kanjem naredil že genocid, pa so ti vsi hvaležni, da si jih odplaknil v wc, kamor spadajo.

meni pač ne ustreza (še vedno pogosto) moško mnenje, da mora bit baba bosa in noseča in si jemljem pravico, da za obe potrebi poskrbim sama. najpomembnejše pa je, da se za otroka ne bi odločala v obdobju, ko sem 300h/mesec vezana na službene obveznosti. vi jih kar delajte, kolikor jih bog da, zaradi mene jih imejte 10, potem pa na karitas po makarone 🙂 pa pri galuniču sredstva zbirajte, da bo za toplo vodo, sick, sick people[/quote]

Kaj se usajam?

Ti ne veš kaj si zgoraj napisala!
Da pri tebi ne ostaja “slučajno zanositi”, pol pa napišeš, da stvar rešuješ z morning-after-pill.

Putka tutka…. časih ti vseeno rata, da te kdo oplodi, oz nisi glih 100% zaščitena kot se hvalisaš.

ne, še nikoli nisem zanosila, niti slučajno, niti neslučajno. če ne ločiš med zanositvijo, oploditvijo, vgnezdenim jajčecem, baloni in kondomi, je to tvoj problem. upam, da vsaj ločiš a ga vtakneš v spredno ali zadnjo luknjo…
oziroma, kot ti je že nekdo napisal: če pride do zanositve, tega z jutrnjo tabletko NE MOREŠ prekiniti.

A vidte kwa iz babe rata k dobi krila 🙂 Iz breederke postane čarovnica k otrokom še hrane neb dala, kaj šele šolanja, tople odeje, pozornosti, pomoči, ljubezen je pa itak sci-fi.

Tale s karitas/makaroni pa galuničom je pa new low. Ne rečem da bi to rekla za afriko kjer jih je res preveč. Ampak za našo ugogo državico k smo pod stopnjo obnavljanja…

ne, še nikoli nisem zanosila, niti slučajno, niti neslučajno. če ne ločiš med zanositvijo, oploditvijo, vgnezdenim jajčecem, baloni in kondomi, je to tvoj problem. upam, da vsaj ločiš a ga vtakneš v spredno ali zadnjo luknjo…
oziroma, kot ti je že nekdo napisal: če pride do zanositve, tega z jutrnjo tabletko NE MOREŠ prekiniti.[/quote]
Dobro, da ti veš kako se zaščitit pred tem, da bi hodila na karitas po makarone in galuniču po zbiranje sredstev, da bo za toplo vodo, pa da nisi sick, sick people….

Ti si nastala z oploditvijo ali z gnezditvijo?
Mogoče šele z izvalitvijo? 😛

jbga… sočustvujem z večino ljudi, ki se jim zalomi, AMPAK s tistimi, ki so že 7 let brez službe, imajo 5 otrok, starih pot 7 let in šestega na poti, NE. ker zdravila za bebavost na žalost še nimamo. če si folk ne zna izračunat, da s 400€/mesec ne moreš plačat položnic, najemnine in plenic bi moral imet zakonsko prepoved se plodit, ker je očitno nesposoben samostojnega življenja zaradi resnega primanjkljaja (pameti, ne denarja).

Glej tudi ti ne veš kdaj se začne človeško življenje in kako se poskrbi za zaščito, da vsak mesec ne splaviš spočetega otroka, pa vseeno živiš, se plodiš.
Celo toliko si prevzetna, da se iz drugih norce delaš…

Bistvo pa ni bilo v onih, ki nimajo za toplo vodo ampak v tem, da ti trdiš nekaj, počneš pa nekaj čisto drugega, sveto prepričana kako je tvoje bolj prav.

Tvoji so imeli za toplo vodo? Kdo jim je dal?
Niso pa imeli za jutranjo tabletko…. na srečo ali na žalost?

ne iz drugih, samo iz bebcev 🙂 nekateri se pri vseh dostopnih informacijah še vedno obnašate, kot da ste iz kamene dobe, potem ko ga ne znate niti vtaknit pravilno, pa pamže obdržite, sej boste od ljubezni živel, ane. tu ni bolj ali manj prav, biologija je jasna in je kristalno jasno, kaj je zanositev (razen za nepismene).
moji so sami zaslužili, brez socialne… in niso šli delat 10 otrok, ker so se zavedali svojih časovnih in finančnih omejitev.

Lmao.

ne iz drugih, samo iz bebcev 🙂 nekateri se pri vseh dostopnih informacijah še vedno obnašate, kot da ste iz kamene dobe, potem ko ga ne znate niti vtaknit pravilno, pa pamže obdržite, sej boste od ljubezni živel, ane. tu ni bolj ali manj prav, biologija je jasna in je kristalno jasno, kaj je zanositev (razen za nepismene).
moji so sami zaslužili, brez socialne… in niso šli delat 10 otrok, ker so se zavedali svojih časovnih in finančnih omejitev.[/quote]

Hej mogoče so se pa ustrašili, ko so tebe dobili in jih je želja po novih “napakah” primorala, da so dali obrt nazaj?…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni kaj, se strinjam z lepolasko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lepolaska, ti izdam recept, kako omrežit (bogatega) moškega, da te bo poročil, rabiš samo 2 atributa: EMŠO/2 + nemost :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

najprej bi mi moral razložit, le zakaj naj bi si jaz kaj takega sploh želela? 🙂

matjažko tole si pa zamočil in en boš namočil. PA ravno to pravi, da ona ne rab omrežiti, ona ima vse, lahko se znjim le druži, da ji lahko parira pri življenskem stilu. Nema pa tudi ne bo, saj rada govori, najboljši del fafanja pri njej je 5minut tišine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close