starejši, modrejši?
nimaš pojma, moj uživa ko se derem, da mora okno zapret :))))))
ups, napačen quote….
nimaš pojma, moj uživa ko se derem, da mora okno zapret :)))))) – boljš :)))))
najprej bi mi moral razložit, le zakaj naj bi si jaz kaj takega sploh želela? :)[/quote]
Pametno, kar je nedosegljivo, si nima smisla želeti. Ti si budistka, čisto duhovno bitje. phaha 😀
če je tebi fetiš katrca in 450€ plače, še ni rečeno, da smo tud ostali zadovoljni s tem 🙂
kaj se usajaš, ti si s svojem dr.kanjem naredil že genocid, pa so ti vsi hvaležni, da si jih odplaknil v wc, kamor spadajo.
meni pač ne ustreza (še vedno pogosto) moško mnenje, da mora bit baba bosa in noseča in si jemljem pravico, da za obe potrebi poskrbim sama. najpomembnejše pa je, da se za otroka ne bi odločala v obdobju, ko sem 300h/mesec vezana na službene obveznosti. vi jih kar delajte, kolikor jih bog da, zaradi mene jih imejte 10, potem pa na karitas po makarone 🙂 pa pri galuniču sredstva zbirajte, da bo za toplo vodo, sick, sick people[/quote]
Lepolaska, materinstvo terja predvsem čustveno zrelost, ljubezen do otrok, sposobnost za partnerstvo, nesebičnost… Razumem, da je to težko razumeti, če ne izpolnjuješ niti ene izmed naštetih točk. 😉
nič hudega, pač nikoli ne boš mati. ne jokat, ne.
če res hočeš, se greš še vedno lahko operirat, ko boš polnoletna in postaneš matjažkica, da boš lahko tudi uradno pokazala svojo feminin side. pa joške ti bojo prišili, da boš malo bolj spodobna 🙂
kok si sele ti ranjen, ko verjames da obstaja prava zenska in jo das v en sam kalup…..
To je KLJUČ do mnogih popolnih zakonov 🙂 Samo kaj k se tega, predvsem ženske, ne zavedate.
“You teach best what you most need to learn.” – Richard Bach[/quote]
Dej povej po resnici a si knjigo bral al sam citate?
Vse knjige, ta glavni v SI in EN verziji, da se kaj ne porazgubi s prevodom 🙂
Za določene citate razumet potrebuješ lifetimes 🙂
Why?
kok si sele ti ranjen, ko verjames da obstaja prava zenska in jo das v en sam kalup…..[/quote]
Valda obstaja. Pa vse se da dat v kalup, jbg… Vsi smo nekaj posebnega, jaja… tell that to your ass.
Nič novega, ko se pojavi Lepolaska, se ji prilepi Matjžček. Vedno znova jih dobi po buči pa vedno znova se ji vsiljuje.
To pa ni res ti in leposračka tega humorja ne razumeti.
nimaš pojma, moj uživa ko se derem, da mora okno zapret :))))))[/quote]
Sodeč po sosednji temi, je to tolk hitr, da v bistvu ni treba zapirat okna…
Mogoče bi zato morala probat kakega 40+, ki bi se te naužil v dveh treh urah, ko da mu je zadnjič.
… sorči, me je malo zaneslo, pri tebi je 20 min maksimum. 😉
Tok cajta jo bo porival, da bo zjutraj rekla “Včeraj sem zaspala, do kdaj si pa ti še porival pol ?”
HAha
Ej morm se spucat. Prejle sem bil v Ljubljani. Sej milfe so super, 20letnice še bolj… ampak… HIGHSCHOOL girls, OMG! A je to sploh normalno no ? Kakšne nogice imajo to, bolj popolne kože nisem videl že IN YEARS. Lepe fit nogice, naravne, gladke, dišeča in voljna kožga. OMG… A je to sploh možno ? Zakaj jih narava dela tok HOT, če naj bi baje kavsal ZRELE koke k majo že plastelinasto kožo, primeš pa ti kar v rok ostane kot usnjena jakna. Zdej al smo bi zabiti al pa narava ? Če živimo samo enkrat… in da ni nič potem in si lahko privoščiš, zakaj bi porival kaj drugega kot https://www.youtube.com/watch?v=6Wf-mRo7C2I ?
ne vem kam si gledal, spet kak neumen ameriški film? ker v lj je 85% srednješolk nagravžno debelih… mene kap zadane ko jih gledam, pri 15ih polne celulita v 3 številke premajhnih legicah s špehom, ki jim visi čez pas, pa še vse so enako oblečene… faaaak
Kam sem gledal ? Lljubljana mesto ? Fak so ble plodne. Kakšn film, opravek sem imel v mesto, zdej mam pa že cel dan trdo kuhana jajca. Kako lohk tko rajcajo folk, hlače krajše kot so mele včas spodnje perilo. Odkrita totalno, 2 krpice čez joškice pa eno za mednožje. Kwa bi ga vtikal notr, joj..
Ma, ti’s bulan… da te taka čist iz tira sprav… neeeeee
Če neb bli desci tko bulani se ti baba sploh rodila neb. Ker ni nobene druge razlage, da ga vtakneš v preživninolovko in plačuješ 4life.
Pa ne govorim o ENI ampak CEL ROJ je bil. Konc šole pa to… Jošk pa pizdovja za predozirat. Sej v zmerni količini gre, sam kle sem se pa došil med joškami, mednožjemm lepo kožo… Je bla gužva.
ne vem kam si gledal, spet kak neumen ameriški film? ker v lj je 85% srednješolk nagravžno debelih… mene kap zadane ko jih gledam, pri 15ih polne celulita v 3 številke premajhnih legicah s špehom, ki jim visi čez pas, pa še vse so enako oblečene… faaaak[/quote]
Khm, khm, govorica ženske nevoščljivosti, ki jim mladost počasi polzi med prsti…. Jaz še nisem videl vizualno neprivlačne mlade punce. Po 20-tem se staramo, ali misliš, da bomo lepi stari klipani? 😉
Pretiravate eni bolj kot drugi.
Hehe, Lepolaskina druga stran. Mlada ženska je pa mlada ženska 🙂
ne vem kam si gledal, spet kak neumen ameriški film? ker v lj je 85% srednješolk nagravžno debelih… mene kap zadane ko jih gledam, pri 15ih polne celulita v 3 številke premajhnih legicah s špehom, ki jim visi čez pas, pa še vse so enako oblečene… faaaak[/quote]
Kukr je lahko ona res awesome ane. Jo potem čist sesuje, če jo en tip, k je nor nanjo, pa pravi kako ima rad bol zrele, stabilne, izobražene, neodvisne, pametne, humoristične, orgazmične. Pa da so mlade drek, zabite, neizkušene, otročje.. Sami superlativi zanjo, in slabo mlade.. Vse krasno.
Ko pa enkrat pride prekmalu domob, pa tip leži na srednješolki, se ji pa podre svet 🙂
Podobno kot ženska govori o denarju gor in dol.. Pol jo pa enkrat mož najde, kako jaha na premožnemu šefu.
Včas narava vrže v višjo prestavo, pa se kegli poderejo 🙂
Khm, khm, govorica ženske nevoščljivosti, ki jim mladost počasi polzi med prsti…. Jaz še nisem videl vizualno neprivlačne mlade punce. Po 20-tem se staramo, ali misliš, da bomo lepi stari klipani? ;)[/quote]
Popravek, se ni dobro quotalo prej, da nam delal matjažku krivico.
Khm, khm, govorica ženske nevoščljivosti, ki jim mladost počasi polzi med prsti…. Jaz še nisem videl vizualno neprivlačne mlade punce. Po 20-tem se staramo, ali misliš, da bomo lepi stari klipani? ;)[/quote]
Kukr je lahko ona res awesome ane. Jo potem čist sesuje, če jo en tip, k je nor nanjo, pa pravi kako ima rad bol zrele, stabilne, izobražene, neodvisne, pametne, humoristične, orgazmične. Pa da so mlade drek, zabite, neizkušene, otročje.. Sami superlativi zanjo, in slabo mlade.. Vse krasno.
Ko pa enkrat pride prekmalu domob, pa tip leži na srednješolki, se ji pa podre svet 🙂
Podobno kot ženska govori o denarju gor in dol.. Pol jo pa enkrat mož najde, kako jaha na premožnemu šefu.
Včas narava vrže v višjo prestavo, pa se kegli poderejo 🙂
Sem na hitro prebral Porivate.
Forum je zaprt za komentiranje.