Starejsi moski z otrokom
Zakaj ne? Človeka sprejmeš takšnega kot je in z vsem kar pride zraven.
Jaz sem na podobnem, a bi ga vzela sekundo, ko se odloči za to. Ne vem kaj ima toliko veze otrok, vse kar prinese za sabo je malo več potrpežljivosti.
Edino, če si zmešana otročja princeska, okoli kater se rabi vrteti cel svet, potem pa raje ne, ker če je tip normalen, tega ne more dat.
Jaz bi se odločila predvsem na podlagi njegovega odnosa do otroka in otrokove mame. Je dober oče, se posveča otroku, ga vzgaja, si vzame čas zanj? Je zmožen sodelovanja z otrokovo mamo, normalne komunikacije, zrelega obnašanja?
To, da ima otroka in nekdanjo partnerko, je lahko zate velika prednost, saj imaš jasen vpogled v to, kakšen oče je, koliko je zrel in odgovoren, kakšen odnos ima do otrokove mame…
Dejanja povedo več kot tisoč besed…
Bogpomagaj, 09.05.2025 ob 17:06
Jaz bi se odločila predvsem na podlagi njegovega odnosa do otroka in otrokove mame. Je dober oče, se posveča otroku, ga vzgaja, si vzame čas zanj? Je zmožen sodelovanja z otrokovo mamo, normalne komunikacije, zrelega obnašanja?
To, da ima otroka in nekdanjo partnerko, je lahko zate velika prednost, saj imaš jasen vpogled v to, kakšen oče je, koliko je zrel in odgovoren, kakšen odnos ima do otrokove mame…
Dejanja povedo več kot tisoč besed…
Dobr povedano. Bravo.