Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek starejsi vec seksajo kot mi mladi

starejsi vec seksajo kot mi mladi

Danes sem po dolgem casu obiskala svojo mamo. Po vec urnem cvekanju sem ugotovila, da moja 60 letna mama vec seksa kot jaz. Ona si je nasla 20 let mlajsega prijatelja z ugodnostmi. Ma da ti pamet stane. Pa kaj nekatere zenske v letih res ne zdrijo enega dneva brez f**a.

Sej je prav, naj si da duška, dokler ji zdravje služi. Z leti so ženske res vedno bolj strgane na tem področju. Opažam tudi pri sebi 🙂 Pa glede na vse odrekanje dokler otroke spravijo gor, si zaslužijo tudi malo užitka v življenju je tako 🙂

Zdi se mi, da te bolj moti dejstvo, da to počne TVOJA mati. Da njihovi starši celo seksajo, je za mnoge nesprejemljivo.

Seks je zdrav. Požene kri po žilah, srce pa tolče kot noro. Za zdravje ni boljšega zdravila 😂😜

Seks je kot droga. Ko ga enkrat probas ne mores vec brez njega.

Kaj pa naj bi počela drugega, če ima 20 let mlajšega? A to te pa ne moti?

Dobra je ta tvoja mama . Svaka ji čast

da ne malce sanjaš, in si samo gledala prvi del nadaljevanke koristoljubec na tvslo1……ker je tam bila čisto ista fora.

Odvisno od vsakega posameznika. Sex je najlepša stvar v življenju. Daleč najbolj zdrava. In hvala bogu ,da je mama aktivna. Naj bo čim dlje pa ni važno skok in kdaj. Vprašajte se mlade aktivne ženske zakaj toliko skrbi problemov in depresije. Zato ker ste zagrenjene in ne sexate. Ne zavedate se koliko se sprošča telo predusem psih pri sexu. Najboljše zdravilo. Čim več sexa želim vsem predusem pa ljudem v naljepsih letih tam po 50 naprej. Vsi zagrenjeni ljudje pa boste celo življenje taki ker ne sexate. Zakaj toliko ločitev , prevar in ostalih problemov. Ker ni sexa samo zato.

Če bi imel partnerko ,ki rada veliko sexa in obožuje sex tako kot ga jaz bi bil najbolj srečen moški na svetu. Vsak dan sex ali pa vsaj vsak drugi dan. Halooooo ni lepšega od sexa. Če se dva taka najdeta je to zmaga.

saj bi tudi ti lahko nastavi tisto pajčevinasto pi čko pa začni fu kat. al si že frigidna pa v menopavzi dobi si hormonske tablete da boš fukala

Samo 1x na dan? Žališ ljubitelje se.ksa ..sam povem

A zato sem jaz tako mladostna in zdrava.

Stare gospe vedo, da si ne morejo zmišljevati, s kom bodo kvasale, zato se ne obotavljajo. Smrklje si zmišljujejo, gledajo instargam cele dneve in masturbirajo. Podoben trend se vleče že v srednja leta, ker hočejo 40-letnice tekmovati z mulami.

Pa kaj, če več seksa. Vprašaj se v kakšni zvezi si, da vidva nista bolj aktivna. Je pa res, da je na začetku zveze vse v metuljčkih in je bolj aktivno.

Moja dva starša tud več seksata, kot jaz, ki sem samska že tri leta.

Tudi jaz bi vsak dan. Pa nisem že 4. Meša se mi, nič ne naredim 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ker samo o tem razmišljam. Se bom morala zgleda sama pocrkljat.

Sva že dva. Ja ni druge kot , da se sama zhritava. Jas tud že pol leta nisem. Sem samski ,in kar ne najdem neki sexualno privlačnega za sex.

Mislim sej se najde. Samo ,če ni tiste ta prave sexualne energije pol ni to to.

Nima in nima dovolj.

No, potem še mal Lelju srčni utrip požen v višave.

avstrijke, nemke in severnjakinje, hodijo na v Afriko prosit za sex, o tem so dokumentarne oddaje
https://www.youtube.com/watch?v=de-isGgZSSU

severnjakinje podn
https://www.youtube.com/watch?v=NaMw3e7fEV4

ne da fehtajo. plačujejo nigerčkim, da jih p******o.

to so amer. in evropske p…..

Se lahko kaj zmenima 😋😋

New Report

Close