Starejši zaseden..
Zdravo..
Zaljubila sem se v gosta, ki redno hodi v lokal kjer delam. Sem stara 20, on 46; med nama je 26let razlike, kar bi me moralo ustaviti vendar ne morem. Moram ga videti in se z njem meniti vsak dan. Povem mu vse saj me razume. On ima sicer partnerko za katero meni da se jo je navelical in da ma ogledano mlajso. Vem da je mislil mene. Ne vem, ali naj vztrajam pri njemu ali grem naprej. On je moj moski iz sanj, veliko stvari imava skupno. Nekajkrat sva se tudi ze poljubila, vem da hoce tudi kaj vec. Vendar se bojim kaj bodo rekli drugi, moji starsi in tudi njegova partnerka.
Prevelika starostna razlika. Če imaš občutek, da te lepo gleda mal peca je možno. Ampak vrjem le izkoristi, da lahko mladi punci ki bo mogoče naivna in cela nora. On si bo pa malce ego s tem zvišu, ker ga še mlade pogledajo. Defenitivno pozabi na to, tudi če je čeden kot nevem kaj le glej in oči pasi. Od tu naprej je pozabi- realno žal.
Imaš slab odnos z očetom? Če on nima otrok jih bo hotel takoj imeti in se poslovi od mladosti za naslednjih 20let. Ko bo otrok šel na faks bo on v plenicah in boš imela njega na grbi za nego.
Moti pa me to, da se ti je pritozeval, da se je svoje zene navelical, a se zmeraj je z njo. Prav nic me ne bi motilo, ce bi z njo zakjucil in potem zacel s tabo se poljublat itd.
Glede let se pa ne sekiraj, ce se tudi on ne. Kaj bodo drugi rekli, te naj ne skrbi, ce se imata vidva rada, je le to pomembno.
Kje se pa v teh korona casih srecujeta, ce se?
stara taktika je jamranje kako ga partnerka doma ne razume in nevem kaj…vse z namenom, da boš razširila noge…. on bo svoje dobil, ti pa….
No slišal sem ,da nekje tudi do 15 let v razliko ljudje imajo razliko v starosti pri partnerju, to pa je pol že oreng razlika. Razlika, ki nikoli ne bo motila njega(morda le zaradi ljubosumja, da mu je mlajši ne izpelje), morda pa bo čez čas začela motiti tebe. Samo na glas razmišljam. Včasih je treba pač dati zdravi pameti prednost pred zaljubljenostjo. Katero boš izbrala, odloči sama.
Forum je zaprt za komentiranje.