Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starejšo za lepa druženja v dvoje

Starejšo za lepa druženja v dvoje

Enostavno me privlačijo, starejše ženske. Že od negdaj se mi to dogaja. Ne, vem zakaj. So tudi mlade in mojih, let v igri. Star sem 42. Ampak, že od negdaj obožujem sex z starejšimi. Tam 50+. Enostavno se zelo lepo, ujamem z starejšimi ženskami. Tako v pogovoru, v sexu, v druženju. Skratka želim si najti eno 50+

Meni pa so bili vedno všeč mlajši moški….
Lahko poveš kaj več o sebi, svojih
Interesih, željah.

Lp

Želje hmmmm. Lepa druženja v dvoje, ob kemiji simpatiji ne izkljucujem možnosti za kaj bolj resnega kot le avanturo. Interesi želja po nečem dolgotrajnem, resnem z možnostjo resne veze. Drugače pa kar z vprašanji, na dan. To je želje interesi.

Drugače sem, samski resen preprost, urejen moški z urejenim podstrešjem, in razciscenimi pojmi v glavi. Družaben, komunikativen, zabaven, humorist. Hahahaha. Interesi, za enkrat lepa druženja v dvoje, in da enostavno pustimo, spontanosti, da naredi svoje.

Pa ti Svet. Tvoji interesi, želje.i zaupaš kaj več o sebi.

nekaj podatkov glede mene:

-malo me išijas daje
-imam težave s hemeroidi (krvavenje…)
-nosim zobno protezo
-na petah imam trdo kožo, trdo kot brusni papir, trdo in rumeno, razpokano
-na spolovilu imam že nekaj sivih dlačic
-povešene prsi
-celulitasto rit
-itd….

Te še vedno privlačijo 50+

Oooo, to je pa opis osebe nad 80, pri 50 so nekatere prave mladenke…

Živjo Nežen,

Očitno se ena,, heca’’ z nama in je prevzela moj nick ter ti odgovorila.
Malokrat sem tu gor, pa vedno opažam, da si ljudje raje nagajajo, kot pa pomagajo,svetujejo ali vsaj kaj lepega napišejo drug drugemu.
Jaz, prava Svet, nimam nobenih opisanih težav, ki jih je podala nagajivka.
Sicer sem pa tudi jaz samska, občasno bi se bilo lepo podružiti in lepo imeti v prijetni družbi.
Ker pa tu ni pravo mesto za resne pogovore in dogovore, lahko pustiš svoj kontakt, če želiš seveda.

Lep dan

Apsolutno me, se zmeraj zanimajo 50+ mmmm m…….. Kljub celulitu, in povesenim joskam. Vse to spada v paketu. Proteza, celulit, povešene joske, koža na peti, itd itd….. A vseeno me, se zmeraj zanimajo 50+……….

Sej mi, je itak jasno, da se ljudje samo zajebavajo. Ampak vse skupaj uzamem, za rezervo. Se pa seveda najdemo tudi resni. Tukaj pustiti kontakt malo tesko. Ker ga bodo vsi videli. Tako da če imaš drugo idejo kako, da stopiva v stik. Z veseljem.

Oj.

Oj Nežen,

Ne vem kako bi se drugače dogovorila. Nimam fake maila. Ti tudi ne?
Mislim, da se je potrebno registrirati in si potem lahko pošljeva zasebna sporočila.
Lahko preveriš to možnost na forumu.

Lp

Videla.
Te kontaktiram.

Lp

To je kr nekdo dal mail. Toliko v vednost

Imaš kakšno rešitev, Nežen?

Lp

Kupita si novo sim kartico a ne !!

Na žalost tukaj rešitev ni. Razen če jo imaš ti.

Hej….

Ja, rešitev se bo že našla… če bova oba za to.
Iz katerega konca Slovenije prihajaš?

Prihajam iz Ljubljane. Od kod pa ti. No me veseli, da takoj ne obupa hahah. Za vse se najde rešitev.

Jaz sem zmeraj za rešitev hahaha. No drugače pa sem zmeraj za kak lep klepet, pogovor, druženje, spoznavanje novih ljudi. Drugače prihajam Oz Ljubljana od kod si ti…..

Jutro….

Prihajam iz okolice Ljubljane.
Ja, jaz sem večni optimist, strelka po horoskopu, pa ti?
Vidim že nekaj rešitev Za najino okrnjeno komunikacijo, vendar čakam še na tvojo idejo oz rešitev.

Jutro. Lepo strelka. Jaz tudi strelec. Gre ti skupaj. Al bova preveč streljala hahahaha. Mal heca. Zanimivo. Idejo že imam. In tudi je rešljiva. Samo koliko je varna in sigurna zaradi ostalih, ali pa vsesplošne zajebancije pa ne vem. Kaj ti misliš…..

Vidiš rešitev, a čakaš na mojo idejo. Tole se sliši zanimivo. Bova videla mogoče jo pa tudi uresničiva. Idejo mislim…

Povej idejo, pa doreceva. Saj ocitno nisva vec zanimiva za druge

Glej ko uredim ti javim. Do takrat mi pa lahko še kaj več poveš o sebi. Seveda če želiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close