Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starejšo za lepa druženja v dvoje

Starejšo za lepa druženja v dvoje

Ja, ne vem kaj te zanima….v enih stvareh sem tipična strelka, ljubim svobodo, odkrito povem resnico….pitovanja pa še niso prisla na vrsto.
Rada plesem, plavam, slikam, zanima me astrologija, duhovnost….. ti????

Evo ideja kupi sim kartico z novo številko nekje na pumpi Al pa po trgovinah to na kartice za 5 eur. Dej kartico v tel aktiviraj. Ko aktiviras napiši tukaj številko. Se prej pa si bova malo pisala tukaj in ko bo pravi čas mi zaupaš številko Oz jo napišeš. Nato bova dolocila eno uro ko se bova slišal. In točno ob tej uri se slišiva si izmenjava najine številke ugasnes tel vržeš kartico in nadaljujeva tam z pogovorom. Kaj misliš.

O zanimivo. Tudi jaz kdaj tipičen strelec. Hahahaha. Trmast hahaha a ne velikokrat povem tako kot je. Zanima me narava živali sprehodi druženje. Rad odkrivam nove kraje mesta izleti.

Si mogoče kadilka. Če nisi ali te motijo cigareti. A živiš sam. Imaš kaj otrok. Si mobilna.

Ja za nas strelce je svoboda pomembna. In, če se najdeta dva, ki sta si podobna, in uskladit zna biti zanimivo. Astrologija duhovnost sliši se zanimivo. Kaj misliš o ideji.

Dej mi povej. Hodiš zgodaj spat. Al rada po sediš.

Oj,

A je vseh pet sporocil tvojih vkljucno s sim kartico??? Ali imam se koga na vezi?

Ja vseh 5 je mojih…. Kaj misliš o ideji.

Preden karkoli narediva narediš kupiš itd. Si bova tukaj se malo pisala. Potem pa se slišala. A točno ob določeni uri. Povej hodiš zgodaj spat. Al si rada pokonci.

Si res želiš, da bi navezala stik se spoznala in videla kako naprej Oz se spustila v prijateljstvo. Kaj pa, če si ne bova vizualno usec. Mi zaupaš kakšni moški so ti usec.

Ok, probam odgovorit……

Živim v hiši, ne sama. Imam odraslo hči, sem mobilna. Nekadilka…. ja raje vidim ce tudi moski ne kadi.
Se ti odgovori na ta vorasanja prosim.
Ideja je bila odana zgoraj. Lahko… ceprav se mi zdi enostavneje da si naredim mail in timga pustim tu.
Morda pa malo nenavadno srecanje… dolociva kraj in uro, razpiznavni znak…. tko kot vcasih???

Spat hodim pa razlicno, sicer bolj zgodaj, ce se pa dogaja…..
Pimemben mi je dicer videz, vendar pa tudi druge kvalitete.
Ce si ne bova vsec, si pac ne bova.
Morda lahko postaneva samo prijatelja, ali pa se ne vidiva vec. Vazno da si iskreno poveva in to je to…..

Lepo zanimivo. Lahko mi pustiš mail. Oz narediš in mi ga zaupaš. Ja jaz kadim a samo uzunaj. Živim sam. V stanovanju. Imam hčerko že velika. Mi je pa usec tale ideja lahko se zmeniva. Kraj uro in kak znak prepoznavni. Daj naredi mail. Pa kar bo bo. Hahah ah. No nikoli se ne ve lahko pa navezeva lepo prijateljstvo, ali pa kaj vec. Lahko pa se vidiva in potem nikoli več. Probat ni greh. Daj naredi mail napiši pa ti tam pišem ok. Lahko pa narediš dva maila in mi zaupaš enega. Pa potem tam se najdeva in mi zaupaš drugega. In tako v miru nadaljujeva. Bo ok tako.

Ok, naredim mail in ti ga pustim tu.
Si zaupava imena tu? Ssj strelci smo zelo zaupljivi, pa resnicoljubni….. vse kar sem ti povedala je res…. morda sem kaj spregledala ali pozabila, sigurno pa ni bilo namerno.

Naredi dva. Zaupaj mi enega. Pa tam nadaljujeva. Mi zaupaš drugega. In akcija ah hahahha z dopisovanjem pa se lažje bo

Tudi jaz sem vse napisal povedal in to drži in je vse res. Lahko jaz sem luka. Pa ti.

Zakaj dva maila??? Upam da si tako pogumen, da se javis s pravim mailom???
Da je problem samo v tem, da ga ne napiseva javno tu gor??
Kdaj imas cas za druzenje?

Dva za to ker se bo javil sigurno se kdo. Na enem se najdeva. Si zaupava drugega in na drugem nadaljujva. Definitivno zaupam pravi mail zakaj ne. Ne vidim razloga. Čas imam popoldan. Oz se lahko prilagodim ne vem kdaj ga imaš ti. In kako bi tebi odgovarjalo.

Je edini problem je ker ta ki mi ga boš napisala bo javen. Zato se tam najdeva. Se ujameva. Mi zaupaš drugega ki bo seveda diskreten med nama in nadaljujeva.

Ok. Kako ti je ime?
Moje se zacne z isto crko kot nick.

Čas si lahko uzamem kadarkoli po predhodnem dogovoru. Ne vem pa kako si ti z časom in kdaj si ga lahko uzames.

Luka mi je ime.

Spregledala. Živjo Luka,

Imam cas dopoldan, kaksen dan tudi popoldan in zvecer seveda:)
Si ti mobilen?

Lp
Silva

Si naredila mail

Me veseli. Imam čas tudi dopoldan Oz zvečer. Ali pa popoldan vse stvar dogovora. Sem mobilen. Mail piši [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close