Stari pohotnez Lukšič seksualizira Zalo Tomasic
SDS greznica, 10.06.2024 ob 19:56
Laž je nesmrtna duša janšizma!
O cem bluzis tepec?..nastel ti bom pet golobovih lazi pa jih demantiraj ce upas….ne bo novih davkov….laz….ne bo dvigov davkov….laz….razbremenili bomo place ….laz…..ukinili bomo prostovoljno zdravstveno zavarovanje…laz, zgradili bomo 3000 stanovanj na leto….laz, skrajsali bomo cakalne vrste…laz….korupcije pri nas ne bo….laz….zdaj pa spizdi debil
Je kar prav tako, 10.06.2024 ob 20:07
Jaz bi vam davke še podvojil na njegovem mestu. Bi vsaj imeli res za kaj cvilit, ne pa s polno ritjo jamrat.
SEveda da bi….levi kreteni ste itak vsi na sociali, davki so vam spansska vas….luksic recimo ze 40 vlece drzavni sesk….kar se vas tice so lahko davki 4x…ker za levaka je itak vedno nula
Julij Cezar, 10.06.2024 ob 19:53
Mislim kaka analiza…sram je lahko luksica in zabite levake skupaj z golobovo hordo…pusnali so na voitvah zaradi vseh llazi v teh letih ki so jih izrekli
#offtopic, poglej. ..https://youtu.be/74Wm1d3Dq8c?si=FORcP9l4VHeHOoOs..
crazyfrog, 10.06.2024 ob 20:21
#offtopic, poglej. ..https://youtu.be/74Wm1d3Dq8c?si=FORcP9l4VHeHOoOs..
DObri so, odlicen video, prvic sem to videl, kri, ceprav lazna je v dobrem kontekstu…hvala….danes sem poslusal prvo egyptian nights remix tehno verzija….zdajle pa tvoje in po dolgem casu clawfinger…..do what i say…verjetno poznas
Vesel oče, 10.06.2024 ob 20:12
Igor Lukšić bo pa težko pohotnež. Morda v mislih, pa še to ne. Kje si pa upa!!! Poznam namreč nj. ženo (Macedoni).
In kaj je rekel o Zali, da vas je tako razburilo?
Jaz ji želim osem otrok, saj bo bogata!
Bog ata, Vesel oče
Macedoni? Seveda, poročen z Lukšičevo sestro.
Kaj točno je rekel Lukšič? Morda to: Zala Tomašič je dobro stavila na predanost stranki, mladost in svežino v primerjavi z bolj bledimi na listi SDS ali bolj radikalnimi desnjaki, kot je naprimer Hojs,” fenomen Zale Tomašič, 28-letne članice podmladka SDS, ki se je z devetega mesta na listi SDS prebila v Evropski parlament, ocenjuje politolog Igor Lukšič.
Kakšno sestro?
doc. dr. Marta Macedoni Lukšič
Tale je nam učiteljem vedno predavala o avtizmu, ADHD itd. Delovala mi je precej odočno….tako, da, ne verjamem, da si Igor upa kaj pisnit, kaj šele pogledat …..
A veš da sem šla zdej prav pogledat na net kaj je to za ena Zala, nič posebnega, navadna blondinka. Nisem je še vidla do danes 😃Kako je prišla do te funkcije, se pa ve … Je pa to tisto: roka roko umije … Usluge se debelo plačajo … Niso zastonj pingoti okupirali forume in ni zastonj butl promoviral jajota. Tudi ni bilo zastonj plačevanje nore 😃 skratka cirkus za ruljo…cele volitve so goljufija.
Grenivka422, 10.06.2024 ob 22:34
A veš da sem šla zdej prav pogledat na net kaj je to za ena Zala, nič posebnega, navadna blondinka. Nisem je še vidla do danes 😃Kako je prišla do te funkcije, se pa ve … Je pa to tisto: roka roko umije … Usluge se debelo plačajo … Niso zastonj pingoti okupirali forume in ni zastonj butl promoviral jajota. Tudi ni bilo zastonj plačevanje nore 😃 skratka cirkus za ruljo…cele volitve so goljufija.
Zenska je pri 28ih izobrazena in sposobna kot redko katera. Sole v katere je hodila, ti grinta ne bos v zivleju videla.
Zaradi debila Igorja Lukšiča sem se izpisal iz študija novinarstva in šel na ekonomski faks. In hvala bogu, da sem to naredil, novinarji so itak papki v službi kapitala, redkokdo je samostojen. Lukšič? Nesramen, dolgočasen famozni pompozni politolog, ki še vpisa več nima na njegove brezvezne programe, je rdečkar wannabe k leze v rit Janši, kao neki za uravnotežene intervjuje hodi k janšističnim medijem se kazat in v bistvu ratuje janševc. SD je potopil, kot itak že ostali tud prej in un njegov Pikalo isto, namesto da bi socialdemokracija dobro cvetela, sta za osebne interese bila botra potopa, tako da je sedaj edina delavska stranka Levica, kamor jo rumenkoti Janševi štejejo v komunizem, a stranka ima ultra demokratičen način odločanja, SDS pa Kim il Sung sceno. Hahahaha
Glupača, 10.06.2024 ob 22:40
Zenska je pri 28ih izobrazena in sposobna kot redko katera. Sole v katere je hodila, ti grinta ne bos v zivleju videla.
Vsi mi smo hodili v neke šole, in tudi Zala ne bo nikoli videla teh šol. Ni vso pamet posisala na svetu, do 1 meseca nazaj sploh nihče ni vedel zanjo. In to ne spremeni dejstva, kako so jo zrinili v evropsko pralnico denarja.
Vesel oče, 10.06.2024 ob 22:09
Kakšno sestro?
doc. dr. Marta Macedoni Lukšič
Tale je nam učiteljem vedno predavala o avtizmu, ADHD itd. Delovala mi je precej odočno….tako, da, ne verjamem, da si Igor upa kaj pisnit, kaj šele pogledat …..
To je žena od župana Macedonija.. Novo mesto.