starleta
Izjave Ave Karabatić (brez prevoda):
1. ‘Ja bi da se sruši crkva sv. Donata i izgradi još starija.’
2. ‘Često mijenjam frizure, nekad se ošišam na kratko, nekad na dugo.’
3. ‘Da imam priliku biti nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu.’
4. ‘Uvijek sam uključena u mobbing. Imam pet mobitela.’
5. ‘Više nikad neću imati samopouzdanja u druge ljude!’
6. ‘Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vlakom.’
7. ‘Pozdravljam svoje roditelje, posebno mamu i tatu…’
8. ‘Grudi mogu rasti ako plivate, jer će vam narasti i prsni koš.’
9. ‘Ava jesi li ikada bila pod anestezijom? Da, jesam kod zubara. Ne to, mislim, općom anestezijom? Paa, jednom sam na tjelesnomu uganula gležanj, pa me boljelo koljeno…’
10. ‘Živimo zdravo. Špiro svaki dan meditira pola sata, a ja 30 minuta.’
Ana Nicole Smith: samo pametna zenska ve kdaj mora igrati neumno blondinko 😉
Jah, morda je to, da se poročiš z bogatašem, ki že “diši” po cipresah, dokaz pameti. :)) A tebe še vedno obletavajo suhice? Baje, da na zmenkih častiš z mešano solato, potem pa se čudiš, da imaš samo pri suhicah uspeh.
Kdo je izdal tako zaupen podatek o mojih osvajalskih principih ;)? Neee, suhice vedno povabim na burek da se mi ne zrusi za mizo 😉
Prodajalci na burek-štantih pravijo, da si reden gost. Zadnjič je bila ena s tabo nekaj posebnega, baje je naročila vegetarijanski kebab. :)) Si rekel, da naj si privošči, ker je valentinovo.
Veš, tako je, če te v mestu vsi poznajo. ;))
Ava Karabatić bi lahko kaj zadrzala tudi zase 😉
…ne pa da vse napiše na mon? 🙂
Ni mej 😉
Ponavadi se preživljajo tako da s smrdljivo pi…najdejo si bogatega moškega drugi ne pridejo v pošte v….niso kaj prida pametne Oz inteligentne saj drugače si ne bo rabila iskati velikih rib…
Forum je zaprt za komentiranje.