Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute staro devizno varčevanje

staro devizno varčevanje

Pozdravljeni!

Pri brskanju po starih papirjih sem odkrila svojo staro varčevalno knjižco, ki je bila odprta pri Jugobanki Zagreb, zadnji vpis kamat je bil leta 1992. Na njej ni bogve koliko denarja, vendar me vseeno zanima, če obstaja način kako priti do izplačila tega denarja oz. na koga se obrniti….

Za odgovor vnaprej hvala.
N

Pozdravljeni!

Te banke več ni. V kateri valuti pa imate “kamat”? Kako je z vlogami in ali je kakšen dogovor o nasledstvu bodo verjetno vedeli v Banki Slovenije, na finančnem ministrstvu, MNZ-ju ali ministrstvu za pravosodje.Jaz vam ne vem svatovati drugega, kot da se vsedete pred telefon in začnete klicati omenjene ustanove.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Hvala!

Varčevanje je bilo v DEM. Bom probala trenutno imam čas…
Lep pozdrav in čim manj prevročih dni…
N

Če bo kak rezultat vašega truda, pa sporočite na forumu. Gotovo niste edini in bo to pomemben podatek.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close