Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek starost Bernarde Žarn

starost Bernarde Žarn

mož pravi, da je tam 32-35, js pravim da je do 30.

a kdo ve?

Uf, 35 sigurno ne. Ene 32?

jaz mislim, da bi jih morala imeti tam nekje okoli 39-40.

hehehe a vam res tako stara deluje? Bernarda je bila moja sošolka, je letnik 1976. Smokvin mož je imel prav :))

joooj, to je bil hec! :))))))) seveda ne deluje tako stara!! je čisto luštna punca!

Je ja, ampak s prejšnjo frizuro mi je bila bolj všeč :))). Do osmega razreda pa je imela čisto kratke lase :). Se mi zdi pa škoda, da je prezrta. Zaslužila bi si malce več pozornosti in pohvale kot voditeljica.

Meni je tudi blazno simpatična. Učki kar žarijo. Se mi zdi, da jo hoče tista rdečelaska iz lota z nasmehom posnemati, pa ji nikakor ne uspe.

Vsekakor bi ji morali dati več pozornosti.

Za emo – super voditeljski par bi bila Barni in Poles. Vse tri večere.

Se tudi jaz strinjam, meni je všečna tako za pogledat kot poslušat. Pa še prijazna: enkrat sem iskala en film, ki so ga pred leti vrteli na tv slo, in ker je ona vodila prvi in drugi ( ne vem če še) sem se nanjo obrnila, če mi lahko pomaga.
Poslala mi je mail, naj ji pošljem 2 prazni VHS kaseti, in mi je film presnela.

http://www.revijastop.si/_present/_utils/GetFile.aspx?fileid=12396

http://www.egoxmass.com/scena/admin/my_documents/my_pictures/slike2005/1EB27_E346D_Lorella.Flego{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}5B1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}5D.jpg

Ooo, to je bilo pa res zelo lepo od nje. Sem kar malo presenečena 🙂

Meni je tudi všeč! Mojemu pa še bolj :))) Je kar malo zaljubljen vanjo. Ga hecam, da zagotrovo ni več prosta, ker je res simpatična.

35 jih sigurno nima. Toliko jih imam jaz, pa je par let mlajša. Koliko torej?

Berni je ena izmed najbolj prijaznih ljudi, kar jih poznam, sva bili pred leti, ko je vodila samo še Prvi in drugi,jaz pa študentka, nekaj mesecev sosatnovalki in je res prijetna, topla, nenarejena – njena prijaznost ni samo na Tv, kot verjetno v primeru veliko drugih t.i. zvezd. Ona dejansko takšna je.

Malo nazaj dovolj jasno piše, da je letnik 1976.

New Report

Close