Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starost mater

starost mater

Poznam mamico, ki je imela petega pri 49 (vse ok) in je zdaj že velik fant, mamica pa je tudi vredu 🙂

Prvi pri 20-tih, druga pri 22-tih.
Ni mi žal, ker sem že od 14-tega leta sanjala o svoji družini in če bi se ponovno rodila, bi imela prvega otroka isto, drugega pa raje kakšno leto prej, da bi bila razlika še manjša. Moja otroka sta res vrstnika in sta se vedno skupaj igrala, imela sta celo to srečo, da sta bila do male šole doma, kar pomeni, da sta odraščala kot res prava bratec in sestrica (skupaj sta se zbujala, skupaj sta jedla, skupaj sta hodila spat, skratka vse sta počela skupaj).

28,5 prvi , skoraj 33 drugi, skoraj 36 tretji – ata bi še…
No, za vsak slučaj bodo v hiši 4 (otroške) sobe – ena bo igralnica. Ampak to pravim bolj za hec!
Lp, Mateja

In kaj potem še čakaš, če bi ata še?! Izkoristi.

Če bi jaz imela takega ata, bi jih imela sigurno 5!

Prvi in edini (zaenkrat) pri 27. Pa mi je žal da nisem že prej imela.

Imam sorodnico, ki je rodila pri 42 – tretji, neplaniran otrok , razlika med starejšima 18-20 let! Rodili sva skoraj istočasno, pa je razlika v vzgoji, potrpežljivosti… Mali je zdrav in pravi srček, ampak mama na koncu z živci.

Menim, da je tam od 25 – 30 let najboljše obdobje, seveda, če so izpolnjeni pogoji glede eksistence družine in možnost zanostitve.

Prva pri 21,5, druga pri 25-ih. Več jih verjetno ne bo.

30 let, prvi otrok

26,28

Prvi 24

Prvi in očitno edini pri 36

Prvi pri 23, drugi pri 25. Odločali smo se tudi za tretjega (pri 38), toda odločiti se nismo mogli tako, da ostajamo pri dveh.

Prvi pri 23, druga pri 25 in tretja pri 30 zdaj sem 39 in smo “vrnili obrt”.

Prvi pri 30, drugi bi moral biti pri 33, pa ni uspelo. Upam da naslednjič ne bom več kot 34, čeprav ne kaže najbolje. Bomo videli in upajmo.

Prvi porod pri 21, drugega bi pa imela pri 25 (če se bo kaj kmalu prijelo:)))

lp, TT

prvi: 25
drugi: 29
tretji: mogoče ja mogoče ne, nikoli se ne ve. Ampak bolj se nagibamo k ne.

Prvi pri 21, drugi pri 24 in nič več. Sedaj sem že 3 leta babi.

24,32

Prva pri skoraj 22, drugi pri 25, tretji … nikoli se ne ve, mogoče pa kdaj. Jaz bi še imela enega otroka, ko zaključim študij ob delu.

Lep pozdrav, Marjeta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close