starostna razlika partnerjev
rada bi eno tako konstruktivno debato z mnenji..
po eni strani leta bojda niso pomembna, ampak vseeno neokusno se mi zdi 20 let in več plusa; pa naj bo moški mlajši ali pa ženska. kaj menite vi?
osebno me od nekdaj privlačijo starejši, tam nekje okoli 10 let se mi zdi perfektno; vrstnike in tiste do nekje +5 smatram kot brate, mlajši so mi kot lastni otroci
kaj pa menite moški glede tega? včasih se mi zdi da imate mlada dekleta za neumna in neuka, da se hoče marsikdo samo zabavati z nami; ne bodite užaljeni tisti ki niste med takimi, ker kot sem rekla samo debato z mnenji bi rada. je dejansko kaj moških ki si resnično želijo mlajšo partnerko? ste raje prvi resni partner ali imate radi ”preverjen” material?
Vecina si seveda zeli mlajso od sebe. Zame je sprejemljivo do 10+ razlike, ampak to ne pomeni, da bi zensko apriori zavrnil, ce bi bila en dan vec kot 10 let. Verjetno bi tudi se dva spregledal. 🙂
Vedno sem iskal sebi enakovredno zensko, ne pa da bi jo imel za neumno, ker je mlajsa, saj mlajsa se ne pomeni manj izkusena ali manj zrela.
Od 65 do 78.
Aja… mislim na letnico rojstva. :-))
Sovrstnice me odbijajo, tako karakterno, kot vizualno. Ob pogledu na njih me spreleti srh. Mlada napeta koža, samostoječi joški in izbočena ne-pomarančasta rit ? Fuuuuuj. Zanimajo me izključno 75 letne upokojenke z osteoporozo.
Pri začetku 24/32
Vrstniki ali +5 -5. Ostalo se mi zdi prevec.Oceta mam,sina pa tut.
A qurca vedno tudi?
@To tudi?
Kaj te muci?
Nima kam z organom pa ga okol ponuja…. 😉
Nima kam z organom pa ga okol ponuja…. ;)[/quote]
:))
Nima kam z organom pa ga okol ponuja…. ;)[/quote]
A to si sebe opisal ?[/quote]
Ne, tebe bučko! 😀
Meni ni treba take na javno pisat, jst pišem na zs, a si pozabu? 😛
zame je do 10 let še sprejemlljivo. poznam tudi pare, kje je blo 14…16, ampak zame to ne deluje 🙂
to, da je moj 50, si si ti gladko izmislil, ker zate “v štiridesetih” pomeni 49, tako kot zase, ki trdiš da si “star 20” :)))
je pa on 40+, in jaz sem 30+. in ne, to ne pomeni, da je on 49 in jaz 39 :)))
to ti trdiš, jaz trdim, da gre proti 50 (proti 40 nekako ne more več it) 🙂 mogoče je čas, da se pri tridesetih že naučiš, da vse kar blekneš ne postane ultimativna resnica, tako kot te je učila mamica 🙂
Kulturni ma z leto tko,da nam zaokrozi navzogr sebi pa navzdol.:)) Pa naredi mimogrede razliko za 10 let.:))
smo opazil, ja :))) pa tko k helena blagne (že deveto leta stara29 let :))))))
če dobro pogledaš ima on stereotipno mentaliteto lubljanske čefurke: pol dneva preživi pred špeglom, misli si, da je ful seksi in lep, kar podpre s podatkom, da se nasprotni spol lima nanj, pozabi pa omenit, da (spet) govorimo o čefurskem podnu in ekskluzivnih keš pi****.
ni čudno da skoz javka, kako so vse ženske prasice. normalna ga tud povoha ne :)))
Ker…. razlogov je več, eden je da modi ne pobriše komentarjev, ki ne sodijo pod zastavljeno temo, drugo da nekdo do nezavesti utemeljuje svoj prav – kaj je mislil ko ni nič mislil... tretje, ker se sami ne držimo strogo zastavljene teme, ker imamo preveč podvprašanj, četrto, ker se nekdo preide z odgovorom na osebnji nivo… itd,itd…
Sicer pa tudi ta odgovor in tudi tvoje vprašanje ne sodita pod to temo, a ne ? 😉
Saj se trudimo, saj se trudimo… ampak noben ladlc ni primeren, da bi tebe not stlačil… 😉
Dej nam mal pomagi in ne tolk brcat…. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.