Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starostna razlika partnerjev

starostna razlika partnerjev

Idealna starost ženske je sredina 20ih, ne glede na njegovo starost. Razlika je fleksibilna. Važna je NJENA starost. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2765930/A-man-s-ideal-woman-She-s-mid-20s-age.html

Izbiramo partnerje, s katerimi smo tudi osebnostno-čustveno na isti zrelostno ravni, zato je to malce zaskrbljajoče, razen če je seks bistvo tvojih zvez, potem tako veliki razpon v letih ne igra nobene vloge. Takšne zveze nakazujejo na to, čemu nekatere ženske označijo “da nimajo sreče v ljubezni”, kljub številčnim (propadlim) zvezam. Seveda, če ni osebnostnega razvoja na področju partnerstva tudi po desetletjih ne. ;)[/quote]

OK, dr. Matjazko.

A spet odkrivate topo vodo ?

“Izkušnje kažejo, da je lahko ženska mlajša od moškega največ 25 let, torej je lahko mlajša največ za eno generacijo. Če je še mlajša, ne more biti med njo in moškim nujno potrebnih skupnih znanj: zgodovinskih, političnih, kulturnih; Zavedati se moramo dejstva, da vsaka človeška generacija premore specifično znanje in izkustvo, ki se močno razlikuje od znanja in izkustva, pa tudi od vizije življenja naslednje generacije.”

http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417114

Kar pomeni, če trpite v vezi, se ločite še pred 50im, da se boste še dobro ujeli z novo svežo 25letnico.

Ženska: 25let
On: X+$$$

Takšne debate vedno na koncu pokažejo, da je vse subjektivno. :-))
Le če hočemo to razumeti.
In seveda je to čisto prav, saj nismo narejeni po “kalupu” in na tekočem traku v fabriki.

Važno je le spoznati, da moramo sami najti recept za srečo. Kopiranje receptov drugih je za nas same lahko sila nerodna stvar… kajti mi sami nismo tisti, ki nam je dal recept, Verjetno ne mislimo enako, nimamo enakih ciljev, prioritet, potreb… na koncu tudi enakih slabih ali dobrih izkušenj. Pa tudi opravka z povsem istimi ljudmi nismo imeli :-))
Predvsem pa se zavedajmo, da nikomur ne gredo leta navzdol… temveč samo navzgor. In važno je spoznati, da ne glede na vse, so to vaša najlepša leta (ma ne glede na to, kaj vam pravi EMŠO). 🙂

Ajd uživajte!

[b]The Cats – The Best Years Of My Life[/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

A spet odkrivate topo vodo ?

“Izkušnje kažejo, da je lahko ženska mlajša od moškega največ 25 let, torej je lahko mlajša največ za eno generacijo. Če je še mlajša, ne more biti med njo in moškim nujno potrebnih skupnih znanj: zgodovinskih, političnih, kulturnih; Zavedati se moramo dejstva, da vsaka človeška generacija premore specifično znanje in izkustvo, ki se močno razlikuje od znanja in izkustva, pa tudi od vizije življenja naslednje generacije.

http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417114%5B/quote%5D

Pri nas je to še toliko večji problem ker smo menjali 3 sisteme v zadnjih dobrih 20ih letih. YU, SI pa EU.
In je ful razlika med “YUGOSLOVANKAMI”, se prav do letnika 1991/92 in med unimi kasneje. Ful se pozna to, ti ta “novi” ne poznajo nič iz YU, ne znajo nobenga yu jezika (razen pač uni k majo sorodstva dol) in čist drug svet jim je. Se pozna ogromno. No sedaj smo spet pod nekom, se ta folk spet rojeva v sistemu kjer ve, da je nekdo šef nad njimi. Včasih Beograd, sedaj Bruselj. V glavnem, če hočeš zaplavati v nov svet, z mlajšim pičičem, moraš znati pustiti preteklost za sabo, ker če ne boš prevelik outsider 🙂 Moraš FITAT IN. Te 25letnice danes so skoraj že čistokrvne slovenke, ni več sledu po YU, tako da se je treba PRILAGODITI ali pa iskati stare jugoslovanke. Adapt or die.

@Watamaro
En tak zrel ( alfa ) ;)) in realen komentar.
Vidim,da ste spet priplavali Rugljevi privrzenci na povrsje.Srecni boste v vezah,ko boste “brali” sebe in svoje obcutke in potem to tudi uresnicli v praksi.Kot sem ze enkrat omenila,vas je nekatere,sama teorija.Predno boste nasli,pravo formulo,bodo najlepsa leta za vami.No sej so vsaka,ce znas ziveti.:)

Tako je. Čas in okolje nas izoblikuje.

Mh… zgleda, da se giblješ pretežno med gostilniškimi nakladači. Jaz imam kar nekaj frendov, ki spadajo v ta tvoj 1/100.

Mh… zgleda, da se giblješ pretežno med gostilniškimi nakladači. Jaz imam kar nekaj frendov, ki spadajo v ta tvoj 1/100.[/quote]

Pa ja da. Baba še ne ve in na osnovi izkušenj dveh svojih qurčevih ku*rcev napačno sklepa.
Uvežban qurac ni mehek še ohoho časa.

:))))) Sama ne bi znala napisat boljse.Lahko dodam,da se blizam 50 in ni osnovnih pogojev,da bi bila s 60 letnikom.:)))) Preverjeno,no go.Ce ze,potem pa moja leta ali kako leto manj.Kako leto ne pomeni 10,da ne bo pomote.:))[/quote]

No, no….zarečenega kruha se največ poje 😉

Kaj če bi ta 60letnik imel nekaj več pod palcem in bi ga samo še mal pognala na višje obrate na “delovni mizi”, namesto, da bi mu prihajalo, bo on odhajal…in že bi bila srečna vdova… :))

:))))) Sama ne bi znala napisat boljse.Lahko dodam,da se blizam 50 in ni osnovnih pogojev,da bi bila s 60 letnikom.:)))) Preverjeno,no go.Ce ze,potem pa moja leta ali kako leto manj.Kako leto ne pomeni 10,da ne bo pomote.:))[/quote]

Kaj če bi ta 60letnik imel nekaj več pod palcem in bi ga samo še mal pognala na višje obrate na “delovni mizi”, namesto, da bi mu prihajalo, bo on odhajal…in že bi bila srečna vdova… :))[/quote]
Bolj kot denar,cenim sebe.Zarecenega kruha sem se ze v zivljenju precej najedla,tega pa sigurno ne bom.Srecna sem tut zdaj.:))

Moj partner je pet let mlajši od mene. Meni je kul.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Izbiramo partnerje, s katerimi smo tudi osebnostno-čustveno na isti zrelostno ravni, zato je to malce zaskrbljajoče, razen če je seks bistvo tvojih zvez, potem tako veliki razpon v letih ne igra nobene vloge. Takšne zveze nakazujejo na to, čemu nekatere ženske označijo “da nimajo sreče v ljubezni”, kljub številčnim (propadlim) zvezam. Seveda, če ni osebnostnega razvoja na področju partnerstva tudi po desetletjih ne. ;)[/quote]

OK, dr. Matjazko.[/quote]

Odvisno, kaj si želiš od veze. 10 let mlajši moški te verjetno ne bo poročil niti ostal s tabo?
Ampak veliko žensk si ravno to želi – stabilne, trajne zveze z moškim – jah, ampak kaj, če jim ne “blisne”, da se to ne bo uresničilo, če se zapletajo zgolj z mlajšimi, medtem pa se starostno premikajo vse višje po letih.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…..in ima te samo za trenutno krajšanje časa in nategovanje.

OK, dr. Matjazko.[/quote]

Odvisno, kaj si želiš od veze. 10 let mlajši moški te verjetno ne bo poročil niti ostal s tabo?
Ampak veliko žensk si ravno to želi – stabilne, trajne zveze z moškim – jah, ampak kaj, če jim ne “blisne”, da se to ne bo uresničilo, če se zapletajo zgolj z mlajšimi, medtem pa se starostno premikajo vse višje po letih.[/quote]

Matjažko,
tako je. Pika.

Kaj če bi ta 60letnik imel nekaj več pod palcem in bi ga samo še mal pognala na višje obrate na “delovni mizi”, namesto, da bi mu prihajalo, bo on odhajal…in že bi bila srečna vdova… :))[/quote]
Bolj kot denar,cenim sebe.Zarecenega kruha sem se ze v zivljenju precej najedla,tega pa sigurno ne bom.Srecna sem tut zdaj.:))[/quote]

Daj že enkrat vedi, da te ima mlajši samo za nategovanje in res je, da to ni nič slabega:))

@ velja!
Kaj se ti z nami obremenjujes?! Ce imamo oziroma smo mele mlajse je nasa stvar.Edino kar te moram popravit je: jst sem mela njega in mam se lahko verjel ali ne.:)) Ti pa Matjazko filozofirajta,mi bomo pa tko k nam pase.

Saj to je tudi filozofija, da ‘delaš tako kot tebi paše’. 😉 Saj ne moreš izhajata iz nič, ampak vsak gradi na svoji filozofiji, ki jo lahko spremeni, zamenja… Sicer pa, a ne dela to vsak, kakor njemu paše, menda ne boš delala tako, kakor drugi ali imeni paše, razen če nisi otrok in moraš ubogati starše? 😀

Jaz ne vem, kaj je zate “pravilno”, kako moraš živeti in kakšne načrte ima s tabo Kozmos. Svoje menjnje pa menda lahko izrazim, vendar le, če mi dovoliš, ali bi moral uskladiti svojo filozofijo s tvojo, da bi ti bil bolj simpatičen, še posebej zato, ker sem mlajši več kot 10 let in je to fetiš večine Monovk, kakor sem opazil? 😀 haha

Saj to je tudi filozofija, da ‘delaš tako kot tebi paše’. 😉 Saj ne moreš izhajata iz nič, ampak vsak gradi na svoji filozofiji, ki jo lahko spremeni, zamenja… Sicer pa, a ne dela to vsak, kakor njemu paše, menda ne boš delala tako, kakor drugi ali imeni paše, razen če nisi otrok in moraš ubogati starše? 😀

Jaz ne vem, kaj je zate “pravilno”, kako moraš živeti in kakšne načrte ima s tabo Kozmos. Svoje menjnje pa menda lahko izrazim, vendar le, če mi dovoliš, ali bi moral uskladiti svojo filozofijo s tvojo, da bi ti bil bolj simpatičen, še posebej zato, ker sem mlajši več kot 10 let in je to fetiš večine Monovk, kakor sem opazil? 😀 haha[/quote]
Hja,fetis gor al dol,ampak dvomim,da tudi ce bi se strinjal z mano,da bi mi bil simpaticen.

…..in ima te samo za trenutno krajšanje časa in nategovanje.[/quote]

Ja, in ta trenutek že kar nekaj časa traja. Ta čas pa relativnost, ccc… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz ne vem, kaj je zate “pravilno”, kako moraš živeti in kakšne načrte ima s tabo Kozmos. Svoje menjnje pa menda lahko izrazim, vendar le, če mi dovoliš, ali bi moral uskladiti svojo filozofijo s tvojo, da bi ti bil bolj simpatičen, še posebej zato, ker sem mlajši več kot 10 let in je to fetiš večine Monovk, kakor sem opazil? 😀 haha[/quote]
Hja,fetis gor al dol,ampak dvomim,da tudi ce bi se strinjal z mano,da bi mi bil simpaticen.[/quote]

Ne, sem mislil, da premoreš kaj materinskih občutkov… 🙁
Mogoče sem pa prestar? 😀

Haha, mene ima moj tudi samo za krajšanje časa in nategovanje.
V bistvu bi mu celo zelo zamerila, če bi me imel iz kakšnega drugega razloga 😉

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V bistvu bi mu celo zelo zamerila, če bi me imel iz kakšnega drugega razloga ;)[/quote]

Menda so mlajše boljše zaradi gibke hrbtenice, ki se bolj poda.
A mora pazit, da ti kakšnega sklepa ven ne vrže? 😀

V bistvu bi mu celo zelo zamerila, če bi me imel iz kakšnega drugega razloga ;)[/quote]

Menda so mlajše boljše zaradi gibke hrbtenice, ki se bolj poda.
A mora pazit, da ti kakšnega sklepa ven ne vrže? :D[/quote]

Seveda mora. Kdo pa ne bi. Pri tako nežnem in krhkem bitjecu kot sem jaz…. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close